Projektingeniør – Daka ecoMotion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Vil du være en del af en højteknologisk biodiesel-virksomhed, som bidrager positivt til det grønne kredsløb? Så er du måske Daka ecoMotions nye projektingeniør!

Som Projektingeniør vil du få ansvaret for projektkoordinering og gennemførsel. Du vil indgå i vedligeholdelsesteam der består af erfarne kolleger, der lægger vægt på samarbejde, selvstændighed og fleksibilitet i arbejdsudførelsen.

Om jobbet

Som Projektingeniør hos Daka ecoMotion vil dine ansvars- og arbejdsområder blandt andet omfatte:

• Ansvar for optimering af produktionsprocesser og energiomkostninger

• Ansvar for projektkoordinering og gennemførelse fra idefase til implementering og afslutning

• Ansvar for sikkerhed og arbejdsmiljø

• Ansvarlig for teknisk dokumentation

• Deltage i planlægning af vedligeholdelsesstop

• Ansvarlig for energiprojekter

Om dig

Du samarbejder godt, og du deler din viden med dine kolleger og viser interesse for deres arbejde. Du arbejder selvstændigt og træffer beslutninger som sikre at fabrikken kører optimalt. Du er fleksibel og åben overfor forandringer og nye måder at gøre tingene på.

Desuden forventer vi, at du:

• Har en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lignende

• Stærk i beregninger indenfor termodynamik, el og pumpeteknik

• Har arbejdet med tekniske anlæg, samt tilhørende systemer

• Erfaring som projektleder kombineret med relevante personlige egenskaber

• Arbejder struktureret og formår at holde overblikket over forskelligartet opgaver samtidig med at der
samarbejdes på tværs af organisationen

• Er motiverende og i stand til at skabe sammenhold om opgaverne

• Er åben og konstruktiv

• God til at kommunikere i både tale og skrift

Vi tilbyder

• Et afvekslende job med faglige og personlige udviklingsmuligheder til dig, der tager initiativ og gør en forskel

• En forandringsorienteret organisation, hvor der ikke er langt fra idéer til handling

• Et moderne procesanlæg, hvor den nyeste teknologi løbende integreres.

• Gode kolleger på en arbejdsplads, hvor atmosfæren oser af gode relationer kollegerne imellem. Hos os går der sjældent en uge,
hvor der ikke er én, der har kage med til kollegerne.

Daka EcoMotion A/S tilbyder et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en forandringsorienteret organisation med dygtige kollegaer, hvor vi lægger vægt på godt humør og samarbejde, og du får muligheden for at blive involveret i optimering- og udviklingsopgaver.

Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og biobrændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi bruger, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel og have et meningsfuldt job der bidrager til den grønne omstilling. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugs- og fødevare industri. Men samtidig er vi kontinuerligt i gang med at udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, der bærer en dynamisk forretning i konstant udvikling.

Om Daka

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, kan du kontakte Maintenance Manager, Thomas Vonsild, på [email protected] eller tel. 5768 4738. Upload CV og din ansøgning til vores website: https://www.daka.dk/da/karriere/.

Ansøgningsfrist: 15. juni 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Løsning
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3