Medarbejdere søges til Pleje- og Ældrecenter Ammershøjparken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi udvider Ammershøjparken Ældrecenter. Vil du være med?
Vil du bringe din faglighed i spil og have engagerede, positive kollegaer? Så er Ammershøjparken måske din nye arbejdsplads.

Kan du lide at have indflydelse? Så står vi i Ammershøjparken foran en udvidelse af vores skønne plejecenter. Der er meget af vores kultur, vi gerne vil have med i det nye og vi er med på at skabe forandringer, så vi blander kortene og skaber sammen det Nye Ammershøjparken.

Om jobbet


Vi arbejder efter leve-bo miljøtanken, så du skal deltage i alle opgaver, der bidrager til en god hverdag for vores beboere:

  • Støtte til meningsfulde aktiviteter. Vi har egen bus, et stort multirum, godt samarbejde med frivillige og dejlige udeomgivelser
  • Støtte til at skabe struktur
  • Støtte til ernæring. Vi har god mulighed for faglig sparring omkring måltider, PT laves alle måltider fra grunden i husene. Der arbejdes på en model hvor måltider vil være delvis tilberedte i produktionskøkken og færdig tilberedes i husene
  • Støtte til personlig pleje
  • Støtte til at løse sundhedsfaglige udfordringer
  • Understøtte beboerne i, at bruge deres ressourcer og leve i overensstemmelse med egne ønsker
  • Samarbejde med pårørende
  • Samarbejde med kollegaer, både mono- og tværfagligt

Så uanset om du er social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, socialpædagog eller sygeplejerske, vil du kunne sætte din faglighed i spil.

Vi søger medarbejdere til dag-, aften- og nattevagt, gerne lidt på tværs. Meget varierende timetal, med vagt hver anden eller tredje weekend, uanset vagtlag. Eksempelvis vil vi som noget nyt, gerne tilbyde nattevagter:
21 timer pr uge. 9 timers vagt. I følgende rul: 3 vagter, 7 fri, 4 vagter og 7 fri. Så 7 vagter på 3 uger, det vil være muligt at få et højere timetal.

Der er gode muligheder for, at skræddersy din egen vagtplan. Vi prøver altid, at finde en løsning og du vil få kollegaer der gerne bytter rundt, så dit liv hænger sammen. De forventer derfor også, at du gør det samme for dem.

Om dig


Du går på arbejde med lyst til, at gøre en forskel for beboerne og dine kollegaer. Du er fagligt engageret og tror på, at vi sammen kan skabe det bedste sted at bo og arbejde. Du har lyst til at udvikle dig fagligt.
Du vil gerne være med til at bidrage til vores kerneopgave:

  • At støtte beboere i Ammershøjparken til en tilværelse, som den enkelte oplever meningsfuld
  • At lægge år til livet og især lægge liv til årene
  • At medvirke til en god livsafslutning

Vi ser gerne, at du har kompetencer og/eller erfaringer inden for et eller flere af følgende områder:

  • Demens (Personcentreret omsorg eller lignede)
  • Rehabilitering
  • Gerontologi/Geriatri
  • Gerontopsykiatri
  • Multisyge
  • Palliation

Vi vil dog have plads til enkelte nyuddannede, der ønsker at få udviklet deres faglighed.

Vi lægger vægt på, at vi alle udviser fleksibilitet og samarbejdsvilje. Det vil helt sikkert kræve, at vi alle kan indgå i kompromiser, når vi skal udvide og åbne to nye ”huse”. Samtidig få livet til at fungere i de fem ”gamle” huse, så du skal kunne tænke, mere os end mig.

Om os


Vi er et plejecenter der består af 5 huse. Vi er organiseret efter Leve-bomiljøprincipper, alle dagligdagens opgaver løses omkring beboerne og de har mulighed for at deltage i opgaveløsningen. Det er også i husene meget af det sociale liv tager sit udgangspunkt. Vi lægger vægt på, at acceptere og understøtte den enkelte beboeres ønsker for eget liv.

Vi skal udvide med 2 huse, med 12 boliger i hver, heraf to aflastningspladser. Vi får også et stort multirum, dejlig demensvenlig og hegnet have der omkranser de nye huse. Der bliver også bygget et stort produktionskøkken og indrettet med café. Vi åbner i to etaper, d. 1 december 2021 med et hus og multirummet og d. 1 februar 2022 åbner vi det sidste hus.

