Kemisk specialist til vores kvalitetsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Vil du være med til at udvikle råvaregrundlaget til vores biodieselfabrik? Brænder du for kemi og har en bred viden inden for proceskemi og kvalitetsledelse? Vi søger en nytænkende og analytisk medarbejder til vores kvalitetsafdeling, som med sin stærke kemiske baggrund vil bidrage til den bæredygtige agenda inden for biodiesel og kemi i Daka. Hvis du kan sige ja til de to spørgsmål, kan det være, at det er netop dig, vi søger.

Om jobbet

Du være både være en del af kvalitetsteamet, hvis syv medarbejdere er fordelt på vores forskellige lokationer, og du vil være en del af vores biodieselfabrik i Løsning, ecoMotion, hvor du vil have din daglige gang. Du vil referere til kvalitetschefen i Daka Denmark, og du vil herudover have et tæt samarbejde med produktionsledelsen for vores biodieselfabrik, ecoMotion.

Du vil få til opgave at rådgive og supportere primært inden for kemiske processer, og du vil have et tæt samarbejde med dine kollegaer i laboratoriet. Samtidig vil du spille en vigtig rolle i udviklingen af råvaregrundlaget for biodiesel til ecoMotion og for andre udvalgte projekter.

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.:

  • Optimering af kemiske processer og arbejdsgange i produktionen
  • Udvikling, optimering og validering af analysemetoder
  • Udvikling af kvalitetsledelsessystemet
  • Generel support i Daka ved kemiske problemstillinger
  • Deltagelse i undervisning og træning af medarbejdere
  • Optimering af laboratorieanalyser i teori og i praksis
  • Bæredygtige tiltag i vores kemiske processer


  • Om dig

    Vi forventer at du har en analytisk, systematisk og praktisk tilgang til dine daglige opgaver. Samtidig er det vigtigt, at du er nysgerrig på vores processer og har lyst til at bidrage med ny viden og idéer. Du skal arbejde på tværs af lokationer og faggrupper, og derfor er det vigtigt, at du skaber gode relationer.

    Derudover forventer vi, at du:

  • Har en uddannelse inden for kemi, biokemi, miljø el.lign.
  • Har erfaring inden for procesindustrien, gerne praktisk erfaring
  • Har erfaring med analyser og laboratorieopgaver
  • Har erfaring med databehandling og Microsoft Office-pakken
  • Har erfaring med kvalitetsstyring, gerne ISO 9001 eller ISO 14001


  • Vi tilbyder

    Som medarbejder hos Daka bliver du en del af et bæredygtigt team, der stræber efter en fremtid, hvor intet går til spilde, og alt kan bruges. Det er vores filosofi.

    Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdifor¬ædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og bio¬brændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi udleder, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

    Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Quality Manager, Peter Skøtt, på telefon 51 59 62 08 eller mail [email protected]

    Om Daka

    Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

    Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

    I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

    Ansøgningsfrist: 31. oktober 2021


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Løsning
    • Søndag den 31. oktober 2021

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    19. juni 2024 1
    18. juni 2024 1
    17. juni 2024 1
    16. juni 2024 1
    15. juni 2024 2
    14. juni 2024 2
    13. juni 2024 3
    12. juni 2024 3
    11. juni 2024 3
    10. juni 2024 3
    9. juni 2024 3
    8. juni 2024 3
    7. juni 2024 3
    6. juni 2024 3
    5. juni 2024 3