Konsulent med flair for spredning og implementering af kvalitets- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren, Regionshu...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi søger en ny kollega med flair for spredning og implementering af kvalitets- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren.

Din nye arbejdsplads

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center, der sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Sundhedsstrategisk Planlægning har cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver blandt andet inden for sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed og sygehusbyggeri.

Du vil blive tilknyttet enheden, der arbejder med kvalitetsudvikling, patientsikkerhed og bæredygtighed. Vi beskæftiger os med regionens kliniske udviklingsopgaver – både gennem nationale samarbejder og gennem regionens eget kliniske udviklingsprogram Perspektiv 20-23. Enheden er nyetableret ud fra to tidligere enheder og består af 12 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Enheden driver og koordinerer det kliniske udviklingsprogram og varetager samtidigt opgaver i relation til patientsikkerhed, Det Nationale Kvalitetsprogram herunder f.eks. Lærings- og Kvalitetsteams (LKT), Patientrapporterede oplysninger (PRO), Patientansvarlig Læge og Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram. Derudover betjener vi en række fora under den regionale kvalitetsorganisation og varetager en bred vifte af konsulentopgaver. En af vores fornemste opgaver er derfor at omsætte de nationale kvalitetsdagsordner til reelle kvalitetsforbedringer, der støtter både kvalitet, patientsikkerhed og bæredygtighed i Region Sjælland.

Vi har således en bred kontaktflade og mange ender, der skal bindes sammen, for at vi kan skabe værdi med understøttelse af de kliniske processer.

Dine opgaver

Du skal selv være med til at udforme din konkrete opgaveportefølje – men den skal tage afsæt i læring og spredning af gode ideer mellem forskellige kliniske miljøer. Vi er nysgerrige på, hvordan man lykkes med at skabe forbedringer igennem spredning af viden og teknologi mellem afdelinger. Du vil således både skulle være opsøgende på at finde de gode og skalerbare eksempler, navigere mellem generalist- og specialistviden og samtidig være opmærksom på de organisatoriske forskelligheder, der kan være fremmende eller hæmmende for en reel implementering i klinisk praksis.

Dine opgaver vil have afhængighed til forløbet i det kliniske udviklingsprogram og vil variere gennem programmets udviklings- og implementeringsfaser. Du vil få konkrete ansvarsområder, som du vil varetage i samarbejde med dine kolleger på tværs af enheden. Dine opgaver vil i særlig grad være rettet mod de kliniske afdelinger på tværs af regionen.

Dine centrale opgaver vil være:

  • At drive faglige netværk med fokus på læring inden for regionen
  • At være opsøgende på konkrete løsninger, som med succes er blevet implementeret i klinisk praksis
  • At beskrive og understøtte kliniske indsatser, så det bliver muligt at ”eksportere” viden til andre kliniske miljøer
  • At identificere behov for nye, gode løsninger
  • At sikre et solidt og lærende samarbejde internt i Sundhedsstrategisk Planlægning og i de øvrige centre og virksomhedsområder
  • At indgå i enhedens løbende opgaver med at koordinere og facilitere læringsevents på kvalitetsområdet

Du skal kunne navigere i en organisation, hvor sundhedsfaglighed og politik går hånd i hånd og hvor målet er gode løsninger for regionens patienter.

Din profil

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaringer fra tidligere job – enten i klinikken eller i faglige miljøer tæt på den kliniske hverdag. Vi leder efter en kollega med en relevant kandidatuddannelse som fx cand.med., cand.scient. eller cand.polyt. og har interesse inden for det udadvendte, datadrevne kvalitets- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren, gerne med afsæt i Forbedringsmodellen. Du er nysgerrig på organisatorisk udvikling og læring.

Vi forventer at du:

  • Trives med, at vi sammen finder vejen, mens vi udvikler vores område
  • Har et stærkt drive og er udadvendt
  • Har et godt kendskab til sundhedsvæsenet
  • Er oprigtigt interesseret i, hvordan du kan facilitere, at mennesker kan lære af hinanden
  • Har gode samarbejdsevner og en imødekommende tilgang til arbejdet og kollegaerne
  • Er stærk i forbedringstankegangen i relation til udvikling, implementering og opfølgning
  • Har mod på at gå ind i komplekse processer med mange interessenter
  • Har overblik og strategisk mindset
  • Kan levere produkter af høj kvalitet – også når deadlines er korte

Grundlæggende forudsætter arbejdet stor grad af selvstændighed og lyst til at samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2022

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Alt efter erfaring og kompetencer vil du blive ansat som konsulent, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø og på regionens sygehuse, med mulighed for hjemmearbejde. Vi har flextidsordning.

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er den 6. juni.

Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 15. juni 2022. Der kan indgå en case i ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Børn og ungeafdelingen søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. september 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Børn og ungeafdelingen er..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Holbæk Sygehus - Klinisk Biokemisk afdeling Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse søges pr. den 1. september 2024. Vi søger en bioanalytiker eller medarbejder me..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Ringsted

    Er du en strategisk tænker med evnen til at jonglere med opgaver og ressourcer? Drømmer du om at være hjernen bag effektiviteten og smidigheden i en dynamisk Digitaliseringsenhed, der servicerer re..
    • Øvrige
    • Ringsted
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    [xxxxx] is currently expanding its existing manufacturing facilities in Kalundborg, Denmark, with investments for more than DKK42 billion to support the current and future company portfolio .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 336
1. juli 2024 336
30. juni 2024 350
29. juni 2024 353
28. juni 2024 357
27. juni 2024 355
26. juni 2024 352
25. juni 2024 356
24. juni 2024 352
23. juni 2024 368
22. juni 2024 371
21. juni 2024 373
20. juni 2024 367
19. juni 2024 359
18. juni 2024 361
17. juni 2024 348
16. juni 2024 363
15. juni 2024 369
14. juni 2024 374
13. juni 2024 370
12. juni 2024 374
11. juni 2024 377
10. juni 2024 380
9. juni 2024 387
8. juni 2024 385
7. juni 2024 385
6. juni 2024 381
5. juni 2024 385
4. juni 2024 386
3. juni 2024 433
2. juni 2024 437