Tavlemontør – Løsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Har du erfaring med opbygning af styre- og automatiktavler? Så er det dig vi gerne vil have med på holdet som Tavlemontør.


Kvalifikationer


Du har en el-teknisk baggrund, måske som Elektriker, Automatiktekniker eller lignende relevant uddannelse. Du har forståelse for styringer og har erfaring med læsning af el-diagrammer. Du er samtidig god til at finde løsninger på opgaver og problemer.

Samtidig kan du sætte flueben ved nedenstående punkter


  • – Du er omhyggelig med dine opgaver og brænder for en god finish
  • – Du har et godt humør der let smitter af på dine kollegaer
  • – Du er åben og imødekommende
  • – Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage initiativ
  • – Du er ansvarsbevidst og har et godt overblik
  • – Du kan samarbejde med andre og ser det som en fordel at kunne samarbejde

Jobbet


Din arbejdsdag vil være varieret med montage af mindre styretavler samt større komplekse og kundespecifikke tavler. Dine arbejdsopgaver består af tavleproduktion, gennemgang af el-diagrammer, udtænke tavlelayout, samt varebestilling. Efter endt montage kommer du selv til at teste styringen, samt lave kvalitetssikring af færdigt produkt, inden aflevering.

Vi tilbyder dig


Vi er en virksomhed, der tager os af vores medarbejdere. Vi har ro på bundlinjen, et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer med og uden familie. Vi sætter en ære i at øjne og udvikle vores talenter så du får ikke lov til at stå stille hos os.

Vi består af veluddannede og skarpe folk, der ønsker at udvikle sig til, at være nogle af de bedste inden for faget. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.

Ansøgning og CV uploades via nedenstående link
Ansøg nu

Stillingen er til snarlig tiltrædelse på vores hovedkontor i Løsning. Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV.

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Løsning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1