Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

Dansk Industri, København V

Få yderligere info om stillingen
Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Ejendomssektoren udgør et væsentligt fundament for vækst og beskæftigelsesudvikling og er omdrejningspunkt for at skabe et bæredygtigt samfund og en energieffektiv grøn omstilling. Det er derfor afgørende ikke bare for ejendomsbranchen, men også for samfundet som helhed, at der sikres de rette rammer for ejendomsvirksomheder i Danmark.

Om DI Ejendom

Vi repræsenterer ejendomssektoren bredt. Vores medlemmer er udviklingsselskaber, pensionskasser og andre virksomheder, der investerer i og ejer ejendomme, virksomheder, der administrerer og driver bolig- og erhvervsejendomme samt rådgivere til sektoren, såsom advokater, arkitekter og rådgivende ingeniører. Du kan læse mere på DI Ejendoms hjemmeside: DI Ejendom - DI (danskindustri.dk)).

Om jobbet

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag. Opgaverne vil omfatte:

  • Drive og videreudvikle de aktiviteter, der har betydning for DI Ejendoms fire hovedfokusområder: samfundsansvar, økonomiske rammevilkår, arbejdskraft og regulering. Dette sker i samarbejde med DI’s eksperter inden for skat, planlov, bæredygtighed, energi-effektivitet m.m.
  • Løfte kommunikative opgaver ift. DI Ejendoms medlemmer og interessenter, samt bistå med at udvikle branchens nye narrativ bl.a. gennem de gode cases, som DI Ejendoms medlemmer står ba

DI Ejendoms team er nyetableret. I takt med medlemsudviklingen etableres på sigt et mindre team, som arbejder med medlemspleje og de politiske dagsordener i regi af DI Ejendom.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København, hvor vi bliver forkælet med dejlig frokost, sociale aktiviteter, yoga m.m.

Om dig

Du får mulighed for at omsætte dine kompetencer og viden til konkret interessevaretagelse, medlemsservice og kommunikationsaktiviteter. Vi ser gerne, at du har

  • indsigt i nogle af rammevilkårene for ejendomssektoren, fx lejelov/erhvervslejelov og sektorens finansielle rammevilkår
  • appetit på at opnå solid indsigt i ejendomsvirksomhedernes udfordringer og potentiale, herunder også underleverandørers dagsorden og udfordringer, fx ift. ESG-rapportering
  • et netværk blandt beslutningstagere og øvrige interessenter i ejendomsbranchen
  • evne til at kunne indgå med troværdighed i faglige dialoger med det politiske system
  • erfaring fra samarbejde med eller arbejde i embedsværket, fx Boligministeriet eller lignende
  • erfaring fra ejendomssektoren, embedsværket eller en politisk organisation er en fordel
  • kommunikativ erfaring med at omsætte komplekst fagstof til let forståelige tekster i nyhedsmails, på hjemmeside og i linked-in opslag
  • interesse for at opbygge netværk og tiltrække nye medlemmer er nødvendigt.

Du er generalist med 3-4 års relevant erfaring og en teoretisk uddannelse på kandidatniveau. For at blive en succes i jobbet motiveres du både af at skulle gå i dybden med fx lovstof og af at samarbejde med dine mange kolleger på tværs af DI, vores medlemmer og øvrige interessenter relevant for DI Ejendom.

Lyder det som noget for dig?


Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte branchechef Helle Juhler-Verdoner på mobil 2646 4383. Du sender din ansøgning m.m. via ansøgningsknappen senest 30. maj. - Du er velkommen til at undlade ansøgningen og blot indlede dit CV med en kort motivation for din henvendelse.

NB! Vi modtager kun henvendelser sendt via ansøgningsknappen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 07.05.2024
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5