Rekrutteringsfirma

Finance Business Partner til Asset & Technology og HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Som Finance Business Partner for vores strategisk vigtige forretningsområder Asset & Technology (AAT) og HR tilbyder vi en rolle, hvor du kan bruge din erfaring med forretningsorienteret økonomistyring i et strategisk udviklingsperspektiv. Du bliver en del af områdernes ledergrupper og fungerer som ligeværdig partner i eksekveringen og opfyldelsen af områdernes KPI’er.

Du bruger det meste af din tid sammen med forretningsområderne og tilhører formelt Commercial Finance, som udgør den forretningsorienterede del af økonomifunktionen og er organisatorisk placeret med reference til vores CFO. Afdelingen arbejder med økonomistyring, support til forretningsudvikling, strategisk eksekvering og deltagelse i og kvalitetssikring af projekter. I det daglige har du en funktionel reference til underdirektørerne for hhv. AAT og HR.

Dine forretningsområder – AAT og HR
AAT beskæftiger mere end 500 medarbejdere og spænder bredt fra udbygning og vedligehold af aktiver til regulær drift. AAT er således ansvarlig for CPHs overordnede it-tekniske systemlandskab og installationer samt arkitektur, rengøring, infrastruktur og belægninger. HR håndterer al personaleudvikling, outsourcing på tværs af forretningsområder, målstyring o.a. og beskæftiger omkring 30 medarbejdere. Du vil således understøtte både operationelt og strategiske orienterede forretningsområder. Begge områder spiller en vigtig rolle i eksekveringen af vores nye strategi med vægt på emner såsom digitalisering, automatisering og grøn omstilling.

Proaktiv rådgivning til forretningen – økonomistyring, optimering og forretningsudvikling
Som Finance Business Partner for AAT og HR kommer du tæt på forretningsområderne og er en nøgleperson i at sikre optimal økonomistyring og strategieksekvering. I tæt samarbejde med forretningsanalytikere og controllere, som i en matrix struktur understøtter dit daglige arbejde, sikrer du, at der leveres på hele finansårshjulet. Din rolle bliver i højere grad at bevare overblik og sikre leverancer af analyser, budgetter, forecasts og ledelsesrapportering og derigennem understøtte dine ledere i at træffe de rette beslutninger.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Proaktiv sparringspartner og rådgiver for AAT og HR lederteams ifm. økonomi og økonomistyring.
  • Partner og sparring under budgetprocesserne samt efterfølgende udrulning og opfølgning.
  • Kvalitetssikring af indstillinger til investeringsansøgninger, business cases og leveranceplaner.
  • Opbygning af, samt opfølgning på afdelingernes performance KPI’er.
  • Deltagelse i optimeringsprojekter sammen med samarbejdspartnere / leverandører.
  • Deltage i styregrupper og drive udvalgte projekter.
  • Udfører ad hoc analyser.

Du vil få en bred berøringsflade internt, hvor dine succeskriterier bl.a. vil være din evne til at etablere og udvikle værdiskabende relationer samt sikre opfyldelse af forretningens mål.

Med din solide gennemslagskraft og gode kommunikative evner får du tingene gjort
Som Finance Business Partner er det derfor altafgørende for din succes, at du formår at håndtere en foranderlig hverdag, både analytisk og menneskeligt. Du formår at blive den efterspurgte partner via din excellente forståelse for netværk og opbygning af tillid, respekt og forretningsforståelse. Du kan både sige til og fra, og du overrasker kun positivt. Du har gennemslagskraft og situationsfornemmelse samt er målrettet, selvmotiverende og trives med et stort ansvar.

Fagligt kvalificerer du dig ved at have lige dele faglig økonomisk indsigt og en veludviklet forretningsforståelse, der er opnået via:

  • En uddannelse på HD eller kandidatniveau inden for økonomi.
  • Længere relevant erhvervserfaring, hvor du er vant til at være del af ledergrupper som den økonomiske partner som f.eks. økonomichef, senior business controller eller tilsvarende.
  • Gerne ledelseserfaring og / eller erfaring med overordnet ansvar for leverancer i en matrix struktur.
  • Stærk erfaring fra forretningsorienteret finans og med konkret erfaring fra driftsorienterede miljøer med f.eks. outsourcing, performance-målinger o.a.
  • Superbruger i MS-Excel og stærk i de øvrige programmer i Microsoft Office
  • Gerne kendskab til SAP og SAP BI

Hvem er vi?
Finance´s vision er, at vi vil være CPHs bedste sparrings- og samarbejdspartner overfor alle vores kunder. Med det mener vi, at vi leverer rettidig og høj kvalitet til beslutningsprocessen gennem økonomisk indsigt og transparens.

Commercial Finance er en del af Finance, organisatorisk placeret tæt på topledelsen og består af 11 engagerede medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling, økonomistyring, økonomiske analyser, kvalitetssikring af projekter i CPH, samt takst strategiudarbejdelse.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

Om Københavns Lufthavne A/S: Vi ejer og driver lufthavnene i København og Roskilde, og vi har en ambition om at være Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt. Sidste år rejste mere end 30 millioner passagerer igennem lufthavnen og vi har direkte flyruter mod 177 destinationer i verden. Over en årrække vil vi investere 20 mia. kr. i udbygninger og forbedringer af lufthavnen, så vi er klar til at tage imod op mod 40 mio. passagerer hvert år.
Vi er 2.600 medarbejdere fra mere end 50 lande og vi betragter os som gæstfrie værter for vores passagerer, og vi stræber efter at skabe rejseglæde for alle, der har Københavns Lufthavn som en del af deres rejse. Hver dag leverer vi resultater i tæt partnerskab med en lang række samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen. Det er resultater af en så høj kvalitet, at vi flere gange er kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn – titler, som vi både er stolte af og har stor respekt for.
Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet. Sidste år deltog 90 procent af medarbejderne i den årlige engagementsmåling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 999
18. september 2024 1012
17. september 2024 985
16. september 2024 977
15. september 2024 1007
14. september 2024 1005
13. september 2024 1029
12. september 2024 1003
11. september 2024 1011
10. september 2024 995
9. september 2024 976
8. september 2024 986
7. september 2024 976
6. september 2024 990
5. september 2024 986
4. september 2024 978
3. september 2024 956
2. september 2024 933
1. september 2024 957
31. august 2024 998
30. august 2024 1016
29. august 2024 991
28. august 2024 987
27. august 2024 979
26. august 2024 968
25. august 2024 968
24. august 2024 973
23. august 2024 990
22. august 2024 985
21. august 2024 980
20. august 2024 975

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer