Analytiker og generalist til Data- og analyseteamet, Administrative stab, Sjællands Universitetshospital, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Er du talstærk og analytisk og/eller god til at drive processer og projekter i en kompleks organisation, så har vi to spændende stillinger i stabsenheden ”Analyse, Udvikling og Lægeuddannelse” på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge som hhv. analytiker og generalist.

Her kan du være med til at gøre en forskel i en stor organisation med 4.800 ansatte, over 300.000 patienter årligt og et budget på over 3 mia. kr. SUH er Danmarks yngste Universitetshospital. Hospitalet er i rivende udvikling og har de sidste fem år fået mange nye specialfunktioner, opbygget forskningsområdet og det nye hospitalsbyggeri i Køge begynder at tage form.

Om opgaverne

Stillingerne er placeret i enhedens data- og analyseteam, hvor du sammen med dygtige kollegaer skal arbejde med at udvikle hospitalet gennem analyser og brug af data.

I data- og analyseteamet varetager vi både driftsopgaver og gennemfører mindre og større analyser af hospitalets mange aktiviteter, herunder patienter, behandlinger, kapacitets- og produktivitetsanalyser mm. Vi arbejder med udvikling af BI-systemer/rapporter, opstilling af dataoverblik samt kommunikation, formidling og oplæring i brug af data, så alle beslutningstagere på hospitalet har adgang til de rette data og kompetencer til at anvende dem.

Eksempelvis arbejder vi i øjeblikket bl.a. med:

  • Udrulning af ledelsesinformationssystem omkring aktivitet og kvalitet (Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram) til hospitalet og de kliniske ledelser med henblik på bedre anvendelse af data i den kliniske ledelse og hos sygehusledelsen
  • Analyse af aktivitet og ressourceforbrug på hospitalets Akutafdeling og medicinske afdelinger for at styrke afdelingerne, der oplever stort pres fra mange patienter
  • Projekt med Kirurgisk og Urologisk Afdeling om at reducere antallet af invasive indgreb for patienternes sundhed og at skabe mest sundhed for pengene
  • Projekt om optimering af operationsgang i samarbejde med ekstern part

Vi arbejder særligt med data fra Landspatientregisteret, fra Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) og fra Sundhedsplatformen.

I analytiker-stillingen vil du arbejde med egne analyser, bidrage med analyser og datatræk til projekter i de kliniske afdelinger og øvrige stabsenheder, arbejde med visionen om øget automatisering og BI-systemer samt med formidling af data.

I generalist-stillingen vil du arbejde med projekt- og procesledelse samt sagsbehandling i tæt samarbejde med andre interessenter. Det kan fx være at drive projekt om brug af kvalitetsdata i klinikken i samarbejde med kvalitetsenheden og forberedelse af sagsfremstillinger (beslutningsnotater) til sygehusledelsen. Derudover vil du bidrage til øvrige sager i enhedens område, fx innovations- og beredskabsområdet.

Om enheden

I enheden beskæftiger vi os, udover med data og analyser, også med forskning, innovation, lægeuddannelse, driftsoptimeringsprojekter og beredskab. Enheden er en del af den samlede administrative stab med omkring 100 ansatte.

Samlet er der i enheden 11 medarbejdere, en student og en chef med blandet uddannelsesmæssig baggrund (fx økonomi, folkesundhedsvidenskab og medicin) og med en bred erfaring fra bl.a. ministerier, Sundhedsstyrelsen, regioner, forskning og kliniske afdelinger.

Om dig

Vi forventer, at du

  • Har en interesse for og kompetencer til data og analyse-arbejde (fx brug af Excel), såvel analytisk som med formidling
  • Kan samarbejde i en stor og kompleks offentlig organisation herunder indgå i tæt dialog med de kliniske afdelinger
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Kan gøre data relevant for klinikere og beslutningstagere og evne at skabe koblingen mellem ”regnearket” og den kliniske virkelighed
  • Til analytiker-stillingen: At du har erfaring med at arbejde med kodning og databaser, fx med SAS eller Power BI
  • Til generalist-stillingen: At du kan lide at have mange bolde i luften, har det godt med mødeledelse, projektledelse og at drive processer frem

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med sundhedsdata (aktivitets- eller kvalitetsdata, fx RKKP) og en generel god forståelse af sundhedsvæsenet.

Du kan både være nyuddannet med en relevant baggrund og viljen til at lære, eller en mere erfaren profil med relevant erhvervserfaring.

Vi kan tilbyde dig

Enheden Analyse, Udvikling og Lægeuddannelse er en af den administrative stab med dygtige medarbejdere og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, Sygehusledelsen og Regionshuset i Sorø.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i Staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, og samtidig har en hjemmearbejdspolitik der giver muligheder for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer, også i en travl hverdag.

Staben er placeret på Lykkebækvej 2 i Køge, meget tæt på s-togstationen Ølby og lige over for sygehuset i Køge. Du kan forvente mødeaktivitet i hele regionen, men hovedsageligt på vores to sygehusmatrikler i Roskilde og Køge. En del møder afvikles som virtuel mødeaktivitet.

Om ansættelsen

Begge stillinger er på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængig af erfaring og kompetencer.

Stillingerne ønskes besat 1. september 2022, eller efter aftale.

Ansøgningsfrist 19. juni 2022. Bemærk i ansøgningen, om du søger stillingen som generalist, analytiker eller begge. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og 26. Der kan indgå test i samtalerne.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til chef for enheden, Silas Skovsbo, på 60 86 93 35 eller pr. mail [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to shape the future of digital training in a dynamic and innovative environment? Bring your passion for learning and coordination skills to drive excellence in API (Active Pharmaceuti..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Motiveres du af udvikling, administration og myndighedsopgav..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 356
5. juli 2024 364
4. juli 2024 350
3. juli 2024 337
2. juli 2024 336
1. juli 2024 336
30. juni 2024 350
29. juni 2024 353
28. juni 2024 357
27. juni 2024 355
26. juni 2024 352
25. juni 2024 356
24. juni 2024 352
23. juni 2024 368
22. juni 2024 371
21. juni 2024 373
20. juni 2024 367
19. juni 2024 359
18. juni 2024 361
17. juni 2024 348
16. juni 2024 363
15. juni 2024 369
14. juni 2024 374
13. juni 2024 370
12. juni 2024 374
11. juni 2024 377
10. juni 2024 380
9. juni 2024 387
8. juni 2024 385
7. juni 2024 385
6. juni 2024 381