Studentermedhjælper til modtagelse og kvalitetssikring af bevaringsværdige data til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du være med til at sikre Danmarks fælles, digitale hukommelse og udvikle et af Europas førende arkiver? Har du flair for data og it og lyst til arbejde med at modtage og kvalitetssikre de data, Rigsarkivet modtager til langtidsbevaring? Så er du den nye studentermedhjælper, vi leder efter i Digital Bevaring!

Jeg hedder Hans Henrik, og jeg bliver din nærmeste chef. Jeg leder ud fra en anerkendende tilgang og jeg ser det som min vigtigste ledelsesopgave at understøtte hele enheden, så vi sammen lykkes med vores opgaver. Jeg forventer af hele enheden, at alle bringer deres faglige perspektiver til bordet og at vi åbent og nysgerrigt sammen finder de bedste løsninger for hele Rigsarkivet.

Jobbet og dit kommende team Du bliver en del af vores team for modtagelse og test af data, der afleveres til Rigsarkivet. Jobbet er placeret i enheden Digital Bevaring, som består af 15 medarbejdere. Vi har ansvar for at bevare alle data sikkert og omkostningseffektivt. I enheden udarbejder og vedligeholder vi metoder, standarder og regler for troværdig langtidsbevaring. Derudover sikrer vi, at data bliver testet og kvalitetssikret, når Rigsarkivet modtager dem. Digital Bevaring varetager i tæt samspil med vores IT-enhed den løbende udvikling af Rigsarkivets modtagelses- og bevaringssystem. Samarbejdet i enheden er tillidsfuldt, og vi sætter pris på humor, involvering, dialog og sparring i hverdagen.

Sammen med dine kolleger i enheden Digital Bevaring indgår du i de løbende opgaver omkring at modtage, klargøre og kvalitetssikre/teste de data, vi modtager. Du har også kontakt til andre enheder i Rigsarkivet og de eksterne parter, som ejer de data, der skal bevares.

Dine primære opgaver består i at:

  • Håndtere modtagelsen af den data, der afleveres til Rigsarkivet
  • Kopiere og klargøre data med henblik på test
  • Gennemføre test af data, herunder opfølgning med dataejere
  • Flytte data til bevaring efter endt test
  • Diverse administrative og ad hoc-opgaver ifm. dine øvrige opgaver og enhedens øvrige virke

Din baggrund og profil Vi forudsætter, at du har følgende kvalifikationer:

  • Du er i gang med en videregående uddannelse og har mindst et par år tilbage af dine studier, der giver dig relevante tekniske kompetencer f.eks. inden for datalogi, it, ingeniørvidenskab – den præcise uddannelsesretning er ikke vigtig for os
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med datamanagement, databehandling, XML, C#, SQL, Python eller andre programmeringssprog
  • Du arbejder systematisk og struktureret og kan bidrage til at sikre, at vi konstant har overblik over vores igangværende tests
  • Du følger dine opgaver til dørs og sikrer gode overleveringer til dine kolleger, når de skal tage over for dig
  • Du sætter en ære i at samarbejde med dine kolleger både i og uden for enheden
  • Du er mødestabil og vi kan regne med dig i vores planlægning af de opgaver, som du bidrager til

Rigsarkivet Med næsten 1.000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hukommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og moderne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere, arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi har til huse centralt i indre København med Hovedbanegården lige om hjørnet. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af Rigsarkivet er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde aftales løbende mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen. Derudover er der rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer både i enheden og Rigsarkivet generelt, f.eks. fredagsbarer, høstfester, julefrokost eller DHL-stafet.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i Rigsarkivet. Den første tid er der lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og organisationen at kende samt komme godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat i henhold til den enhver tid gældende OAO-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/Stat og Finansministeriet som studerende (Ny Løn). Arbejdstiden er gennemsnitlig ca. 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt, så arbejds-, privat- og studielivet hænger sammen.

Arbejdsstedet er Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 34, København.

Ansættelse pr. 1. oktober 2024 eller snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest i forbindelse med din ansættelse.

Din ansøgning Send en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for, at du er indskrevet på en videregående uddannelse samt evt. erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Vedlæg evt. dokumentation for faglige kvalifikationer. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker ”Søg stillingen” nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2024.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Bolbroe på 41 71 73 19 eller enhedschef Hans Henrik Halvbjørn på 41 71 73 68.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.Rigsarkivet.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af medarbejdere som muligt. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 11. august 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3