Leder af distribution og systemer på CFU ved Institut for Didaktik og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at bidrage til udviklingen af fremtidens skole? Er du optaget af udviklingen af læremidler, digitale såvel som analoge? Kan du lede og udvikle driften af distribution, lager og IT-systemer? Så skal du måske søge stillingen som leder af distribution og systemer på Center for Undervisningsmidler (CFU).

Center for Undervisningsmidler (CFU) er sat i verden for at støtte og udvikle god undervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Som en del af Københavns Professionshøjskole er vi en central udviklingsmotor for nye og kreative læringsformer og viden herom i tæt samspil med lærere og elever i praksis. CFU udlåner digitale og analoge læremidler og formidler viden om brugen af disse. Vores pædagogiske konsulenter tilbyder undervisere vejledning og udbyder kurser og konferencer i didaktiske og pædagogiske emner. Vi dækker grundskoler og ungdomsuddannelser i Region Hovedstaden og har afdelinger i København og på Bornholm.

CFU prioriterer også kommende lærere, som studerer på KP: Vi har et tæt samarbejde med underviserne på læreruddannelsen om, hvordan CFU-læremiddelsamlingen, fag- og it-konsulenter kan bidrage til de studerendes uddannelse. Med Future Classroom Lab (FCL) er CFU ligeledes stærkt positioneret nationalt og internationalt som en anerkendt kapacitet og samarbejdspartner for skoler, fonde og forskningsmiljøer omkring didaktisk udvikling af fremtidens fysiske, digitaliserede og virtuelle klasserum - samt teknologiforståelse som spirende faglighed i grundskolen og på læreruddannelsen.

Denne brede portefølje af vigtige opgaver kræver både kontinuerlig udvikling og sikker drift. Skolen og samfundet er i kraftig forandring, og på CFU KP skal vi også udvikle os, når verden flytter sig. Du kan være med til at lede og forme udviklingen, for vi skal sætte et nyt hold af ledere, der kan bringe os ind i en ny tid. Vi søger i øjeblikket tre nye ledere til ét stærkt ledelsesteam inden for vores tre centrale opgaveområder. Udover denne stilling søger vi også leder for vejledning og formidling og en leder for projekter og laboratorier - læs mere på https://kp.career.emply.com/da/ledige-job.

Om jobbet
Du får som leder af distribution og systemer ansvaret for at lede og udvikle CFU’s distribution af læremidler fra vores lager i Hvidovre rundt til skoler i Region Hovedstaden. CFU KP’s samling dækker over 100.000 enheder, som spænder fra bøger, udklædningstøj over kemisæt til materialekasser til idræt, som vi klargør og distribuerer. Vi distribuerer også digitale læremidler til undervisningsbrug såsom TV, film, e-bøger og lyd gennem platformen mitcfu.dk. I området ligger også indkøb af materialer – analoge såvel som digitale – og herunder forhandling af aftaler og kontrakter med en lang række forlag og medievirksomheder.

Vi har gennem de seneste år oplevet en væsentlig stigning i antallet af digitale udlån og streaming af indhold via mitcfu.dk. Denne udvikling kræver, at vi udvikler og udvider vores drift af den digitale infrastruktur. Du vil derfor have en vigtig opgave i at lede udviklingen af de centrale digitale IT-systemer og grænseflader, som er grundlaget for CFU’s udlån gennem mitcfu.dk. Denne indsats driver vi i samarbejde med andre centre for undervisningsmidler og professionshøjskoler gennem CFU Danmark.

Du vil være den drivende kraft i CFU Danmarks samarbejde med nationale og internationale interessenter og leverandører inden for undervisningsmidler. Det forudsætter indgående kendskab til området samt tæt dialog og samarbejde med medarbejdere og ledelser på tværs af CFU’erne i Danmark, Færøerne, Grønland og Sydslesvig.

Du vil få ansvar for personale, budget og økonomi for området og skal, i samarbejde med øvrige ledere og økonomimedarbejdere, sikre at der prioriteres og optimeres i forhold til den fælles ramme og målsætninger.

Om dig
Vi forestiller os, at den rette kandidat til stillingen:

  • har relevant ledelseserfaring – herunder en sikker hånd på både de administrative opgaver og på personaleledelse af forskellige medarbejdergrupper
  • arbejder struktureret - med sans for detaljen i såvel drift som udvikling
  • tænker innovativt og tager proaktivt initiativ til at skabe løsninger på udfordringer
  • har konkret erfaring i at arbejde med logistik, distribution og lagerdrift
  • har erfaring med at drive IT-systemudvikling og design af digitale produkter inden for læremiddelområdet
  • arbejder datadrevet og med stor fokus på at effektivisere arbejdsgange og processer i tæt dialog og samarbejde med dine medarbejdere
  • har stor erfaring med læremiddeludvikling - og særligt kender til forhold omkring jura og aftaler på området, samt indgående kendskab til interessenterne på området
  • har erfaring med succesfuldt at drive og gennemføre komplicerede EU-udbud for offentlige virksomheder – gerne inden for digital distribution.

Derudover vil det også være en væsentlig fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med CFU’ernes bekendtgørelsesbelagte opgave i Danmark.

Om os
Du bliver leder for en række dygtige lagermedarbejdere og chauffører, erfarne administrative medarbejdere samt drevne IT-udviklere. Dit arbejdssted er i pendul mellem Campus Carlsberg og lageret i Hvidovre. Området har godt 16 medarbejdere i direkte reference. Du vil desuden være i tæt sparring med medarbejdere og ledere på tværs af CFU’er i hele Rigsfællesskabet.

Med reference til institutchef og i tæt samarbejde med lederne af de andre områder, skal du være med til at udvikle CFU’s opgave og rolle på KP og nationalt i regi af CFU Danmark. Du bidrager samtidig som del af den samlede ledelsesgruppe på Institut for Didaktik og Digitalisering.

Institut for Didaktik og Digitalisering er et stærkt fagligt miljø, der er KP’s udviklingsmotor i forhold til didaktik i en digital tidsalder. Instituttet ligger under Det Lærerfaglige Fakultet og består udover CFU KP af to andre afdelinger. Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE), der udbyder diplomuddannelse i Erhvervspædagogik og udvikler viden om og didaktisk udvikling af erhvervsuddannelser og Digital Kompetenceløft (DIKO), der arbejder på tværs af KP i forhold til at udvikle didaktik og digital undervisning for alle professionshøjskolefag. Vi har desuden fokus på professionsfaglig teknologiforståelse og laboratoriedidaktik. Instituttet har i alt godt 100 medarbejdere.

Du får ligeledes mange gode kollegaer i KP’s ca. 2000 ansatte. Du kan læse mere om KP som arbejdsplads og vores strategi ”Fælles om fremragende undervisning” her: https://kp.career.emply.com/da/kp-som-arbejdsplads.
På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder for distribution og systemer med start den 1. januar 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.
Læs mere om CFU Danmark: https://cfu.dk/om-cfu/grundfortaelling og på KP her https://cfu.kp.dk/.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Institutchef Martin Sønderlev Christensen på tlf.: +4541897880.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 14-11-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i perioden 21.-25. november 2022. Der planlægges samtaler og eventult test i perioden 21.-25. november 2022.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4