Teknisk profil til teknisk-administrative opgaver på Børne- og Undervisningsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du en teknisk profil, en analytisk tilgang til opgaveløsningen og kan du skabe overblik og bro mellem teknik og administration, så er du måske den vi mangler i Styrelsen for It og Læring (STIL)!


Vær med til at understøtte stabil drift med overblik, analyse og effektive administrative processer

I STIL har vi driftsansvaret for en stor del af de it-systemer, der understøtter undervisningssektoren. Det gælder fx kritiske systemer som UniLogin, Optagelse.dk samt nationale eksamens-og prøvesystemer, der benyttes ved folkeskolens og ungdomsuddannelsernes afgangseksaminer.

Vi søger lige nu en teknisk/administrativ profil til vores applikationsdrift i København. Kontoret varetager stabil drift af ca. 80 it-løsninger og arbejder kontinuerligt med at fintune vores arbejdsgange og processer. Vi søger en teknisk profil, der har (eller kan tilegne sig) en bred og dyb teknologiforståelse og som samtidig brænder for at skabe effektive processer og administrativt overblik. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kontorets ledelse for at sikre den fortsatte effektivitet og relevans af kontorets arbejdsopgaver og arbejdsprocesser.

Dine opgaver

Du kommer til at bidrage til at skabe overblik over kontorets opgaver og processer, blandt andet baseret på data fra vores proces- og overvågningsværktøjer som ServiceNow, Nagios mv. Du får til opgave at forberede mødemateriale og datagrundlag for kontorets ledelse, og skal samtidig kunne deltage i kontorets mere tekniske opgaver, fx med konkret programmering i ServiceNow. Du skal derudover skabe overblik over kontorets økonomi og tilhørende licenser, og hjælpe ledelsen af kontoret med administration af licenscompliance mv.

Alt efter dine interesser og din erfaring er der mulighed for at tilpasse dine opgaver, så din faglige nysgerrighed vedligeholdes. Der er ligeledes gode muligheder for mere formel faglig opkvalificering

Din profil

Vi søger en teknisk profil som samtidig har lyst til administrative opgaver. Derudover vil du passe godt ind hos os, hvis du:

  • Kan arbejde selvstændigt og forstår at overholde deadlines.
  • Kan samarbejde med alle typer af fagligheder og forstår at begå dig i en offentlig bureaukratisk organisation.
  • Har lyst til at arbejde i et kontor med mange forskellige opgaver, processer og teknologier.
  • Kendskab til ServiceNow, Nagios samt økonomi- og licensstyring er et plus men ikke et krav
  • Er nysgerrig og iderig, men samtidig kan arbejde struktureret og effektivt når det er påkrævet.
  • Trives i et miljø med mange fagligheder og personligheder.

Om os
Vi har et alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du vil få nogle af landets dygtigste kolleger med høj faglighed, og vi arbejder målrettet på at fastholde og videreudvikle vores kompetencer, bl.a. ved fælles interne udviklingsforløb, deltage i relevante faglige kurser og konferencer, samt udfordre os selv ved at hele tiden at stræbe efter at være en professionel samarbejdspartner over for vores kolleger i de agile teams og sammen med vores underleverandører. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde.

Om Styrelsen for It og Læring
Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på konsulentniveau.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2022.

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mai-Britt Brun Schor på telefon 41 72 72 90 eller e-mail [email protected]. Du kan også læse mere om Styrelsen for It og Læring på vores hjemmeside stil.dk eller Børne- og Undervisningsministeriet på uvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 9. juni 2022 i vores rekrutteringssystem via linket.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4