SoMe-student - Superformidler til sociale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

IDA er på jagt efter en studerende, der selvstændigt kan arbejde med vores sociale medier og hjælpe til i vores hovednyhedsbrev.

Du bliver en del af et superstærkt og dynamisk kommunikationshold, der sørger for at vores gode medlemshistorier, nye analyser og politiske holdninger kommer ud på de sociale medier og i IDAs andre kanaler.

Sammen med IDAs Social Media Manager og resten af det redaktionelle hold, vil du skulle formidle til forskellige målgrupper og på forskellige kanaler. Nogle gange skal den samme historie ud på Instagram, LinkedIn og Facebook, og du skal kunne give historien energi og retning på alle kanaler.

Du kommer til at være en del af vores kreative marketing- og kommunikations-hold på 19 mennesker, der styrer alt fra udsendelse af nyhedsbreve, IDAs kommunikation på sociale medier, kampagner, branding, hvervning, design, annoncering og sørger for det rigtige indhold til vores hjemmesider.

Vi drømmer om en kollega, der har følgende kompetencer:

  • Ved hvad der rører sig på sociale medier, kender til nyeste trends og ikke er bange for at lære fra dig til også de erfarne kolleger på holdet.
  • Er kreativ og kan tænke også i visuel formidling på sociale medier.
  • Er selvstændig og du byder selv ind med ideer og vinkler, når vi skal dele indhold,
  • Kan tænke i målgrupper og vurdere, hvilke kanaler der bedst egner sig bedst til hvad.
  • Skriver fejlfrit, klart og inspirerende.

Hvis du kan bruge Facebooks Business Manager og Canva er det et plus, ellers lærer vi dig det naturligvis.

Dine opgaver indbefatter at:

  • Skrive fængende tekster, så den samme historie kan formidles på tværs af kanaler.
  • Producere grafikker og indhold i Canva, så tal og budskaber formidles bedst muligt.
  • Være proaktiv og se muligheder for deling af godt indhold der både kommer fra IDAs egen produktion såvel som historier der kommer fra andre kilder og medier.
  • Ad hoc hjælp til fx at sætte vores nyhedsbreve op i vores nyhedsbrevssystem, som vi naturligvis vil oplære dig i.

Din arbejdstid bliver ca. 15 timer om ugen med god mulighed for at tilrettelægge dine timer, så der er plads til studiets krav.

Det får du i IDA
I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for at skabe værdi for vores medlemmer og samfundet som helhed, og vi håber derfor også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I IDA gør vi meget ud af at "one size fits none", og således arbejder vi bl.a. fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

IDA er en forening, der skaber mere dynamik i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys. Overalt i verden.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de virkevilkår, som passer bedst muligt til den enkelte. Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. Vi kalder det Work-life Brilliance.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Pernille Dolin på 27268303.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Ansøgningsfristen er søndag den 22. august. Jobsamtaler afholdes i august. Vi håber, du kan tiltræde senest 1. september.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring at omsætte tal og data til brugbare indsigter? Har du evnen til at formidle komplekse resultater på en enkel og forståelig måde? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team med engagerede og dygtige kolleger?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4