Rigspolitiet søger akademikere til Center for Økonomistyring og Analyse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du arbejde med økonomistyring i en spændende organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet, og hvor der samtidig er stor politisk bevågenhed? Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med økonomistyring i en politisk organisation, og hvor du også kan komme til at skrive relevante sags- og beslutningsoplæg til ledelsen, validere politikredsenes budgetopfølgninger, føre tilsyn med det interne kontrolmiljø og besvare høringsspørgsmål og folketingsspørgsmål vedrørende Nordatlantens politikredse.

Om jobbet
Rigspolitiets Koncernøkonomi søger nye kolleger til Center for Økonomistyring og Analyse. Du vil enten blive ansat i sektion for Kredsøkonomi og Dataanalyse eller i sektion for Økonomistyring.

Nedenfor kan du læse om opgaverne i de to sektioner. Du må i din ansøgning gerne konkretisere, hvilken af de to sektioner du ønsker at søge ansættelse ved, og hvad der motiverer og kvalificerer dig til den pågældende stilling.

Sektion for Kredsøkonomi og Dataanalyse
Du vil blive kontaktperson for to til tre politikredse og få til ansvar at understøtte politikredsenes økonomifunktioner med deres økonomistyring og validering af deres budget og prognoser. Der vil være opgaver, der spænder fra rådgivning omkring budgetlægning og budgetopfølgning til formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.
Dine ansvarsområder vil bl.a. kunne omhandle:
- Bidrag til videreudviklingen af den strategiske økonomistyring, hvor der aktuelt er fokus på forenkling af budgetprocesserne omkring den månedlige og kvartalsvise budgetopfølgning.
- Bidrag til budgetprocesserne i politiet bl.a. gennem systemudvikling i politiets budgetsystem SAS FM, opsætning af job, formularer, rapporter mv.
- Udarbejdelse af økonomiske analyser af dansk politis opgaver, som både kan være taltunge analyser af større datasæt samt mere kvalitative analyser - fx bidrag til analyser i forbindelse med forhandlingerne af politiets finanslovsaftaler og flerårsaftaler.
- Udarbejdelse af ledelsesinformation og beslutningsoplæg til øverste ledelse.

Sektion for Økonomistyring
Du bliver styringsmedarbejder for Rigspolitiets egen økonomi og indgår i team Nordatlanten, hvor vi understøtter økonomistyringen af politikredsene i Grønland og på Færøerne. Du vil også blive sagsbehandler på løbende bevillingssager og blive ansvarlig for at sagsbehandle diverse opgaver og spørgsmål, som ofte har korte tidsfrister. Det kan være alt fra spørgsmål om økonomiske konsekvenser ved ændringer i lovgrundlag for Nordatlanten til at udarbejde et nyt aktstykke til en særbevilling. Opgaver der kræver, at du er omstillingsparat, proaktiv og god til at koordinere og inddrage relevante interessenter i opgaveløsningen. Sidst men ikke mindst kræver stillingen, at du har orden i sagerne, styr på din faglighed, at du får tingene gjort, og sagsbehandler opgaverne i det tempo, det er påkrævet.

Dine ansvarsområder vil bl.a. kunne omhandle:
- Økonomistyring af et af Rigspolitiets områder. Herunder budgetlægning og budgetopfølgning, den kvartalsvise prognoseproces og løbende ad hoc analyseopgaver.
- Sagsbehandle hørings- og folketingsspørgsmål om Nordatlantens politikredse.
- Intern kontrol af Rigspolitiets tjenesterejser, bemyndigelser og tilsyn med politikredsenes kontroller.
- Rådgive Rigspolitiet og politikredsene om reglerne for tjenesterejser, herunder eksempelvis kørselsgodtgørelse og skattepligtige time- og dagpenge.
- Vedligeholde Rigspolitiets retningslinjer om interne møder, seminarer og personalearrangementer.

Om dig
Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver, at du selvstændigt og i samarbejde med kollegaer kan nå i mål med opgaverne, har gode kommunikative kompetencer og er analytisk velfunderet.

Derudover lægger vi vægt på, at:
- du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende.
- du har erfaring med at skrive sags- og beslutningsoplæg, hvor du formår at formidle klart og præcist på skrift og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger.
- du kan samarbejde med mange forskellige faggrupper og evner at tage ansvaret for at koordinere og drive en proces på tværs af mange interessenter.
- du trives med en blanding af opgaver med korte deadlines og længerevarende projekter og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer.
- du har viden om og evt. et par eller flere års erfaring fra økonomistyring i staten eller anden offentlig myndighed
- du med fordel har erfaring med dataanalyser og Excel.

Om os
Hos os bliver du en del at en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere, hvor tonen er uformel og humoristisk. I Center for Økonomistyring og Analyse er vi 15 medarbejdere, to sektionschefer og en centerchef. Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse. Ved opstart sørger vi for et introforløb, hvor du vil blive grundigt oplært op i centrets opgaver, økonomisystemer og processer. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige og udfordrende, men vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor arbejdsglæde og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Rigspolitiet har røgfri arbejdstid.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Kredsøkonomi og Dataanalyse Ida Kimer-Jørgensen på telefon 20524833 eller sektionsleder for Økonomistyring Henrik Engman på telefon 23746037 Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingerne uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi holder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: 18. august 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 18. august 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 7
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4