Studentermedhjælper til efterretningssektionen i Danmarks Finansielle Efterretningsenhed - Hvidvasksekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

København, Hvidvasksekretariatet

Vil du være med til at styrke indsatsen til forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask, både i Danmark og udlandet, med det formål at spare både samfundet og skatteborgernes penge? Så er denne stilling måske noget for dig?

Din nye hverdag
Hvidvasksekretariatet er Danmarks Finansielle Efterretningsenhed og hører under National Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), men er operativt uafhængig og selvstændigt virkende.

Vores opgave er, at modtage, analysere og videreformidle oplysninger fra underretninger med mistanke om hvidvask af udbytte fra strafbare forhold og finansiering af terrorisme.

I Danmark hvidvaskes der for ca. 68 milliarder kroner om året, og vi med til at understøtte indsatsen mod hvidvask sammen med andre myndigheder og de underretningspligtige.

I 2024 modtog vi oplysninger med mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering fra over 81.000 underretninger, som udgør et stort datagrundlag for operativ analyse.

Vi arbejder primært med efterretningsarbejde, og ikke efterforskning som er kendetegnet for politiet. Vi laver blandt andet efterretningsvurderinger og måludpegningsoplæg på hvidvaskområdet til landets politikredse, PET, Skattestyrelsen og mange andre myndigheder.

Vores opgave er at analysere, vurdere og videreformidle disse underretninger på en måde, så vores samarbejdspartnere kan iværksætte yderligere efterforskning eller eventuelt yderligere tilsyn med de virksomheder eller personer, som underretningerne omhandler.

Vi har desuden en stor international dimension igennem et tæt samarbejde med andre udenlandske finansielle efterretningsenheder.

Derudover udarbejder vi strategiske analyser på hvidvaskområdet, blandt andet i form af National Risiko Vurdering (NRV), for at synliggøre trusler og risici for relevante myndigheder og de underretningspligtige.

Vi arbejder datadrevet, med henblik på at kunne modtage og håndtere et stadigt stigende antal underretninger, og samtidig kunne levere analyseprodukter i høj kvalitet, til brug for politikredsene og øvrige myndigheder.

Vi er opdelt i 3 sektioner. En Anmeldelse og Visitationssektion, en Analysesektion og en Efterretningssektion - og det er her du vil blive tilknyttet.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med ca. 45 medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, bl.a. administrative, A/C’ere, politiuddannede og studentermedhjælpere.

Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, hvor vi sparrer med og søger inspiration hos hinanden.

Derudover er vi centralt placeret i København, da vi har til huse ved Vesterport Station.

Vores nye kollega
Du vil blive en del af teamet, som primært varetager opgaven med at videreformidle relevante oplysninger til andre offentlige myndigheder, hvor oplysningerne kan danne grundlag for efterregulering af offentlige ydelser, skatter og afgifter.

Vi forstiller os, at du er godt i gang med et studie inden for økonomi, skattejura, revision eller lignende.

Du trives med at arbejde med tal, og du elsker at lede efter ”nålen i høstakken”.

Vi ser gerne, at du har erfaring med Excel og også gerne kendskab til regnskab/bogholderi.
Derudover er det en stor fordel, hvis du har kendskab til forvaltningsloven, skatteloven og/eller hvidvaskloven.

Hvis du mestre et eller flere fremmedsprog, og har erfaring med fiskale lovovertrædelser, vil det være et stort plus.

Som menneske er du positiv, imødekommende og har nemt ved at samarbejde med andre.
Vi lægger vægt på, at du skal være resultatorienteret, struktureret, detaljeorienteret og omhyggelig i tilgangen til arbejdsopgaverne.

Derudover, er det vigtigt, at du er fleksibel og omstillingsparat, når der f.eks. er opgaver af hastende karakter.

Vi søger dig, som samtidig med et ønske om at bruge dine tillærte teorier i praksis, ønsker et meningsfuldt job ved at arbejde for retfærdighed, og som sætter en ære i, at være med til at sørger for, at skyldige bliver draget til ansvar, og at uskyldige ikke bliver retsforfulgt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som studentermedhjælper i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning jf. reglerne i overenskomsten.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi nærmere – også når det gælder behov for eksempelvis mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Dit arbejdssted bliver National enhed for Særlig Kriminalitet, Hvidvasksekretariatet med adresse på Kampmannsgade 1, 1604 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den under hele din ansættelse.

Stillingen kan besættes, så snart processen for sikkerhedsgodkendelsen er gennemført. Vi forventer at det bliver senest 1. oktober 2024.
Hvis du allerede er sikkerhedsgodkendt i politiet kan ansættelse ske tidligere.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoodinator Bitten Kjærgaard på tlf.nr. 4027-3920 eller politikommissær Sajjad Haider på tlf.nr. 5029-5026.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår eller ansættelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Sebastian Oehlenschlæger på tlf. 6198-6299.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, bedes du uploade en motiveret ansøgning og et CV pr. ansøgt job.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så titlen på den stilling du søger fremgår. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dokumentation på, at du er indskrevet og aktiv studerende på videregående uddannelse, samt en oversigt over beståede eksamener. Alle dokumenter bedes uploadet i pdf-format. Du skal ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du bør slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.200 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 31. maj 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Præg fremtiden som student for en af de største brancher i Danmark. Er du analytisk stærk, tryg i kontakten med medlemmer der repræsenterer nogle af de største danske virksomheder og samtidig indstillet på at udvikle dine projektlederevner?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give dansk erhvervsliv en markant stemme i den danske og internationale klima- og energidebat samt udarbejde analyser, der sætter fokus på udbygning med grøn energi, forsyningssikkerhed og danske virksomheder i en CO2-neutral fremtid?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4