Brommeparken døgn- og dagtilbud ved Sorø søger faglig leder!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Munke Bjergby

Har du lyst til at indgå i en stærk ledelsesgruppe bestående af en forstander og souschef, der står på mål for opgaven og gerne finder løsninger i fællesskab? Så er stillingen som faglig leder hos os måske jobbet for dig. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Om Brommeparken
Brommeparken er et socialt døgn- og dagtilbud tæt ved Sorø. Vi har plads til 18 borgere i døgntilbuddet samt 11 borgere i aktivitets- og samværstilbuddet. Brommeparken ligger i en park på 55.000 m2, der grænser op til den naturskønne Bromme Skov. Beboerne på tilbuddet kommer fra hele landet.

Brommeparken er en del af Filadelfias sociale tilbud som har samme målgruppe, kerneopgave og mål for udvikling. Tilbuddene er specialiserede i forhold til borgere med epilepsi og erhvervet hjerneskade.

Filadelfias sociale tilbud trækker på Epilepsihospitalet Filadelfias høje ekspertise. Læger, psykologer og sygeplejersker arbejder sammen med tilbuddene og bidrager med den nyeste forskning og viden. Nøglen til ekspertisen er specialisering og ikke mindst samarbejdet mellem de tværfaglige team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer.

Medarbejdergruppen på Brommeparken udgøres af ca. 30 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper – herunder socialpædagoger, pædagogmedhjælpere, social-og sundhedsassistenter, værkstedassistenter, ergoterapeut samt medarbejdere tilknyttet servicefunktioner.

Souschef og den faglige leder udgør i fællesskab den daglige ledelse på Brommeparken.

Den pædagogfaglige indsats på Brommeparken
Borgerne på Brommeparken har behov for socialpædagogisk indsats og sundhedsfaglig pleje og behandling. Socialpædagogisk støttes borgerne til at mestre så mange af hverdagens aktiviteter som muligt ud fra en neuropædagogisk og rehabiliterende tilgang. Der arbejdes med ambitiøse udrednings- og forløbsprogrammer med afsæt i VUM-modellens indikatorer suppleret med Filadelfias to ekstra kategorier Epilepsi/PNES og Kognitive problemstillinger.

Vi har et tæt pårørendesamarbejde og har i 2021 påbegyndt et forskningsprojekt omhandlende det gode pårørendesamarbejde, da dette er en stor del af arbejdet.

Jobbet som faglig leder og dine opgaver!
Brommeparken søger en faglig leder, der trives i et selvstændigt ledelsesrum og som er interesseret i at være med i en spændende organisatorisk udviklingsproces i tæt samarbejde med tilbuddets øvrige ledelse, udviklingssygeplejerske og medarbejdere. Centralt i din opgaveportefølje som faglig leder på Brommeparken er sikringen af den socialpædagogiske kvalitet på et højt niveau. Du vil være tilgængelig for medarbejderne og være tovholder på eksempelvis målgruppemøder og statusmøder med sagsbehandlere i tæt samarbejde med borgernes kontaktpersoner og tilbuddets souschef.

Centralt i dine opgaver vil også være at facilitere, kvalificere og bistå implementeringen af den specialiserede indsats hos borgere og bestillingsmål fra kommunerne. Denne opgave forventes udført i et meget tæt samarbejde med tilbuddets medarbejdere, hvorfor stærke faglige, kommunikative og formidlende kompetencer er afgørende for virkeliggørelsen af tilbuddenes høje socialfaglige ambitionsniveau.

Derudover vil dine opgaver blandt andet være:
• At understøtte den faglige udvikling – både på teamniveau og individuelt
• At facilitere månedlige målgruppemøder, hvor du er med til at prioritere og sætte rammen for den pædagogiske retning og aktivitet
• At sikre det faglige ansvar for de tværfaglige teams, rammesætning, mål og indsatser og kvalitetsudøvelse i forhold til borgerne
• At fungerer som sparringspartner for pædagoger ved socialpædagogiske problemstillinger
• At bistå det socialpædagogiske personale ved kontakt til eksterne samarbejdspartnere og pårørende
• At sikre at dokumentationen overholder gældende journaletiske retningslinjer
• At kvalitetssikre den socialfaglige dokumentation i vores fælles fagsystem (Bosted)

Dine kompetencer skal – ud over at matche ovenstående opgaver – også gerne indeholde:
• Erfaring med ledelse (gerne en lederuddannelse på diplomniveau)
• Erfaring med vagtplanlægning og koordinering
• Erfaring eller interesse for det neurologiske speciale
• Du brænder igennem for udvikling og bringer din viden i spil og er god til at understøtte læring og spotte udviklingspotentialer
• Du har en bred værktøjskasse med læringsredskaber til at skabe refleksion og videndeling, der understøtte den enkelte medarbejders kompetenceudvikling
• Du er en god formidler og evner at lære fra dig mens opgaverne løses. Du finder det naturligt at invitere til tværfagligt samarbejde, hvor alle spiller hinanden gode til gavn for borgerne
• Du har fokus på et godt arbejdsmiljø

Ved eventuel ansættelse på Brommeparken vil du tilbydes:
• 9-dages uddannelsesforløb i epilepsi og neuropædagogisk rehabilitering
• Et internt fagligt fællesskab og sparring med andre faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer i Filadelfias sociale tilbud og Filadelfia
• En lederuddannelse (hvis en sådan ikke haves ved ansættelsen)
• Organisatorisk vil du referere til forstanderen for Brommeparken og Rehabilitering-og Udviklingscentret Filadelfia.
Stillingen er på 37 timer ugentligt placeret på hverdage.

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest. Se stilling- og funktionsbeskrivelse i opslaget på vores hjemmeside.
Søg stillingen online via http://www.Filadelfia.dk.

Yderligere spørgsmål:
Du kan få mere information ved at ringe til forstander Søren Juul på tlf. 23349425.
Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Om ansættelsesforløbet:
Der er ansøgningsfrist fredag d. 23. april 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler torsdag d. 27. april, hvorfor ansøgere allerede nu skal reservere denne dato.
Du er meget velkommen til at besøge os inden du beslutter, om du vil søge jobbet. Læs gerne mere på: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Munke Bjergby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Munke Bjergby
  • Fredag den 23. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Munke Bjergby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Munke Bjergby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Munke Bjergby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0