Senior energiplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Trods Lolland er flad, er ambitionen høj. Lolland producerer i dag ca. 8 gange så meget vedvarende energi som området forbruger. Kan det gøres bedre? Ja, med din hjælp og viden vil Lolland Forsyning indfri ambitionerne om at understøtte og fremme kommunens strategiske vækstplan for grøn omstilling og landsdelens udviklingspotentialer.

Mere konkret sker dette blandt andet igennem et tættere samarbejde med Ren Energi Lolland, hvis fokusområde er vedvarende energi og formidling af Lollands potentialer som innovativ energi-ø.

Dynamisk og fleksibel arbejdsplads
Forsyningen arbejder på at skabe lokal fokus i en global tid, hvor mangel på specialiseret arbejdskraft og specialister i grøn omstilling ikke vokser på træerne eller i den fede muld på Lolland. Vi holder meget af vores nærområde her på Lolland, hvor vi bidrager med bæredygtig, stabil og effektiv forsyning. Somme tider må vi dog sande, at de specialister vi har brug for, ikke alle sammen bor i nærområdet.

Du vil derfor som energiplanlægger have muligheden for at arbejde hjemmefra eller møde ind på vores satellitkontor hos Gate 21 i Albertslund nogle dage om ugen, hvor der i forvejen sidder en anden af forsyningens erfarne planlæggere samt flere andre fagligt ligesindede.

”Vi er dynamiske og fleksible, også i forhold til arbejdssted, så selv om du ikke lige bor rundt om hjørnet, er det ikke nødvendigvis en forhindring,” fortæller administrerende direktør Anders B. Møller-Hansen

Du skaber vidensgrundlag og overblik
Du vil komme til at indgå i en virksomhed i rivende udvikling og omstilling, hvor din indsats vil gøre en forskel når du:

  • Er med til at lave en 4-årig strategi på energiområdet
  • Bidrager aktivt til en ny og visionær varmeplan
  • Understøtter grøn vækst og udbygning af et nyt 450 ha. erhvervsområde
  • Understøtter transformationen af Femern havn fra tunnelhavn til et nyt permanent erhvervsområde
  • Bidrager til udvikling af nye teknologiløsninger og nye forretningsområder inden for VE-området - det kan være damp, fjernkøl, sol-vind produktion, batterier i systemmarkedet eller andet, som skaber god synergi og forretningsudvikling

Erfaren planlægger med pondus til at udfordre
Vi forventer, du har en akademisk uddannelse, gerne teknisk og/eller økonomisk indenfor energiplanlægning, eller en teknisk baggrund inden for maskinmesterfaget eller ingeniørfaget med viden og interesse for energiplanlægning. Du kender til teknologiernes muligheder og begrænsninger, hvilket du evner at omsætte til systemløsninger og omkostningseffektive løsninger og projekter.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Kender til fjernvarmelovgivningen samt el- og VE regulerede rammevilkår og kan bidrage til at udvikle og drive projektgrundlag igennem
  • Har teknisk systemforståelse inden for energiplanlægning med særlig fokus på fjernvarme og el/VE- området
  • Kan udfærdige analyser og bidrage med nøgletal, ift. effekter og omkostninger, som grundlag for at spotte og udvikle muligheder for helhedsorienterede systemintegrationer, sektorkoblinger mellem VE produktion, el og varmemarkedet, samt integrationer til procesindustrien
  • Besidder selvsikkerhed i din faglighed og har modet til at udfordre normerne og direktionen, når det er nødvendigt

Velkommen til Lolland Forsyning
Vi er en forsyningsvirksomhed med ca. 80 medarbejdere, som hver dag arbejder for at levere den bedste forsyningsoplevelse til vores kunder. Du bliver en del af vores Plan- og Projektområde, som bidrager med strategisk tænkning omsat til handleplaner og projekter. Funktionsområdet udfører også en stor del af forsyningens anlægsprojekter i tæt samarbejde med rådgivere og entreprenører og forsyningens egen driftsorganisation.

Vi arbejder for et dynamisk, moderne og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til meget selvledelse og nytænkning.

Har vi fanget din interesse?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionschefen for Plan og Projekt, Peder L. Sørensen, på telefonnummer 41 78 11 00.

Vi planlægger og gennemfører samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Derfor ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest. Bemærk at du, som et led i ansættelsesprocessen, bliver bedt om at udfylde en personlighedsprofil.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nakskov
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Rødby

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4970 Rødby
    • Øvrige
    • Rødby
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Nakskov

    Vi søger elev til [xxxxx] Nakskov Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig..
    • Øvrige
    • Nakskov
    Få mere info
  • Øvrige i Nykøbing Falster

    Bliv QA Engineer hos Metalcolour i Nykøbing Falster Du bliver en del af et team, hvor kvalitet, innovation og pålidelighed er hovedfokus. De har været ISO 9001 certificeret siden 1996, og ø..
    • Øvrige
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Øvrige i Maribo

    Spiller du saxofon og kan du evt. også spille andre træblæserinstrumenter? Så er du måske vores nye træblæser-underviser! FællesskabTrives du i fællesskab, og vil du gerne arbejde på tværs af..
    • Øvrige
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6