Udviklingsorienterede medarbejdere til at drive bygningsmæssige forandringsprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du en baggrund som f.eks. konstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende? Vil du være med til at udvikle og optimere udnyttelsen af ca. 140.000 m² bygningsmasse af en stor uddannelsesorganisation, der danner rammerne for videregående uddannelse af bl.a. sygeplejersker, lærere og pædagoger? Og kan du være drivende i konkret udvikling af bygningsfunktioner, indretning samt planlægning og gennemførsel af omrokeringer af uddannelser? Så har vi flere nyoprettede stillinger, som du kan være med til at forme.


Københavns Professionshøjskole (KP) har en stærk ambition om kritisk og nysgerrigt at udnytte vores bygningers muligheder til at højne kvaliteten af vores uddannelser. Derfor søger vi nu flere profiler, som er indstillet på at bidrage til en spændende forandringsproces, der dækker over mange forskelligartede arbejdsområder. 

Om jobbet
På KP tror vi på, at de fysiske rammer er afgørende for at skabe fremragende undervisning for vores studerende. Vi stræber efter en høj bygningsudnyttelse med de studerende i centrum og en økonomisk, miljømæssig og socialt bæredygtig tilgang. I de kommende år skal vi tilpasse bygningsporteføljen, og du vil få en vigtig rolle i beslutninger om, hvordan vi på KP anvender vores arealer bedst muligt til undervisning, fordybelse, servicefunktioner, kontorarbejde, arrangementer mv.  

Vi søger flere medarbejdere til at varetage et bredt spekter af arbejdsopgaver inden for følgende områder: 

  • Bygningsforvaltning og -udvikling 
  • Planlægning og gennemførsel af omrokeringer af fysiske arbejds- og studiepladser
  • Space Management.

Afhængig af din kompetenceprofil vil dine arbejdsopgaver f.eks. bestå i at:  

  • videreudvikle FM-system til håndtering af bygnings- og energidata, tegningsmaterialer m.m. 
  • strukturere, analysere og formidle informationer og data
  • udarbejde vedligeholdelses- og ombygningsplaner  
  • planlægge omrokeringer og forandringsprocesser 
  • indretning og design 
  • Generere konkrete løsningsforslag f.eks. vedrørende rumfunktion og indretning 
  • Implementere og evaluere retningslinjer for anvendelse af KP’s arealer.

Din profil  
Vi søger profiler, som finder det spændende at arbejde i agile og omskiftelige forandringsprocesser. Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en baggrund som fx konstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende. Du kan have erfaring med lignende jobs, men bestemt også være nyuddannet.

Vi lægger vægt på, at du: 

  • er en god holdspiller, som værdsætter at samarbejde på tværs 
  • har analytisk flair og god dataforståelse  
  • er god til at skabe overblik, strukturere og planlægge
  • kommunikerer sikkert og præcist både skriftligt og mundtligt 
  • er initiativrig, imødekommende og nysgerrig.  

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med to eller flere af nedenstående:  

  • Vedligehold og energieffektiv bygningsdrift 
  • Myndighedskrav og sagsbehandling 
  • Indretningskoncepter, design og kunst 
  • Space Management 
  • FM-systemer, BIM m.v. 
  • Uddannelsesbyggeri 
  • Udarbejdelse af udbud 
  • Revit eller andet tegneprogram. 

Om enheden
Du vil blive ansat i enheden ”Udvikling og Projekt”, som hører til i afdelingen Facility Management. Du vil blive en del af et stærkt team, der arbejder helhedsorienteret og med særligt fokus på effektiv og sikker drift, enkle løsninger og høj faglighed. Vores team består af 10 medarbejdere, bl.a. arkitekter, ingeniører, konstruktører og antropologer. Opgaverne i vores team er mangeartede, bl.a. vedligeholdelse og digitalisering af bygningsdata, planlægning, styring og kvalitetssikring af ombygnings- og renoveringsprojekter, bæredygtige tiltag på KP’s campusser, skiltning og wayfinding mv.

Vores kollega, Mathilde, siger: ”Jeg synes, at der i teamet er stort fokus på og rum til faglig udvikling. Der er rigtig gode rammer for vidensdeling, og vi sparrer meget med hinanden i opgaveløsningen. Vi prioriterer teamudvikling højt – både fagligt og socialt”.

Om Facility Management
Facility Management har til opgave at drive, servicere og udvikle KP’s bygninger samt supportere KP’s studerende og ansatte. Vi er en afdeling, der spænder bredt fagligt over bygningsdrift, receptionistservice, IT-support og udviklingsprojekter. Tonen er uformel, der er højt til loftet og kulturen er præget af faglig stolthed. Facility Management består af ca. 110 medarbejdere og er en del af Ressourceområdet på KP, sammen med HR, Økonomi, IT og Studieservice. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. marts 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. Du skal dog forvente at komme en del rundt på alle KP’s adresser i og uden for København. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Christen Oksbøl Sonnichsen på tlf.: +4527640087.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 11-01-2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4