Kan du tænke strategisk og bidrage til at sætte rammerne for data i [xxxxx]?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Data giver et stærkt grundlag for forretningsudvikling og politiske beslutninger, hvilket er væsentligt for, at Børne- og Undervisningsministeriet kan skabe fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle. Vil du være med?


Vær med til at sætte rammerne for bedre og tilgængelige data

Data giver størst værdi, hvis de er højaktuelle, tilgængelige og opfylder brugernes behov. Styrelsen for It og Læring (STIL) søger 1-2 nye medarbejdere til Kontoret for Dataudvikling, som gennem strategisk og analytisk tænkning kan hjælpe med at skabe optimale rammer for skabelsen og brugen af data. Du kommer bl.a. til at analysere og afdække udfordringer ved eksisterende data og dataprocesser. Samt levere oplæg til, hvordan processer og it-systemer kan bidrage til bedre og hurtigere data, som kan understøtte brugernes databehov.

Om Kontor for Dataudvikling

I Kontor for Dataudvikling får du 14 kolleger fordelt på tre teams, der alle har en passion for data. Du får derfor de helt rette betingelser for at kickstarte din karriere inden for data. Sammen med os får du bl.a. til opgave at sikre, at ministeriets data har den rigtige kvalitet og hurtigt kan tilgås. Sammen skal vi understøtte en voksende efterspørgsel efter aktuelle og valide data. Vi arbejder på at styrke de helt grundlæggende datas kvalitet og på at omsætte flere data fra Børne- og Undervisningsministeriets it-systemer, så disse let og hurtigt kan tilgås til brug for analyser, politikudvikling og tilsyn samt af mange eksterne brugere, fx ansatte og elever på skoler, forældre, interesseorganisationer m.v. Vores arbejde er tværgående og sker i tæt samarbejde med STIL's øvrige kontorer og it-systemer samt det øvrige ministerium.

Om arbejdsopgaverne

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • at analysere, opbygge viden og afdække udfordringer ved eksisterende data og dataprocesser – fx kortlægning af institutionernes registrering af data
  • at levere oplæg til, hvordan bedre og hurtigere data kan understøtte brugernes databehov - og sikre at data lettere kan tilgås med den rette kvalitet
  • at understøtte udviklingen og kvaliteten i vores grunddataprogram – fx ved kortlægning af andre systemers behov og brug af grunddata samt facilitering af forskellige afklaringer
  • at bidrage til begrebsdefinitioner af data og opdateringer af vejledninger mv., så brugerne ved, hvordan data skal forstås, registreres og kan anvendes
  • at formidle indsamlet viden om fx dataprocesser både skriftligt og mundtligt

Om dig

Du har en videregående uddannelse, gerne data- og/eller it-orienteret. Det kan være en samfundsvidenskabelig eller en mere it- orienteret uddannelse, fx fra ITU.

Du kan tænke i modeller og visioner, men kan samtidig omsætte dine analyser til konkrete løsninger for både dine kolleager og ministeriets mange data-brugere. Det er en fordel, hvis du har viden om og erfaring med dataanalyser, dataarkitektur, datakvalitet og begrebsmodellering, men det er ikke en forudsætning. Det vigtigste er, at du kan se værdien i gode data og har lyst til at sætte dig ind i forskellige komplekse processer eller it-systemer med øje for datapotentialer. Derudover er det væsentligt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

Du vil herudover passe godt ind i kontoret og teamet, hvis du:

  • har blik for, hvordan data kan skabe værdi i organisationer og for brugere
  • kan analysere udfordringer ift. data og omsætte dem til konkrete og operationelle løsninger
  • tager initiativ og har mod på at drive forandringer med mange interessenter
  • kan lide at arbejde på tværs af en stor organisation med mange forskellige interessenter, og har fokus på at understøtte brugernes behov
  • trives med opgaver, hvor løsningen ikke er givet på forhånd, men hvor vi ved, hvilket behov der skal løses
  • kan lide at arbejde i et team, hvor vi sparrer og hjælper hinanden

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere. I STIL arbejder vi i agile teams med en høj grad af gennemsigtighed i opgaveløsningen.

STIL er en arbejdsplads med højt til loftet. Vi arbejder generelt inden for normal arbejdstid og har fokus på work-life balance og fleksibilitet. Som ansat i Staten får du 6. ferieuge, samt bliver en del af den offentlige pensionsordning.

Om os

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet og beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Du kan læse mere om STIL på www.stil.dk

Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi producerer på www.uvm.dk og i ministeriets datavarehus (www.uddannelsesstatistik.dk).

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på fuldmægtig niveau, men med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen ske på specialkonsulentniveau. Forventet tiltrædelse 1. december 2021.

Du vil blive ansat i Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V i gåafstand til Rådhuspladsen og Hovedbanegården.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Lund på telefon 35 87 88 74. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om enheden her https://www.stil.dk/om-styrelsen/organisation/kontorer.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest tirsdag den 5. okt. 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside stil.dk. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test (omtanke-test).

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 05. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4