Investeringschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Næstved Erhverv A/S søger en Investeringschef, der skal være ansvarlig for at tiltrække virksomheder og investeringer til Næstved.

Næstved kommune og Næstved by er i rivende udvikling. Vi har store byudviklingsprojekter i gang og flere på vej, og vi oplever stor interesse for at investere og etablere virksomhed i Næstved.

”Invest In Næstved” hos Næstved Erhverv A/S er den naturlige indgang for virksomheder og investorer, der ønsker hjælp til virksomhedsetablering, investering eller belysning af en business case i Næstved.

Se mere på www.investinnæstved.dk

Er du vores nye investeringschef?

Vi søger nu en ny kollega, der skal være ansvarlig for at videreføre og videreudvikle Invest In Næstved.

Du bliver ansvarlig for indsatsen og Invest In Næstveds ansigt udadtil. Dine kerneopgaver bliver:

· En struktureret og opsøgende salgsindsats rettet mod virksomheder og koncepter med potentiale for at etablere sig i Næstved.

· Håndholdt styring af virksomhedsetableringer fra lokalitetsscreening og markedsanalyser til myndighedsafklaring og match med investorer og entreprenører i forbindelse med nybyggeri - i tæt samarbejde med lokale erhvervsmæglere, Næstved Kommune og ejendomsejere i øvrigt.

· Understøtte lokale virksomheders behov for nye faciliteter eller lokaler til at udvikle deres virksomhed, som løsningsskabende sparringspartner for virksomhederne, deres rådgivere og øvrige samarbejdspartnere.

· Udvikle markedsføringsindsatsen af eksisterende og kommende erhvervsområder i regi af Invest In Næstved.

· Være opsøgende og facilitere dialoger med udviklere og investorer med udgangspunkt i aktiveringen af kommende større bolig- og/eller erhvervsudviklingsprojekter i Næstved kommune.

· Deltage i udpegning og kvalitetssikring af plangrundlag mv. for kommende erhvervsområder for at sikre det bedste markedsfit.

· Videreudvikle vores lokale netværk af investorer mhp. at styrke lokale virksomheders adgang til kapital og kompetencer i regi af www.investforumnæstved.dk

Om dig

Vores nye investeringschef skal have solid kommerciel forståelse og erfaring. Du skal evne hurtigt at forstå konkrete virksomheder og aktørers forretning, så du kan matche hvad der er vigtigt for dem med mulighederne i Næstved.

Det er afgørende for at have succes i jobbet, at du har erfaring med salg, og at du kan agere i krydsfeltet mellem private aktører og offentlig myndighed. Erfaring fra arbejde med projektudvikling, ejendomssalg og etablering og finansiering af erhvervsbyggeri er et plus. Ligesom kendskab til processerne omkring Kommune- og lokalplanlægning og kommunalt myndighedsarbejde vil være en fordel i jobbet.

Det tilbyder vi

Vi garanterer et sjovt, spændende og udfordrende job, som du helt sikkert vil udvikle dig i.

I Næstved Erhverv A/S er vi syv ansatte, der alle brænder for at gøre en forskel for vores lokalområde. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare mål for det, vi gerne vil nå.

Du får inspirerende og dygtige kollegaer, der både stiller krav til hinanden og sætter en ære i at udvikle sammen, sparre med hinanden og give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Såvel den personlige som den faglige udvikling er i fokus her hos os. Fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Vi har alle vores individuelle ansvarsområder, og arbejdet er præget af frihed under ansvar og fokus på mål og evaluering. Tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver og arbejdstid er præget af stor individuel fleksibilitet.

Du skal være indstillet på lejlighedsvist at arbejde udenfor almindelig arbejdstid.

Der er i udgangspunktet tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Arbejdsstedet er centralt placeret i Næstved by med parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning med CV og andre relevante bilag senest fredag d. 14. oktober 2022 kl. 23.59.

Løn- og ansættelse

Din løn vil blive aftalt ved forhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kvalifikationer.

Du ansættes på individuel kontrakt i Næstved Erhverv A/S. Der er tale om en privatansættelse. Vi benytter Næstved Kommunes HR-portal til håndtering af indkomne ansøgninger.

Vil du vide mere om stillingen

Så er du meget velkommen til at kontakte direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen på telefon: 55885251 eller mail: [email protected].

Om Næstved Erhverv A/S

Næstved Erhverv A/S er det lokale erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Vores formål er at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013 og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af tre byrådspolitikere og seks erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan, som du kan se på vores hjemmeside.

Læs mere om os på www.naestvederhverv.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Næstved
  • Fredag den 14. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Næstved

    Vil du være med til at løfte den vigtige vaccinationsopgave i [xxxxx]s vaccinationscentre? Vi søger engagerede medarbejdere, som har lyst til at deltage i regionens vaccinationsindsat..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Går du rundt med en instruktør i maven og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du har mulighed for at styrke dine kollegers faglighed – både i undervisningslokalet og ude i bilerne? Instruktør –.
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Skælskør

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Skælskør
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Platangårdens ungdomscenter søger, snarest, en engageret og kompetent kollega til at blive en del af vores spændende arbejdsfællesskab. Ansættelsen er 25 timer ugentlig, og er tidsbegrænset..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Næstved over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 28
1. juli 2024 26
30. juni 2024 27
29. juni 2024 27
28. juni 2024 27
27. juni 2024 26
26. juni 2024 26
25. juni 2024 26
24. juni 2024 25
23. juni 2024 26
22. juni 2024 26
21. juni 2024 27
20. juni 2024 28
19. juni 2024 29
18. juni 2024 30
17. juni 2024 31
16. juni 2024 31
15. juni 2024 31
14. juni 2024 31
13. juni 2024 31
12. juni 2024 29
11. juni 2024 31
10. juni 2024 30
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 27
6. juni 2024 27
5. juni 2024 24
4. juni 2024 25
3. juni 2024 23
2. juni 2024 23