Vil du bidrage til at fremme klimadagsorden på luftfartsområdet i Danmark og internationalt?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du interesseret i at arbejde med klimaregulering indenfor luftfart og har du erfaring med betjening af et politisk system? Du har nu muligheden for at sætte dit præg på den grønne omstilling på dette område og bidrage til at fremme de danske ambitioner i både dansk, europæisk og global sammenhæng.

Vi ønsker at styrke vores arbejde på klimaområdet, og derfor søger vi en dygtig, systematisk og ansvarsfuld kollega. Luftfart er lige nu under stor forandring, hvor der er et stigende nationalt, internationalt og politisk fokus på klimadagsordenen, CO2 reduktion og udvikling af alternative brændstoffer. Disse forandringer sker i vidt omfang i internationalt samarbejde, enten i EU eller globalt i FN’s luftfartsorganisation, ICAO.

Bliv en del af hverdagen i miljøteamet
Vi er en lille miljøsektion i Trafikstyrelsens Afdeling for Luftfart med to fuldtidsansatte og en studentermedhjælper. Vi beskæftiger os med stort set alle forhold vedrørende miljø og luftfart, både støj, emissioner og klimapåvirkning. Vores arbejde omfatter bl.a. støjregulering af danske flyvepladser, behandling af støjklager, diverse sager med beflyvning i Danmark, f.eks. rundflyvninger, vandflyvere og registrering af private flyvepladser. Luftfart og miljøhensyn er ikke nødvendigvis to modsætninger, men kan sameksistere under de rette betingelser. Vi betjener desuden Transportministeriets departement i forskellige sammenhænge, fx bidrag til besvarelser af spørgsmål fra Folketinget eller udformning af fagligt baggrundsmateriale til ministeren. Derudover varetager vi danske interesser i forskellige internationale fora, og bidrager fx til fælles europæiske mandater til forhandlinger i FN’s internationale luftfartsorganisation, ICAO. Endelig har vi en opgave med at sikre flyvesikkerheden mod risiko for sammenstød mellem fugle og fly omkring flyvepladserne.

Dine opgaver vil blive endeligt bestemt, når vi ved, hvad du brænder for, og hvilke kompetencer du har. Vi forestiller os, at din hverdag vil være præget af samarbejde på tværs af enhederne i Trafikstyrelsen, med øvrige myndigheder - herunder Transportministeriet, Energistyrelsen, EASA (European Union Aviation Safety Agency) samt aktører i luftfartsbranchen. Dine opgaver vil være deltagelse i nationale og internationale møder, hvor klima i luftfartsbranchen er på dagsordenen samt konkret sagsbehandling, hvor der er en miljømæssig vinkel.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med mulighed for udvikling og variation i arbejdsopgaverne på en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på det gode samarbejde og en uformel omgangstone.

Om dig
Du trives i krydsfeltet mellem politik, klima, miljø, konkret sagsbehandling og har erfaring fra en politisk styret organisation. Det er ikke et krav, at du har kendskab til luftfart eller erfaring inden for klimaområdet, men en interesse for klima vil være en forudsætning.

Din tilgang til opgaver og projekter er struktureret, og det falder dig naturligt at planlægge, skabe overblik og orientere bredt. Du kan med kort varsel udarbejde skriftlige redegørelser med komplekse problemstillinger på en letforståelig måde, både i tale og skrift, og både på dansk og engelsk.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Henrik Ellermann på tlf. 41780328 eller Jens Erik Ditlevsen på tlf. 41780119.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den fredag den 24. juni.
Vi planlægger, at afholde samtaler den 30. juni og den 1. juli.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6