Vi er i dag omkring 50 medarbejdere; primært social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, to centersygeplejersker, et par medarbejdere der støtter op om aktiviteter, support fra vores mad og måltidsmedarbejder. Vi har et stort samarbejde med de øvrige funktioner, der støtter op om plejen og driften.

Vi samarbejder med frivillige, så vi kan tilbyde mere aktivitet, fællesskab og være med til at skabe livsglæde. Vi indbyder de pårørende til at føle sig hjemme og tage del i vores dagligdag.

Vi er stolte af, at vi i Ammershøjparken har en høj faglighed, hvilket kommer til udtryk ved gode tilsynsresultater, høj grad af tilfredshed hos beboere og pårørende, godt samarbejde med vores lægehus og eksterne samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på, at der skal være plads til faglig udvikling og vi tilbyder jævnligt undervisning og sparring med hinanden. Ledelsen er tæt på, bakker op, supporterer sammen med centersygeplejerskerne i forhold til udfordrerne opgaver og situationer.

Lejre Kommune er et fællesskab af 49 små byer og landsbyer. Her bor i alt ca. 28.000 mennesker, og stadig flere kommer til. Som kommune arbejder vi for at skabe det gode liv på landet, nu og for fremtidige generationer. Det handler om at tænke naturen ind i alt, hvad vi laver. At finde løsningerne i fællesskab og fællesskaber, og at skabe frirum, hvor borgere, foreninger og virksomheder kan udfolde sig.
Vi har i alt omkring 2000 medarbejdere, som arbejder for at skabe velfærd i et nært samarbejde med alle dem, som indsatsen har betydning for. Det er derfor, vi kalder Lejre Kommune for Vores Sted.
I Lejre Kommune er der røgfri arbejdstid.
I Lejre Kommune indhenter vi straffeattester og børneattester til en række stillinger. Vær derfor opmærksom på, at du kan blive bedt om at give tilladelse til indhentning af disse, i de stillinger hvor det er relevant.


Løn og ansættelse


Ansættelse er efter gældende overenskomst og principperne i ”ny løn” og kvalifikationer.
Du må meget gerne skrive om du ønsker:
• Dag, aften, nat, (primært)
• Antal timer
• At arbejde i et af de gamle huse eller det nye hus

Vi afholder samtaler i mandag til torsdag i uge 41 (11-10-2021 til 14-10-2021). Oplys gerne i ansøgningen hvis der er et enkelt tidspunkt, hvor du ikke kan deltage.

Vi holder åbent hus den 22-09-2021 kl 14.00-19.00
Her har du mulighed for at se Ammershøjparken og tale med os.
Er du forhindret i at komme til Åbent hus-arrangementet, kan vi finde en anden løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Plejecenterleder Tirsa Breinholdt på tlf. nr. 2047 7865.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 4. oktober 2021 kl. 12:00.

Arbejdssted vil være Ammershøjparken 51, 4070 Kirke Hyllinge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Experienced QC Professional

    Are you motivated by taking responsibility, setting direction, and ensuring Quality Control (QC) of high standards on new and existing products? Are you interested in working with chemical analysis..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Associate Process Engineer

    Do you want to be part of one of the biggest greenfield pharmaceutical investment projects in the Nordics and strengthen our position as an innovative and respected life-science pioneer? If you’re .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk Engineer...

    Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk EngineeringBliver du begejstret ved tanken om at være den daglige ansvarlige for administration af arbejdstilladelser? Og trives du med kontinuerligt a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 313
3. oktober 2024 308
2. oktober 2024 293
1. oktober 2024 297
30. september 2024 290
29. september 2024 284
28. september 2024 298
27. september 2024 295
26. september 2024 297
25. september 2024 297
24. september 2024 286
23. september 2024 294
22. september 2024 316
21. september 2024 318
20. september 2024 316
19. september 2024 316
18. september 2024 319
17. september 2024 311
16. september 2024 303
15. september 2024 315
14. september 2024 323
13. september 2024 332
12. september 2024 329
11. september 2024 330
10. september 2024 337
9. september 2024 326
8. september 2024 319
7. september 2024 324
6. september 2024 318
5. september 2024 308
4. september 2024 304