Skal du være med til at skrive Danmarkshistorie?Nystiftede minksekretariater søger teamledere, erfarne og nyuddannede...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en humørspreder, der brænder for at levere god service og korrekt sagsbehand-ling? Er du ligeledes verdensmester i samarbejde, og kan du se dig selv i en omskiftelig hverdag, så send os en ansøgning!

Da Danmark blev ramt af Covid-19, og første bølge af virussen resulterede i, at millionvis af mink blev aflivet, stod godt 1.300 minkavlere og følgeerhverv uden eksistensberetti-gelse. Nu skal regningen gøres op, og derfor rekrutteres der massivt efter dygtige hk-sekretærer, der skal bistå kommissionsformænd/-taksatorer med at behandle klagesager fra minkavlere og følgeerhverv.

Hvad skal der ske
Alle nye kommissioner bliver oprettet som særskilte, juridiske enheder under Taksations-sekretariatet ved Trafikstyrelsen. Der bliver oprettet et sekretariat for hver instans, der skal bistå de nystiftede erstatnings- og taksationskommissioner.

Du bliver en del af et større sekretariatet, der skal bistå de 6 kommissioner. Alle kommis-sioner består af en eller flere formænd og 4 kommissionsmedlemmer, der udpeges af formanden til hver sag.

Der skal oprettes 6 kommissioner, der geografisk dækker hele Danmark og omfatter kla-gersager om permanentlukkede minkfarme og -følgeerhverv og dvaleordningen (midler-tidig lukning af minkfarme). Det er setup’et for 1. instans og i mindre skala i 2. instans. Hver kommission har et antal formænd, der er afstemt med antallet af minkfarme i den enkelte region.

Der skal ansættes hk’ere til både 1. og 2. instans, men nu ansættes udelukkende til 1. instans med følgende fordeling:

13. september

4. oktober

Total

HK

2 erfarne + 2 nye

2 erfarne + 8 nye

14*

* Ud af de 4 erfarne, vil 2 af dem fungere som teamledere

Der ansættes hk’ere til 2. instans til 1. november og 1. december 2021.

Hvad kan jeg forvente
Taksationssekretariatet behandler lignende klagesager og én af HK-sekretærerne fortæl-ler:
”I taksationssekretariatet vil du opleve en hverdag, hvor dagene sjældent er ens. Det gør arbejdet spændende og samtidig vil du opleve, at du på den gode måde, bliver udfordret arbejdsmæssigt. Der er frihed under ansvar og plads til udvikling. Et rart sted at være”.

Din rolle
Ud af de 14 nye ansatte hk’ere skal de 12 fungere som sagsbehandlere for kommissio-nerne. De sidste 2 skal derudover også fungere som teamledere for ca. 7 hk’ere.

Sådan er du
Om du er erfaren eller nyuddannet hk-sekretær, skal du have lyst til at sætte dig ind i de faglige sager, som sekretariatet skal betjene. Udover at du har gode samarbejdsevner og er serviceorienteret, lægger vi stor vægt på, at du:

  • Har et godt humør
  • Er venlig med et glimt i øjet og brænder for god service og korrekt sagsbehandling
  • Er grundig, selvstændig og proaktiv
  • Har en kontoruddannelse
  • Har erfaring fra offentlig forvaltning, men ikke et krav
  • Har erfaring fra lignende ansættelser

Som erfaren HK’er har du i øvrigt

  • Erfaring med offentlig klagesagsbehandling og er god til det
  • Har kendskab til journaliseringssystemer og anvender dem dagligt
  • Evnen til at give viden fra dig til gavn for kontoret og bidrager til fælles læring

Som teamleder har du derudover også

  • Erfaring med ledelse på teamniveau
  • Erfaring med at bedrive tydelig ledelse samtidig med, at du selv deltager aktivt i den daglige opgaveløsning
  • Lyst til at bidrage til at udvikle dit team og opgaveportefølje med medarbejderne, kol-legaerne og din leder.
  • Evner for at være spillende træner, hvor du driver og deltager aktivt i den daglige produktion
  • Har en ro og kan bevare overblikket og kan uddelegere opgaver til de rette medar-bejdere
  • Naturligt skaber teamånd
  • Evnen for at være garant for et fagligt højt niveau
  • En lyttende og anerkendende ledelsestilgang
  • Evnen for at lede – såvel nedad som opad, og
  • Formår at få den enkelte medarbejder til at brillere i det daglige og har lyst og mod til at skabe motivation og engagement hos den enkelte.

Dine opgaver
Du vil som hk-sekretær blive ansvarlig for en række opgaver i sekretariatet såsom gene-rel administration, oprettelse af klagesager, herunder journalisering, klargøring og ud-sendelse af dokumenter/sager, mødeplanlægning og rejseafregninger.

… og hvad betyder det konkret
Det er sekretariatets opgave at oprette de indkomne sager i Workzone, at journalisere alle modtagne dokumenter på sagen, og generere en materialesamling over alle akter, og i samarbejde med en jurist at få planlagt og indkaldt sagerne til en fysisk besigtigelse på den enkelte ejendom. Vær opmærksom på at få afsat passende tid for kommissionen til at tale med minkavleren og til at få gennemgået det økonomiske materiale, der er lavet for-inden af minkavleren/følgeerhvervet. Derudover skal der være tid til at udveksle mundtli-ge synspunkter fra både minkavlerens/følgeerhvervets side og fra Fødevarestyrelsen, der i den relation agerer for staten. En besigtigelse afsluttes med et voteringsmøde udeluk-kende med kommissionen. Derudover vil der for 2 hk’ere være en økonomisk opgave i at udbetale honorarer og rejsegodtgørelser til kommissionerne.

Muligheder hos os
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job. Vi har fokus på høj kvalitet, god kollegial ad-færd, godt arbejdsmiljø samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Du vil som nyansat indgå i et løbende kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklings-kurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder, samtidig med at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved løbende at blive tildelt nye opgaver. Du vil udvikle dig gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Line bliver daglig drifts- og personalechef for dig:
”Som chef lægger jeg stor vægt på at være en chef i øjenhøjde, og at der er et godt ar-bejdsmiljø i sekretariatet, og at de mange forskelligartede opgaver løses med fokus på den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling”.

Din ansøgning
I din ansøgning vil vi bede dig om at skrive et afsnit, hvor du eksemplificerer dine samar-bejdsevner i dagligdagen. Vi ser gerne, at det fremgår som et selvstændig afsnit i ansøg-ningen.

Løn og ansættelsesforhold (fælles for alle)
Stillingerne er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mel-lem den relevante faglige organisation og Finansministeriet. Stillingerne vil blive besat på kontorfunktionærniveau for nyuddannede og på overenskomstmæssige løn for de erfarne. For teamledere sker ansættelsen på chefkonsulent med personaleansvar-niveau.

Alle stillinger er tidsbegrænset til 3 år fra ansættelsestidspunktet med mulighed for for-længelse.

Arbejdsstedet er Toldboden i Viborg.

Der er krav om fysisk fremmøde i opstartsfasen, men der kan på sigt blive mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang og ifølge aftale med din leder.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef og jurist Line Toftbjerglund Laursen på tlf. 41 78 05 27.

Ansøgning
Send din ansøgning samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 9. juli 2021, kl. 12:00.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende i uge 27 og 28 i Viborg. Er der dage, du ikke kan, må du gerne skrive det i din ansøgning. Der vil blive anvendt test i forbindelse med ansættelse.

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende dan-ske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 09. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4