Er du struktureret og god til samspillet mellem mennesker og it?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i starten af din karriere eller er du et sted i dit liv, hvor du har lyst til at prøve kræfter med noget nyt? Har du lyst til at lære mere om og bidrage til, hvordan en styrelse drifter it-løsninger, så kan det være du skal være vores nye application manager.

En af vores kollegaer går på pension, derfor søger vi en ny kollega i kontoret for IT og Digitalisering i Trafikstyrelsen. Som medarbejder hos os vil du blive præsenteret for, og deltage i, en bred vifte af opgaver og din hverdag vil være meget afvekslende. Din primære opgave vil være at forvalte en række it-løsninger i tæt samarbejde med de relevante fagområder.

IT og Digitalisering består af 15 medarbejdere, som har ansvaret for systemforvaltnings- og it-projektledelsesopgaver, samt it-driftskontrakten med Statens IT og arbejdet med GDPR og informationssikkerhed.

I kontoret har vi en åben dialog og prioriterer vidensdeling i opgaveløsningen, hvor vi bruger hinanden aktivt. Derudover har vi en humoristisk og uformel omgangstone.

En af vores nyeste kollegaer fortæller:

”Det er fedt at arbejde i spændet mellem digitalisering og det menneskelige. Jeg har haft en stejl læringskurve, hvor jeg blev udfordret på både faglige og personlige kompetencer, men samtidig er jeg omgivet af dygtige kollegaer som altid er klar til en god sparring.”

Sådan vil din hverdag se ud

Du vil komme til at bidrage aktivt med at sikre vedligeholdelsen af vores system-portefølje. Det drejer sig særligt om systemer vedrørende den danske jernbane og generel it-understøttelse.

Din hverdag vil blandt andet bestå af følgende opgaver:

  • Sikre at de systemer som du har ansvaret for, løbende understøtter fagområdet og holdes ajour i forhold til behov og lovændringer, herunder at omsætte ændringsbehov til systemkrav og beskrivelser, samt rådgive forretningen ift. fremtidig systemunderstøttelse eller fornyelser
  • Supporte og undervise (super)brugere og være projektleder på mindre opgaver/ændringer
  • Deltage i arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse – herunder bidrage til at træffe foranstaltninger i it-løsninger for at efterleve kravene om beskyttelse af persondata gennem design og standardindstillinger
  • Medvirke til at sikre at systemet har en robust drift, herunder styre opdateringer/fejlrettelser og sikre at dokumentationen opdateres
  • Udføre budget- og leverandørstyring, samt sikre at der er etableret de nødvendige kontrakter og databehandleraftaler og følge løbende op på dem. Ved kontraktudløb skal vedligeholdelse af systemerne konkurrenceudsættes - denne opgave vil også ligge hos dig.

Om dig

Hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med, er ikke afgørende. Det vigtigste er at du har en høj faglighed og gerne erfaring med lignende opgaver fra enten offentlige eller private organisationer.

Nogle kernekvaliteter hos dig er:

  • Du er serviceminded og kan lide at arbejde med mange forskellige mennesker og fagområder
  • Kan arbejde struktureret i et til tider hektisk miljø og samtidig bevare overblikket og det gode humør
  • Kan lide at arbejde selvstændigt, og samtidig indgå i et team
  • Hvis du har erfaring med udarbejdelse af teknisk dokumentation, er det en fordel, men ikke et krav.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen med start snarest muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til HEMMELIG og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om stillingen hos teamkoordinator Simon Halfdan Gjedde på tlf. 41780130 eller kontorchef Sisse Tønnes Hertz på tlf. 4178 0296.

Ansøgning

Send din ansøgning via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal senest d. 22. maj 2022 kl. 23.59.

Forventet opstart er 1. august 2022.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund og alder til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4