Er du vores nye akademiker og kollega med stærke datafærdigheder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Taler du programmeringssprog? Og er du på udkig efter et spændende job med opgaver, der bringer dine datakompetencer i spil? Vil du dygtiggøre dig inden for dit felt på et område, der er i udvikling og er højt prioriteret? Så har vi stillingen til dig!

Hvem er vi og hvorfor søger vi dig?
Bygningsstyrelsen er kort fortalt en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har en ambition om at levere attraktive og bæredygtige arbejdspladser til statens medarbejdere – herunder at sikre veldriftede bygninger. Som et led i dette er det nødvendigt med en struktureret tilgang til håndteringen af og kontrollen med brandsikkerheden i styrelsens ejendomme.

Den del står vi bl.a. for i Team Energi og Indeklima, sammen med en bred vifte af dygtige kollegaer på tværs af styrelsen. I teamet vil du møde Mikkel, der er teamleder samt 10 kollegaer. En af de kollegaer er Anders, der siden starten af 2024 har stået i spidsen for at professionalisere og strukturere styrelsens koncepter for brandsikkerhed, men da data kommer til at spille en afgørende rolle i vores fremtidige arbejde, søger vi også dig.

Vi står nemlig overfor at igangsætte flere projekter, der øger datamængden betragteligt og en kollega med en stærk dataprofil vil kunne forbedre datakvaliteten, sikre tilgængelige og opdaterede oplysninger, og dermed hjælpe os med at identificere risikoområder og reagere hurtigt på nødsituationer.

Spørger du Anders, hvad du som ny kollega vil kunne gøre af forskel med sin faglighed er det ikke så lidt:
"En ny kollega med datafærdigheder kan ikke kun styrke vores team, men også øge vores samlede effektivitet og evne til at beskytte liv og ejendom i tilfælde af brand. Derudover kan vi med bedre data sikre, at vi altid har det rette mandskab og udstyr på de rigtige steder, når det er mest nødvendigt" Anders, Specialkonsulent i Team Energi og Indeklima.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi ved at det ikke kun er os, der skal vælge dig – men også dig, der skal vælge os. Som nævnt har Anders været i fuld gang med at lave et solidt set up på området, der er i rivende udvikling. Derfor bliver din fornemmeste opgave at biddrage til at opbygge datastrukturer, hvori brandobjekter og dokumentation kan registreres.

Hertil vil der være opgaver med at registrere og validere eksisterende branddokumentation og tegningsmateriale. Vi forventer ikke, at du ved alt om brand, da vi garanterer dig kyndig vejledning og gode samarbejder på tværs af Bygningsstyrelsen.

Det er vigtigt for os at understrege at opgaven omkring brandsikkerhed ikke er et midlertidigt fokus – det er derimod højt prioriteret og er en opgave i udvikling, hvor vi gerne vil tilbyde dig at være med til at præge et stort og vigtigt område – alt imens du dygtiggør dig i gode og trygge rammer.

Hvem er du?
Vi ser først og fremmest vores nye kollega have en relevant akademisk uddannelse, hvor du har tilegnet dig kompetencer inden for databehandling, programmering og dataanalyse – eller på anden måde har tilegnet dig en sådan værktøjskasse. Måske er du nyuddannet med studieerfaring og er ved at lande oven på specialet eller måske er du på udkig efter nye spændende jobmuligheder?

Vigtigst af alt vægter vi at du:

  • kan skabe overblik over kompleks data og finde løsninger, der kan implementeres i en stor skala
  • har værktøjskassen til at arbejde med dataanalyse og programmering i fx Python
  • har gode samarbejdsevner og forståelse for offentlig administration
  • arbejder selvstændigt under kyndig vejledning, og følger opgaverne til dørs

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig og løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Vi arbejder for at skabe en inkluderende arbejdsplads, som understøtter mangfoldighed. Derfor har vi en politik for diversitet, ligestilling og inklusion (den kan du læse HER), og vi har løbende indsatser, der skal gøre vores arbejdsplads tilgængelig for alle. Bl.a., har vi etableret et refleksionsrum, som kan bruges af medarbejdere, der har brug for pause eller bøn undervejs i arbejdsdagen.

Kontakt og ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, så søg via linket og vedhæft dit cv, ansøgning og uddannelsesdokumenter senest den 7. august 2024 kl. 12:00.

Når du har søgt, modtager du en kvittering på, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34 og håber at kunne byde dig velkommen i teamet den 1. oktober 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at sende en SMS til teamleder Mikkel Uldall Egebæk på tlf. 41 70 11 36, så vil han ringe retur til dig i løbet af ferien, så I sammen kan få en snak eller svar på dine spørgsmål.

Hvis du vil se vores andre stillingsopslag inden for dataområdet, har vi en ledig stilling til udvikling af digitale løsninger for styrelsens forretningsområder, med særligt fokus på styrelsens bygherrefunktion. Du kan se opslaget HER.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 07. august 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3