Engageret studentermedhjælper til Jernbanenævnets sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du under uddannelse til en karriere som økonom og har mod på en unik mulighed med at arbejde for at sikre velfungerende markeder for jernbanetransportydelser i et uafhængigt statsligt klage- og tilsynsorgan? Så kan Jernbanenævnets sekretariat være stedet for dig.

Vi forestiller os, at du er godt i gang med studiet og har mod på en unik mulighed for at udvikle dine evner indenfor økonomi og administrativ sagsbehandling. Du er glad for tal og har lyst til at dykke ned i de bagvedliggende årsager og synes økonomi er sjovt. Du skal trives med aktiv deltagelse i sagsbehandlingen af nævnets klage- og tilsynssager samt øvrige administrative ad hoc-opgaver. Jobbet er derfor perfekt til den dygtige og engagerede økonomistuderende, som har lyst til at arbejde for at sikre velfungerende markeder for jernbanetransportydelser.

Om stillingen

Opgaverne omfatter blandt andet gennemgang af regnskabsforhold, herunder spørgsmål om omkostningsfordeling, rimelig fortjeneste m.v., indsamling af statistisk materiale til EU-analyser i forbindelse med overvågning af jernbanemarkederne, deltagelse i møder som led i dialogen med jernbanesektoren, m.v. Herudover har du mulighed for at deltage i internationale netværk, hvor nævnet løser en række myndighedsopgaver der er forbundet med blandt andet den internationale godskorridor samt passagertransport.

Jernbanenævnet er en statslig, uafhængig klage- og tilsynsmyndighed, som på jernbaneområdet varetager en række opgaver, blandt andet markeds- og konkurrenceovervågning.

Sekretariatets opgaver er at bistå Jernbanenævnet med sagsbehandling, udarbejdelse af udkast til nævnets afgørelser, indhentelse af oplysninger, udarbejdelse af analyser, m.v. Desuden varetager sekretariatet internationale opgaver, herunder nævnets forpligtelse til at samarbejde med tilsvarende tilsynsmyndigheder i EU. Sekretariatet sørger for planlægning og indkaldelse til nævnsmøder samt udmøntning af nævnets beslutninger og afgørelser.

Sekretariatet er fysisk placeret på Kalvebod Brygge, tæt ved Dybbølsbro Station, i Trafikstyrelsens lokaler, men er uafhængigt og ikke en del af styrelsens organisation. Sekretariatet er således alene underlagt nævnets instruktion.

Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse indenfor økonomi f.eks. stud.merc., stud.merc.aud., stud.polit., stud.scient.pol., eller HA.
  • har en analytisk og struktureret tilgang til arbejdet.
  • kan omsætte økonomiske problemstillinger til lettilgængeligt sprog både skriftligt og mundtligt.
  • er kompetent bruger af Excel.
  • er en teamplayer, der lægger vægt på at samarbejde og dele viden med dine kolleger – men også at du kan arbejde selvstændigt.
  • er omhyggelig og har styr på detaljerne uden at miste overblikket.
  • er resultat- og løsningsorienteret.
  • behersker engelsk både mundtligt og skriftligt.
  • tager initiativ og engagerer dig i dine opgaver.
  • udviser åbenhed, positiv indstilling og imødekommenhed.
  • trives med et seriøst og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor er en del af hverdagen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen indebærer som udgangspunkt 15-20 arbejdstimer ugentligt, men med fleksibilitet i forhold til dine eksamener, m.v. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Sekretariatet afholder ansættelsessamtaler løbende.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos koordinator/chefkonsulent Jonas Refn på tlf. 41 78 03 86.

Ansøgning
Trafikstyrelsen bistår sekretariatet med det praktiske i forbindelse med ansættelsesprocessen, hvorfor du skal sende din ansøgning med CV og eksamenspapirer via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal www.Trafikstyrelsen.dk senest fredag den 30. september 2022, kl. 12.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4