Process Supporter til CMC Clinical Supplies

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Brænder du for at arbejde med process support og problemløsning i en klinisk produktion med fokus på udvikling indenfor digitalisering og automatisering? Har du lyst til at blive en del af en afdeling som årligt har har mere end 8000 lægemiddel ordrer til hele 57 forskellige lande, og forsat har stigende efterspørgsel? Hvis ja, så har vi lige jobbet til dig, som vores nye Process Supporter til Clinical Supplies!

Om afdelingen – vi pakker og forsender lægemidler til hele verden
Clinical Supply Packaging & Shipping (CSPS) er en del af CMC Development, og er ansvarlig for pakning og forsendelse af lægemidler til kliniske studier over hele verden. Hvert år berører vores arbejde mere end 32.500 patienter. Afdelingen har udvidet sin kapacitet over de sidste par år, og består i dag af 4 teams med ca. 75 medarbejdere.

Afdelingen har desuden arbejdet med at forbedre kvalitetsniveauet af klinisk pakning gennem flere automatiserings projekter, og består i dag af flere pakkelinjer med tilhørende facilitet, som løbende skal tilpasses de nye spændende forskningsområder, hvor nye produkter og deviceses kommer til. Dette stiller krav til, at vi skal kunne levere pakkede produkter til de igangværende kliniske studier, og samtidig kunne ombygge vores pakkelinjer med nye formater. Med en stigning i volumen ift. de kliniske studier, er der et øget krav til en stabil drift samt et krav til udvikling og vedligeholdelse af værktøjer til data opsamling, som skal visualiseres, så vi kan forbedre vores automatiserede pakke processer.

Jobbet

Som Process Supporter vil dine primære opgaver være support til vores pakke og distributions processer for at sikre en effektiv produktion.

Der vil være mulighed for at arbejde med batch review, ændrings sager, afvigelses håndtering, automatisering af review, proces forbedringer samt IT support. Eksempler på sidstnævnte kunne være, at fjerne gentagene proces stop, gerne ved hjælp af manufacturing intelligence værktøjer, eller stå for forbedringer som identificeres af vores dygtige håndværker eller operatører.

Du kommer til at indgå i et team, der supporterer processerne i den kliniske produktion. Der arbejdes på dagskift og er en del af supportteam på ca. 18 personer. På sigt vil du indgå i vagttelefonordningen til at supportere produktionen uden for dagholdet, sammen med de øvrige proces supportere.

En stor del af dit arbejde vil omhandle kompleks problemløsning, optimeringer af arbejdsgange og processer samt sparring og support til produktionen – herunder tværgående projektarbejde. Vi har en høj faglighed og sætter hver dag en ære i at levere den bedst mulige kvalitet.

Kvalifikationer
Vi leder efter en person, som brænder for og har erfaring med support og procesoptimering i et produktionsmiljø. Derudover har du:

  • Erfaring eller kendskab til GMP er en fordel.
  • Gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk, da dokumentation er en vigtig del af jobbet
  • Brænder for at optimere og løse komplekse problemstillinger samt levere et ordentlig stykke arbejde

Som kollega er du først og fremmest en team-player, kun sammen kan vi lykkes! Du har et godt humør, og initiativ og fleksibilitet falder dig naturligt. Du trives med at arbejde selvstændigt, og vi forventer, at du er god til at strukturere og planlægge dit arbejde og trives i en omskiftelig hverdag, hvor der løbende skal prioriteres og træffes nye beslutninger.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager Mikkel Stavnsbjerg på telefon +45 3079 6025.

Ansøgningsfrist
15.DEC 2022Vi afholder samtaler løbende, så vent endelig ikke med at søge jobbet. Finder vi rette kandidat til jobbet, tillader vi os at lukke for ansøgere før fristen udløber.

Du behøver ikke at vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du kort skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 11
26. juni 2024 12
25. juni 2024 14
24. juni 2024 13
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 11
17. juni 2024 11
16. juni 2024 13
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 13
5. juni 2024 16
4. juni 2024 18
3. juni 2024 18
2. juni 2024 18
1. juni 2024 21
31. maj 2024 21