Rekrutteringsfirma

Vil du være en del af en succes i feriehusbranchen? Mulighed for medejerskab af Feriepartner Vestsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for kerneforretningen, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. Feriepartner er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift og at servicere gæster samt ad hoc lavpraktiske opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at evaluere, lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Feriepartner Vestsjælland består af et par medarbejdere på deltid og en ejer, der selv driver forretningen og har gjort det de sidste 5 år. Starten i jobbet bliver en glidende overgang, hvor du gradvist køres i stilling og lærer forretningen fra bunden med sidemandsoplæring. Ønsket er at finde en, som deltager i alle dele af forretningen, nøjagtig som ejeren gør. Hvis der er bestemte dele, som fx den opsøgende salgskontakt til sommerhusejere, du ikke ønsker del i, er der mulighed for at tilpasse stillingen ud fra det. For at passe ind i jobbet, er det ufravigeligt, at du ikke bliver skræmt af meget afvekslende eller lavpraktiske opgaver. Du og ejeren vil have et tæt parløb og mulighed for at dække af for hinanden ved ferie eller sygdom. Hvis kemien er i orden, og tingene fungerer, er der mulighed for at blive medejer af virksomheden efter et år. Der er en solid egenkapital i virksomheden, og der er tjent penge siden dag et, hvorfor det aldrig har været nødvendigt at bruge kassekreditten. Regnskabet er offentlig tilgængeligt.

Du handler i overensstemmelse med Feriepartners værdier og sikrer Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster og husejere. Du sørger for, at tilfredsheden hos både gæster og husejere er i top og i overensstemmelse med Feriepartners kodeks for god kundeservice. Topkvalitet rengøring af sommerhusene er også en meget afgørende del af forretningen. Målsætningen er derudover, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med ejeren er bureauets ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

For at blive en succes

  • Det er en fordel, hvis du har +3 års erfaring med kundeservice, salg og/eller ledelse.
  • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
  • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
  • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
  • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
  • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.
  • Det er en fordel, hvis du forstår og taler tysk på ”turist-niveau” - eller har viljen og forudsætningen for at lære det.

Hvad du får hos Feriepartner Vestsjælland

Mulighed for medejerskab af en succesfuld forretning. Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Virksomheden har et solidt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Et high end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give gæsterne og husejerne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står de stærkere, hvilket giver den enkelte bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Feriepartner tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for virksomheden. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og der er en flad struktur med korte beslutningsveje. Tilgangen til opgaver er positiv, hvilket skaber energi og begejstring. Feriepartner er ærlige og holder, hvad de lover, og det er afgørende at være i øjenhøjde med omgivelserne; uanset om der kommunikeres internt, med kunder eller samarbejdspartnere. Du får ordnede arbejdsforhold og en løn tilsvarende kvalifikationer med pension samt sundhedsforsikring.

Opgaver

  • Du får i samarbejde med ejeren ansvar for drift af bureauet og alle relaterede ad hoc-opgaver.
  • Deltage i lokale netværksgrupper mhp. at repræsentere Feriepartner Vestsjælland inden for turistbranchen samt være synlig i forhold til potentielle nye husejere. Profilering af virksomheden som professionel og ordholdende.
  • Forhandle og indgå skriftlige formidlingsaftaler med husejere, hvor de selv og deres feriebolig lever op til Feriepartners krav. Genforhandling finder sted på årlig basis.
  • Servicere husejere inkl. opfølgning på aktivitet og tilfredshed. Kontrol af kvalitet, priser, omsætning/indtjening samt pleje forholdet til husejere.
  • Håndtere personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser.
  • Planlægge i forhold til ankomster og afrejser. Indtaste forbrugsaflæsninger. Udarbejde kasseafstemninger. Følge op ifbm. indkomne fakturaer fra kreditorer.
  • Behandle reklamationer og forsikringssager samt løbende udføre forebyggende indsatser.

Om Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give deres sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder dem over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Deres huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet de er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan de tilbyde deres husejere en bedre afregning og deres feriegæster en billigere ferie – end deres konkurrenter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 316
18. september 2024 319
17. september 2024 311
16. september 2024 303
15. september 2024 315
14. september 2024 323
13. september 2024 332
12. september 2024 329
11. september 2024 330
10. september 2024 337
9. september 2024 326
8. september 2024 319
7. september 2024 324
6. september 2024 318
5. september 2024 308
4. september 2024 304
3. september 2024 316
2. september 2024 311
1. september 2024 328
31. august 2024 327
30. august 2024 336
29. august 2024 331
28. august 2024 329
27. august 2024 326
26. august 2024 325
25. august 2024 335
24. august 2024 336
23. august 2024 355
22. august 2024 352
21. august 2024 356
20. august 2024 350