Advanced QA Professional/QP til vores frigivelses team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Er du famaceut eller fagligt kompetent til at fungere som Qualified Person (QP) i farmaceutisk produktion? Så er dette din chance for at blive del af et stærk frigivelses-team. Hos os vil du blive en del af et team, hvor samarbejde, koordinering og effektiv kommunikation er nøglen til succes. Vi er dedikerede til at nå vores mål hver dag og stræber efter at skabe en meningsfuld forskel for patienter over hele verden.
Vi har fokus på det sociale, og vi prioriterer at skabe plads til at have det sjovt mens vi er på arbejde. Så hvis du vil være en del af noget større og være med til at gøre en forskel, så læs med og søg stillingen allerede i dag.
Om stillingen
Du vil få en varieret stilling som advanced QA Professional, selvom det primære fokus vil være på review og frigivelser samt forbedring af de nævnte processer. Udover review og frigivelser indeholder stillingen nemlig mange andre udfordrende og spændende opgaver, så som:Håndtering af afvigelser, oprettelse og godkendelse af nye procedurer (SOP´er) samt en lang række andre kvalitetsrelaterede opgaver.
Det er vigtigt, at vi som frigivende team følger produktionens takt for at sikre en lav gennemløbstid så vores kunder får deres medicin til tiden. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger og supporterne fra produktionen i et storrumskontor, hvor der løbende udveksles ideer og sparring på en dynamisk og energisk måde. Alle er altid klar til at hjælpe hinanden, hvis der er udfordringer med at nå deadlines.
Kvalifikationer
  • Din uddannelse skal som minimum understøtte Lægemiddelstyrelsens krav og forventninger til en sagkyndig person (Qualified Person, QP) i en lægemiddelvirksomhed, f.eks. Farmaceut eller tilsvarende uddannelse.
    Dette er et ufravigeligt krav, da du på sigt skal kunne frigive vores produkter.
  • 2-3 års erfaring med famaceutisk industri og gerne kendskab til tablet-produktion.
  • Evnen til at fordybe dig i batchdokumentation.
  • Som QA´er i tablet produktionen, skal du naturligvis være grundig og have evnen til at fordybe dig i batchdokumentation, så du til enhver tid sikrer kvalitet og compliance og aldrig går på kompromis med patientsikkerheden.
    Samtidig forventer vi, at du er nysgerrig på vores tilgang, således at du kan udfordre status quo. Hele teamet elsker at optimere og finde nye og smartere måder at gøre tingene på. Vi har fokus på både LEAN og digitalisering i vores processer og har fokus på at blive mere effektive. Vi arbejder tæt sammen med produktionen i bestræbelserne på at skabe et godt process flow. Da langt de fleste procedurer og størstedelen af vores dokumentation er skrevet på dansk, er det ligeledes et krav, at du skriver og taler flydende dansk.
    Det er afgørende, at du er en person, der går forrest og selv tager initiativ til at løse udfordringer, både i forhold de daglige opgaver, men også i forhold til koordinering af opgaver med dine kollegaer.
    Du er som person i stand til at overholde deadlines, og du er villig til at gå det ekstra stykke for at sikre at vores patienter får deres medicin i rette kvalitet og i rette tid.
    Om afdelingen
    Afdelingen består af 50 kompetente kollegaer, der er fordelt på 5 teams. Alle håndterer QA opgaver relateret til tablet-produktion (Bulk), pakning samt udvikling af nye tablet-varianter.
    Du vil indgå i et QA team på 10 personer, og forhåbentlig starter du sammen med 2 andre nye kollegaer, og får mulighed for at blive trænet sammen. Derved har du mulighed for at sparre og opbygge tætte relationer allerede fra dag ét. I Bulk området sikrer vi, i samarbejde med produktionen, at vi dagligt får frigivet batches til vores kunder samtidig med, at vi løbende forbedrer processen og optimerer flowet. Dette indebærer bl.a. opdatering af vores procedurer og fokus på nytænkning og LEAN, så vi kan reducere tiden, som vi ellers bruger på at reviewe batchdokumentation.
    Hele området, som vi supporterer, er i rivende udvikling og produktionsvoluminet er kraftigt stigende år efter år. Afdelingens udfordring er og bliver at følge med den øgede efterspørgsel fra vores kunder samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet eller compliance.
    Deadline og kontakt
    Jeg ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 28. september 2023. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Platou på tlf. 3075 3581 Ansøgningerne vil blive kigget igennem efterhånden, som jeg modtager dem, og jeg vil løbende indkalde til samtaler. Også før ansøgningsfristen er udløbet. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

      Fri kontakt
      DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

      Fri kontakt
      Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    21. september 2024 7
    20. september 2024 6
    19. september 2024 6
    18. september 2024 6
    17. september 2024 5
    16. september 2024 5
    15. september 2024 6
    14. september 2024 6
    13. september 2024 6
    12. september 2024 12
    11. september 2024 12
    10. september 2024 12
    9. september 2024 12
    8. september 2024 12
    7. september 2024 12
    6. september 2024 12
    5. september 2024 12
    4. september 2024 11
    3. september 2024 11
    2. september 2024 11
    1. september 2024 15
    31. august 2024 15
    30. august 2024 16
    29. august 2024 15
    28. august 2024 14
    27. august 2024 13
    26. august 2024 13
    25. august 2024 13
    24. august 2024 13
    23. august 2024 11
    22. august 2024 12