Rekrutteringsfirma

Teknisk systemingeniør til international maskinfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du være en del af en international, moderne maskinfabrik, hvor åbenhed, samarbejde og højt fagligt niveau er i højsædet? Hvis du kan agere teknisk stærk sparringspartner på tunge system- og turnkeyløsninger, så har du nu muligheden hos Nikodan Process Equipment!

International maskinfabrik i vækst


Nikodan Process Equipment fremstiller kundetilpassede procesløsninger til håndterings- og transportanlæg i industrien. Den internationale, moderne maskinfabrik har alle kompetencer og produktionsfaciliteter inhouse – fra koncept til færdig løsning.

Med et øget fokus på teknisk support søger virksomheden en teknisk systemingeniør, der vil være sparringspartner på tunge system- og turnkeyløsninger i salgsafdelingen. Mere konkret vil du få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Agere teknisk support
  • Levere inputs vedrørende kalkulationer til Key Account Managers
  • Dialog og sparring med kunder om tekniske løsninger i salgsfasen herunder prissætning
  • Afklaring af tekniske forbehold i henhold til kravsspecifikation, vurdering af tekniske risici og beregning af kapacitet
  • Producere 2D/3D-layouts af løsninger på salgsabstraktionsniveau i Inventor eller AutoCad
  • Teknisk afklaring i forhold til eventuelt tredjepartsudstyr
  • Overdragelse til konstruktionsafdelingen herunder gennemgang af specifikationer

Du vil få base på virksomhedens domicil i Nørre Snede, men kan se frem til 10-15 årlige rejsedage i Europa i forbindelse med kundebesøg for at afklare eller præsentere tekniske løsninger. Du refererer til salgsdirektør Ranj Azad.

Stærk teknisk sparringspartner


Hvis du er selvstændig, proaktiv og teknisk stærk, og hvis du ovenikøbet har et bredt kendskab til processer, krav og udstyr indenfor fødevarefremstilling og -pakning – så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Du har en struktureret tilgang til din rolle, og du evner at se systemløsninger i et overordnet funktionelt og kapacitetsmæssigt perspektiv. Derfor formår du at skræddersy turnkeyløsninger, som er både grundige og gennemtænkte – og som efterlader kunderne tilfredse.

Med din positive facon og dit løsningsorienterede mindset falder det dig naturligt at bidrage til det kollegiale fællesskab og virksomhedens generelle udvikling. Du trives i en udadvendt rolle, og du motiveres af at agere sparringspartner for såvel kunde som kollega, der hurtigt erfarer, at din faglige argumentation altid sidder i skabet.

Du har formentligt en håndværksmæssig baggrund – gerne suppleret med en uddannelse som konstruktør, maskintekniker, maskinmester eller ingeniør. Vigtigere end din konkrete uddannelsesbaggrund er det, at du har indgående erfaring med tekniske systemløsninger til procesindustrien på salgsniveau samt kendskab til maskindirektivet herunder servicering, adgangsforhold og øvrig sikkerhed.

Du er er gode venner med Excel, og du behersker dansk og engelsk på højt niveau. Navision, Inventor og AutoCad er ikke helt fremmed for dig, og det er en fordel, hvis du har et par tyske gloser i ærmet.

Bredt produktsortiment og kundetilpassede løsninger


Nikodan leverer komplette løsninger indenfor transportanlæg til proceslinjer, baseret på en bred vifte af produktvarianter, der sammensættes til kundetilpassede løsninger. Virksomheden har 60 ansatte, der sammen varetager salg, konstruktion, indkøb, produktion, installation og idriftsættelse af procesløsningerne. Herudover har virksomheden et stærkt netværk af samarbejdspartnere.

Produktudvikling og -optimering kræver innovation kombineret med erfaring – og det får du hos Nikodan. Det skyldes den store åbenhed, det gode samarbejde og det høje faglige niveau, du vil møde fra første arbejdsdag. Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Mangler du job i Trekantområdet?

    Har du sabbatår, eller leder du efter et fleksibelt job?Bliv en Del af Vores Team i Taulov og Trekantområdet!Bliv en Del af Vores Team i Taulov og Trekantområdet!Vi søger nu engagerede medarbejdere..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bliv en del af on-demandkorpset i Aarhus og omegn

    Kom med ombordKom med ombordHos [xxxxx] tilbyder vi dig lige nu muligheden for at blive en del af vores on-demand korps i Århus og omegn.Som en del af korpset får du løbende tilbudt spændende og a..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Medarbejder med truckerfaring søges til deltid

    Jobbet:For kunde i Hørning ved Aarhus, søger vi lige nu en medarbejder til pluk og pak opgaver med håndscanner til deltid, det er vigtigt at du også har et truckcertifikat, da der vil være opgaver .
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 337
3. oktober 2024 333
2. oktober 2024 323
1. oktober 2024 316
30. september 2024 326
29. september 2024 316
28. september 2024 325
27. september 2024 324
26. september 2024 318
25. september 2024 330
24. september 2024 314
23. september 2024 313
22. september 2024 316
21. september 2024 318
20. september 2024 308
19. september 2024 311
18. september 2024 321
17. september 2024 315
16. september 2024 310
15. september 2024 314
14. september 2024 316
13. september 2024 314
12. september 2024 316
11. september 2024 316
10. september 2024 317
9. september 2024 302
8. september 2024 296
7. september 2024 300
6. september 2024 310
5. september 2024 310
4. september 2024 308