Rekrutteringsfirma

Ingeniør med lederpotentiale - spildevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Projektledelse * Budgettering, planlægning, projektering * Renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver

Jobbet:
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor man fremover ønsker at tage flere opgaver hjem i eget hus. Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, samt i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du ansvar for virksomhedens renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver. Du bliver således sat i spidsen for hele resultatkæden, lige fra de første tanker hvor en opgave fødes, til det færdige resultat er leveret til borgerne. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Budgettering, planlægning, projektering og hands-on projektledelse, herunder også styring af udbud og kontrahering med underentreprenører, tilsyn, budgetlægning og budgetopfølgning.
  • Opfølgning på nøgletal generelt, herunder med fokus på tilstand, overløb og uvedkommende vand, således at dine analyser og løsningsforslag kan danne grundlag for planlægning og iværksættelse af renoveringsaktiviteter og handlingsplaner.
  • Løbende sikre det gode samarbejde i forhold til borgere, kommune og øvrige samarbejdspartnere.
  • Udarbejdelse af businesscases set ud fra Total Cost of Ownership.
  • Sikre at den værdiskabende effekt fra projekterne fremhæves, og dermed også bliver synliggjort i forhold til bl.a. borgerne og kommunen.
  • Sikre løbende information internt i organisationen, så alle er ”med på rejsen” når det gælder kommende og igangværende projekter.


  • Effektivitet og rentabilitet er to afgørende elementer i denne opgave. Der skal en skarp og konsekvent styring og projektledelse til i dette job, ligesom der skal være et tæt sammenfald mellem for- og efterkalkulationer. De mål der meldes ud, er også dem der efterfølgende skal leveres på.

    Kvalifikationer:
    Du er en kompetent projektlederprofil inden for bygge/anlæg, du tager ansvar, og du evner både at ”køre med det korte og lange lys” i din opgaveløsning. Herudover er det et krav, at du har en uddannelse på ingeniørniveau og mindst fem års brancheerfaring inden for spildevand- og/eller kloakområdet, alternativt forsyningsområdet.

    Du har erfaring med selvstændig ledelse af større anlægsprojekter, hvor du allerede har bevist, at du kan levere med succes, både målt på økonomi, tid og kvalitet. Ligeledes har du erfaring med kontraktstyring, udbudsregler og myndighedsbehandling. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Asset Management. Måske kommer du fra et lignende job i en anden spildevandsvirksomhed, men du kan også sidde med lignende opgaver hos en ekstern rådgiver inden for branchen.

    Din personlighed også afgørende for succes. Du er godt begavet med en udpræget analytisk sans og høj grad af løsningsorienteret kreativitet. Du har ligeledes evnen til at kombinere gennemslagskraft med gode samarbejdsevner både internt og eksternt. Herudover er det et krav, at du besidder handlekraft, omhyggelighed og grundighed - også under tidspres. Som menneske har du en positiv indstilling og et godt humør, og så motiveres du ganske enkelt af at være en bærende nøgleressource i en innovativ vækstvirksomhed.

    Du tilbydes:
    En faglig udfordring i en ambitiøs spildevandsvirksomhed, der har sat sig nogle høje mål for de kommende år, herunder at man vil være blandt den øverste tredjedel af spildevandsvirksomheder i Danmark, både målt på rentabilitet, effektivitet, innovation og fremsynethed.

    Du får et tæt samarbejde med en ny og innovativ ledelse, der tør sætte handling bag både ord og målsætning. Du kommer med på en rejse, hvor udvikling og forandring – både fagligt og organisatorisk – bliver en del af din hverdag. Du vil i det hele taget opleve et job, hvor du kommer ”op på broen” og får stor indflydelse på både hverdagen og morgendagens projekter.

    Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

    Med tiltagende og kraftigere skybrud som følge af klimaforandringer, bliver anlæggene til tider belastet så meget, at det medfører oversvømmelser med negative miljøpåvirkninger til følge. Hvis der skal skabes forbedring af vandmiljøet og en oplevet optimal sikkerhed hos borgerne, vil vitale tiltag være, at man løbende tilpasser anlægssystemerne til fremtiden, og samtidig tænker ny-anlæg, udvikling, renovering og innovation ind i planlægningen.

    Den 1.7.2020 tiltræder der en ny direktør i selskabet, der netop har ovenstående tiltag som ét af sine hovedfokusområder. Som et led i denne udviklingsproces, ønsker man nu at styrke organisationen med ydereligere en ny kompetence, der kan være med til at løfte renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaverne til næste niveau.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

    Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Middelfart

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Middelfart

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Middelfart over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    16. september 2024 16
    15. september 2024 16
    14. september 2024 16
    13. september 2024 16
    12. september 2024 16
    11. september 2024 15
    10. september 2024 15
    9. september 2024 15
    8. september 2024 12
    7. september 2024 15
    6. september 2024 13
    5. september 2024 14
    4. september 2024 17
    3. september 2024 16
    2. september 2024 17
    1. september 2024 17
    31. august 2024 19
    30. august 2024 17
    29. august 2024 16
    28. august 2024 18
    27. august 2024 21
    26. august 2024 21
    25. august 2024 20
    24. august 2024 21
    23. august 2024 21
    22. august 2024 20
    21. august 2024 22
    20. august 2024 23
    19. august 2024 21
    18. august 2024 21
    17. august 2024 21