Ansvarsfuld og initiativrig Quality Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Ansvarsfuld og initiativrig Quality Technician

Søger du for et job, hvor du får en betydelig rolle i sikring af kvaliteten i vores højteknologisk biodiesel-virksomhed? Er du dygtig indenfor kemi og har en bred viden inden for proceskemi og kvalitetsledelse, og motiveres du af at arbejde i en bæredygtig virksomhed, hvor kvalitet og produktoptimering går hånd i hånd? Så kan det være, at det er dig, der er vores nye proaktive Quality Technician!

Hos os forarbejder vi kategori 1 og kategori 2 fedt til biodiesel. Fabrikken er udstyret med ny teknologi og er en moderne fabrik, hvor opgaver såsom overvågning, optimering og egenkontroller er en stor del af dagligdagen.

Du bliver en del af vores kvalitetsteam på otte personer. Din primære arbejdsplads bliver Daka ecoMotion i Løsning. Du bliver også involveret i projektopgaver på vores andre lokationer i Danmark. Der vil ligeledes være samarbejde med vores kollegaer i Saria ecoMotion familien i andre europæiske lande.

Et job med fokus på kemiske processer og kvalitetssikringen i vores produktion

Du kommer til at arbejde med kvalitetssikring af vores produktion af biodiesel og sørge for, at vi overholder gældende lovgivning, samt vedligeholdelse af vores kvalitetsprocedurer, -instrukser og -blanketter.

Du kommer til at arbejde med optimering af kemiske processer og egenkontrolprocedurer i tæt samarbejde med vores produktionsteam. I den forbindelse, sørger du for kvalitet og optimering på tværs af hele produktionen og du vil fungere, som et vigtigt bindeled mellem vores produktion og andre afdelinger i Daka Denmark A/S.

Du tager del i bæredygtighedsarbejdet herunder deltagelse i INS- og ISCC-certificeringer i samarbejde med Daka ecoMotion’s Bæredygtighedskoordinator, herunder afløsning ved ferie.

Som Quality Technician deltager du i at udvikle ledelsessystemet (IPW), kemikaliedatabasen (Chemical Manager), samt deltage i arbejdsmiljøarbejdet på Daka ecoMotion, ligesom vil du indgå i Daka’s interne audit team på tværs af lokationer. Du rådgiver i forbindelse med lovgivning, samt varetager den daglig kontakt til relevante myndigheder.

Din personlighed er vigtig for os

Stillingen kræver tæt kontakt og samarbejde med andre afdelinger, for at sikre fælles indsats og mål.

Du befinder dig godt i et produktionsmiljø, hjælper gerne dine kolleger, kan tage initiativ, handle og afslutte uden nødvendigvis at have fået opgaven stillet på forhånd.

Du brænder for arbejdet med kvalitet, er analytisk og serviceminded, med lyst til at supportere og sparre med vores specialister. Du skaber gode relationer, fremskridt og performance i de teams, du arbejder i. Du er vedholdende og fokuseret i dit arbejde og sikrer at deadlines overholdes.

Du tør stille krav til dine kolleger og evner at få folk med. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Du arbejder både systematisk og struktureret med dine opgaver og har øje for detaljen.

Faglige kompetence

Du har en videregående uddannelse inden for kemi, biokemi, laboratorie eller tilsvarende.

Du har erfaring med ledelsesstyringssystemer (gerne ISO-standarder) og løbende forbedringer (PCDA), samt erfaring med intern auditering af disse. Du har erfaring med at udarbejde procedurer og instruktioner, gerne fra procesindustrien, og du kan samtidig træne dine kolleger på en konstruktiv og involverende måde. Kendskab til HACCP og HACCP-principperne vil være en fordel, men ikke et krav. Du behersker engelsk i skrift og tale, ligeledes har du erfaring med databehandling og Microsoft Office-pakken.

Hvem er vi

Som medarbejder hos Daka bliver du en del af et bæredygtigt team, der stræber efter en fremtid, hvor intet går til spilde, og alt kan bruges. Det er vores filosofi.

Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdifor¬ædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og bio¬brændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi udleder, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka SARVAL, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

Daka Denmark A/S er ISO 9001, ISO 14001, ISO 5001, GMP+, INS og ISCC certificeret.

Vores kultur præges af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Vi ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og har en udpræget familliekultur. Du kan læse mere om os på www.daka.dk.

Skal du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QHS Manager, Marianne Agger, på telefon:

+45 5156 4676.

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning via vores rekrutteringssystem snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 3. oktober 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Løsning
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

  • Weekend Teamleder

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Vikarstilling: VIA søger en udadvendt og alsidig l...

    Trives du med at understøtte et forskningsområde i rivende udvikling med administrative opgaver, og har du lyst til at være ledelsespartner for forskningschefen i Forskningsområde Teknologi og Erhv..
    • Øvrige
    • Horsens
    Få mere info
  • System designer/El-konstruktør

    Har du erfaring med SEE Electrical? Er du motiveret for at udvikle bæredygtige elektriske løsninger til køle- og varmepumpeindustrien? Så læs videre for at opdage, hvad Johnson Controls kan t..
    • Øvrige
    • Hornslet
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Trives du i et dynamisk miljø, hvor du spiller en hovedrolle i at få tingene til at gå op i en højere enhed? Så er du måske netop den PA, vi leder efter. Træd ind i en hverdag, hvor dine evner og d..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1