Rekrutteringsfirma

Regionsansvarlig forhandlerkonsulent søges til Folke-Larsens Eftf. A/S området Sønder-, Midtjylland og Fyn.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du videreudvikle og styrke salget af Folke-Larsens mange professionelle værktøjsprodukter og udstyr og ved du præcist, hvordan du tilfører forhandlerne værdi i samarbejdet med dig så læs med her:

Om stillingen:

Du overtager et salgsområde, som mangler fokus, dedikation og en vedholdende indsats. Det betyder for dig at du skal kunne se dig selv som den stærke muskel og store arbejdshest som i kraft af din erfaring og positive energi, formår at bringe området på omgangshøjde med den øvrige fremgang og succes som Folke-Larsen i de seneste år har oplevet.

Det betyder også, at du kan forvente en stærk support fra dine øvrige kolleger, en god introduktion og en stor forståelse for at give dig de bedste forudsætninger for succes i stillingen.

Efter den fornødne oplæring i og introduktion af produkter, IT-systemer og forhandlere, vil du selvstændigt, og i nært samarbejde med gode kolleger, servicere, udvikle og understøtte forhandlernettet i Sønder,- Midtjylland og på Fyn. Du kommer også til at forestå fabriksbesøg sammen med vores forhandlere, ligesom du kommer til at deltage i messer og uddannelsesforløb for forhandlerne. Dine primære kunder er typisk forhandlere, grossister og specialbutikker.

Stillingen vil indebære 5-10 rejsedage med overnatning årligt.

Er du den helt rette i stillingen, og har du ambitioner om mere ansvar og indflydelse, så er der gode muligheder for dette i virksomheden.

Om dig:

Du har måske en handelsuddannelse med interesse for det tekniske eller en teknisk baggrund med flair for salg, formidling og kommercielle forhold. Du har gerne erfaring med salg til forhandlere, eller også har du den viden og erfaring, der skal til, for at gøre dig til en uundværlig støtte for forhandlernes succes i salget af Folke-Larsens produkter og udstyr.

Dit vindende væsen og din evne til at se behov og løsninger hos forhandlerne, gør dig til en værdifuld samarbejdspartner i dit område. Din interesse for vores produkter og din viden om tilsvarende løsninger og produkter, gør dig til en troværdig formidler.

Du motiveres af resultater, gode relationer og af at have et arbejde, hvor din egen selvstændige indsats er absolut afgørende for den succes, vi sammen skal opleve.

Du er vant til at indgå i tæt dialog med dine kunder og du ved hvad der skal til for at udvikle samarbejdet med dem. Du har en veludviklet forståelse for hvordan kampagner kan sælges ind, på rette tid og sted, så det understøtter forretningen hos forhandleren bedst muligt. Derudover er du krumtappen i hverdagen som også kan sammensætte sortimenter hos forhandlerne ud fra din viden om slutbrugerne, deltage på messer og udstillinger, og har tilstrækkeligt med tillid og troværdighed i relationen til at I sammen kan besøge kunder.

Om os:

Folke-Larsens Eftf. A/S er en familiedrevet, solid og velrenommeret virksomhed. I mere end 50 år har vi leveret professionelle produkter indenfor bl.a. trykluft, pumper, tekniske artikler til såvel industrien, autobranchen, entreprenører, tømmerhandlere og landbruget m.fl. Vi er kendt for kvalitet og et bredt sortiment, der udmærker sig ved at have en stærk konkurrenceevne, når både pris og kvalitet sammenholdes.

Du tilbydes:

  • En stilling hvor opgaverne udføres fra dit hjemmekontor.
  • At blive en del af et stærkt team med godt humør. Vi er på en udviklende rejse.
  • Et salgsområde med potentiale for udvikling.
  • En konkurrencedygtig lønpakke, der belønner den som kan og vil, og som modsvarer dine kvalifikationer.
  • Pensionsordning, telefon, iPad samt PC og en bil på gule plader.

Du har:

  • Erfaring fra et eller flere af de områder, hvor vores produkter anvendes.
  • Evt. erfaring med salg til forhandlere.
  • Evnen til at skabe tillid, kontakt, formidle og kommunikere.
  • En fordel hvis du udover din faglige tekniske baggrund også har en kommerciel uddannelse.

Folke-Larsens Eftf. A/S er en moderne virksomhed. Vi har eksisteret siden 1963 og har 20 medarbejdere. Igennem årene har virksomheden formået at sætte sit professionelle aftryk indenfor levering, udvikling, produktion og salg af specialværktøj til mange formål.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Anders Krauch på tlf. 2196 8060. Stillingen er ledig til besættelse og vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    <p>Kom og bring din faglige ekspertise og din viden fra studiet i spil, når du bidrager til opbygning af innovative risikomodeller, og når du hjælper vores kunder med at styre risici på deres..
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kolding over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juli 2024 65
8. juli 2024 65
7. juli 2024 66
6. juli 2024 67
5. juli 2024 68
4. juli 2024 62
3. juli 2024 62
2. juli 2024 60
1. juli 2024 63
30. juni 2024 69
29. juni 2024 69
28. juni 2024 69
27. juni 2024 70
26. juni 2024 70
25. juni 2024 74
24. juni 2024 73
23. juni 2024 77
22. juni 2024 76
21. juni 2024 74
20. juni 2024 79
19. juni 2024 76
18. juni 2024 75
17. juni 2024 74
16. juni 2024 76
15. juni 2024 76
14. juni 2024 78
13. juni 2024 75
12. juni 2024 76
11. juni 2024 79
10. juni 2024 80
9. juni 2024 80