Ny kollega til vores indsatsforberedende arbejde hos [xxxxx] søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Hovedstadsområdet byder på en spændende og eksperimenterende byudvikling, hvor der er rum for såvel det nye som for historien og rum for mangfoldigheden i anvendelser, behov og kultur. Hovedstadens Beredskab skal følge udviklingen og samarbejder derfor med vores 8 ejerkommuner i planlægningsarbejdet af brandsikkerheden i byggeriet, byrummet, arrangementer og anlæg, som en naturlig del af vores indsatsforberedende arbejde. For at skabe det bedste grundlag til dette arbejde undersøger vi ikke bare hvad den brandtekniske forskning, nyeste teknologi, historiens betydning og vores gode netværk byder ind med af viden på området, men også de brandtekniske læringspunkter, risici og tendenser, som de omkring 600 årlige bygningsbrande i vores dækningsområde viser. Alt sammen med det mål, at forberede beredskabet på nye risici og hændelser samt at bidrage til valg af de gode løsninger, hvor by og beredskab følges ad til gavn for borgere og virksomheder.

Derfor søger vi til vores brandtekniske område dig, som er en nysgerrig og analytisk stærk profil med sans for at samarbejde og formidle viden.

Koblingen mellem den teknologiske verden og vores operative område er vigtig. Så ud over at indgå i det brandtekniske team, vil der for den rette ansøger også være mulighed for at videreuddanne sig som indsatsleder og derefter indgå i indsatsledervagten i Hovedstadens Beredskab. Dette forudsætter dog, at man gennemgår og består relevante interne og eksterne uddannelser. Men har det ikke din interesse skaber vi koblingen på anden vis.

Dine opgaver
Du kan sammen med andre dygtige og engagerede kollegaer komme til at arbejde med:

  • Behandling af indsatsforhold i planlægningsarbejdet inden for byggeri, lokalplaner og nye anlæg over og under jorden i samarbejde med vores 8 ejerkommuners myndigheder.
  • Brandsikkerhed ved arrangementer i det fri og i bygninger samt andre driftsrelaterede forhold ved brandteknisk rådgivning af vores ejerkommuner.
  • Vidensopsamling fra vores skadesteder, netværk og sagsbehandling til formidling, udvikling og forbedring af vores operative område og brandsikkerheden.

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bygningsingeniør, brandingeniør eller bygningskonstruktør. Men det kan også være andet, og har du en baggrund i byggebranchen, et beredskab, rådgivningsbranchen eller i en kommune, håber vi at du vil overveje at søge stillingen med opgaverne nævnt oven for. Det er ikke vigtigt om du har mange års erfaring med området eller netop er blevet færdig med din uddannelse.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har et stort drive i at dele viden og erfaring med kollegaer og aktivt deltage i den konstante udvikling af områdets faglighed.
  • Er løsnings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed i opgaveløsningen.
  • Har politisk tæft, evne og vilje til at sikre at faglige brandkrav går hånd i hånd med en serviceorienteret og proaktiv forståelse for erhvervslivets og byggeriets behov.
  • Har evnen til at omsætte teoretiske forhold til konkrete brugbare løsninger for såvel borgerne, kommuner og erhvervslivet som vores operative mandskab og til at kommunikere i ”øjenhøjde”.
  • Udtrykker dig klart i både skrift og tale, ligesom du kan fremlægge dine synspunkter med en naturlig myndighed.

Vi tilbyder
Et spændende job på en dynamisk arbejdsplads, der har øje for fremtiden. Du vil få en alsidig arbejdsdag med mange forskelligartede og afvekslende opgaver, og din hverdag vil være præget af en stor kontaktflade med mange mennesker både i og uden for beredskabet. Vi lægger vægt på udvikling af såvel den enkelte medarbejder som den samlede organisation i et arbejdsmiljø præget af stor aktivitet, faglige ambitioner, stærkt teamarbejde og personlig frihed under ansvar i løsning af opgaverne.

Området for Brandteknik har et meget engageret og velfungerende team, der elsker at løse udfordringer i fællesskab, men også at nørde i stilhed med den samme ildsjæl i at hjælpe og brandsikre. Vi sørger selvfølgelig for at du får en grundig oplæring i vores arbejdsområde.

Vi tror på, at en god balance mellem arbejde og fritid giver glade medarbejdere og en god produktivitet. Vi arbejder derfor med muligheden for at aftale en fleksibel arbejdstid og arbejdssted, så du har overskud til livet parallelt med arbejdet.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn, pension og andre ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Arbejdsstedet vil være på Gearhalsvej i Valby, hvor vi sammen med vores kolleger i Operativ styring arbejder med drift og udvikling af den operative ledelse af beredskabet.

Stillingen er omfattet af nogle særlige vilkår, herunder at du skal kunne sikkerhedsgodkendes på minimum HEM-niveau, som skal opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Henriette Elmer på 2688 2921

Det forventes, at der afholdes 1. samtale i uge 41, evt. test i uge 42 og herefter 2. samtale i uge 43.

Om Hovedstadens Beredskab


Hovedstadens Beredskab er Danmarks største beredskab med næsten 1.000 medarbejdere og frivillige og har et samlet budget på ca. 550 mio. kr. Beredskabets opgave er at forebygge, begrænse og afhjælpe skader på personer, ejendom og miljøet ved ulykker og katastrofer.

Vi dækker 8 kommuner og ca. 1 mio. borgere, og vores ambition er at være på forkant med udviklingen af fremtidens beredskab og være en stærk medspiller i forhold til kommunernes visioner om at skabe tryghed og robusthed til gavn for borgerne.

Hovedstadens Beredskab ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 976
6. september 2024 990
5. september 2024 986
4. september 2024 978
3. september 2024 956
2. september 2024 933
1. september 2024 957
31. august 2024 998
30. august 2024 1016
29. august 2024 991
28. august 2024 987
27. august 2024 979
26. august 2024 968
25. august 2024 968
24. august 2024 973
23. august 2024 990
22. august 2024 985
21. august 2024 980
20. august 2024 975
19. august 2024 984
18. august 2024 992
17. august 2024 1004
16. august 2024 1013
15. august 2024 1015
14. august 2024 1027
13. august 2024 1002
12. august 2024 1013
11. august 2024 1072
10. august 2024 1068
9. august 2024 1066
8. august 2024 1068

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer