Rekrutteringsfirma

ordrekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Kan du holde overblik i en travl hverdag med mange funktioner, og motiveres du af mange kontaktflader? Så kunne nedenstående meget vel være noget for dig.
For vores kunde CM Biomass Partners A/S beliggende i Hedensted søger randstad en ordrekoordinator til en bred vifte af opgaver. Der er som tale om et vikariat med henblik på fastansættelse.

om cm biomass partners A/S


CM Biomass forhandler i dag mere end 4.400.000 MT træpiller om året, hvilket gør dem til verdens største uafhængige træpille-handelsvirksomhed. Virksomheden arbejder med en række forskellige kunder, fra meget store producenter og forsyningsselskaber til mindre regionale producenter og distributører. CM Biomass har siden 2019 investeret i egne træpillefabriker i USA og for nyligt også i Vildbjerg, Danmark.

Virksomheden har de seneste år oplevet stor vækst og forventer, at dette vil fortsætte, hvorfor der mangler flere kompetente medarbejdere.

om rollen


I stillingen bliver du en del af en virksomhedens salg og afviklingskontor i Hedensted. Afdelingen består her af et godt sammentømret og kompetent team, der sikrer og understøtter diverse aktiviteter. I rollen vil dit primære fokus, i samarbejde med dine kollegaer, være at håndtere ordrer fra selskabets kunder, f.eks. større byggemarkeder, og indtaste disse ordrer i selskabets IT-system samt sørge for at følge op og opdatere IT-systemet, når kunderne har modtaget sine ordrer, sende regninger til kunderne m.m. I den forbindelse vil der således være dialog med interne og eksterne interessenter såsom kunder, lager, transport osv.

Din arbejdsdag vil indeholde mange forskellige opgaver af administrativ karakter. Du skal derfor kunne se dig selv i en stilling med fart over feltet, flere forskellige kontaktflader og kollegaer, som du deler faste opgaver med.

din profil


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en administrativ og koordinerende rolle. Det kan f.eks. være, at du har arbejdet som koordinator, salgssupporter, kundeservicemedarbejder, planlægger eller lignende.

Det afgørende for os er dog, at du som person har et udvidet servicegen og har evne for at koordinere og holde overblik. Udover dette vil det være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til følgende:
•Gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
•Dygtig til koordinering
•Forandringsvillig, da du ikke altid kender de arbejdsopgaver, som du møder ind til, selvom de fleste opgaver som udgangspunkt vil have rutinemæssig karakter
•Detaljeorienteret
•Evner at have flere bolde i luften
•Solide IT-færdigheder (virksomheden arbejder i Microsoft D365)

ansøg


Vi leder efter en medarbejder, der kan starte snarest muligt. Send os din ansøgning og dit CV snarest, da vi løbende afholder samtaler og ansætter, når den rigtige er fundet.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mie Larsen på tlf. 29 29 31 24.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Løsning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3