Rekrutteringsfirma

QHSE-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørager

DALI - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - har i mere end 35 år designet, udviklet og produceret hi-fi-højttalere med et eneste mål: En medrivende og utilsløret lydgengivelse.

Selvom DALI er dansk, er hele verden DALI’s hjemmemarked. 90 % af højttalerne eksporteres til 70 markeder rundt om i verden, enten gennem egne datterselskaber eller gennem distributører og importører. DALI har ca. 260 medarbejdere i alt, heraf ca. 150 medarbejdere på egen fabrik i Kina. Kulturen i DALI er uformel og præget af et godt sammenhold og stort engagement.

DALI bevæger sig i et attraktivt marked, hvor nye teknologier medfører en stigende kompleksitet i produkterne. Med et ønske om at styrke DALIs positionering på verdensmarkedet gennem yderligere og bedre systematisering af kvalitets-, miljø og arbejdsmiljøområdet søges der nu en dygtig QHSE-koordinator.

Dansk lyd i verdensklasse – Udvikling – Velkonsolideret virksomhed

Er du en struktureret koordinator med flair for systemer, og vil du være med til at sikre den gode kvalitet i komplekse og højteknologiske produkter? Som QHSE-koordinator hos DALI kommer du med på vækstrejsen hos en ambitiøs virksomhed med et veletableret brand. Du får en bred vifte af spændende opgaver, og du bliver en del af en samarbejdsorienteret kvalitetsafdeling med dygtige medarbejdere, der alle brænder for at sikre og udvikle kvaliteten i den gode lyd.

Du får en ansvarsfuld og central rolle, hvor du med reference til miljø- og kvalitetschefen bidrager til kvalitetssikring af DALIs produkter. Du vil opleve en arbejdsstil, der i høj grad er projektorienteret, og hvor dine ansvarsområder og opgaver hovedsageligt er tilknyttet spændende projekter indenfor kvalitet, miljø og tertiært arbejdsmiljø. Du bliver ansvarlig for QHSE performance-monitorering, rapportering, KPI og serienummerregistrering. Du får ligeledes til opgave at optimere kvalitetshåndbogen og derved sikre en let tilgængelig håndbog med minimalt vedligehold, ligesom du sikrer anvendelse og udbredelse af kvalitetshåndbogen både nationalt og internationalt. Du får yderligere til opgave at oprette og vedligeholde inspektionsplaner for parter, produkter, processer og anvendt værktøj. Du supporterer desuden DALIs datterselskab i Kina i kvalitetsarbejdet, og du vedligeholder aftaleindholdet med DALIs leverandører.

Som QHSE-koordinator får du også til opgave at initiere, optimere og vedligeholde kemidatabasen, ligesom du supporterer organisationen på miljø- og arbejdsmiljøområdet. Her sikrer du overholdelse af gældende lovgivning, og du er derfor på forkant med varslede ændringer i lovgivningen. Du bliver således et aktivt medlem i sikkerhedsudvalget, ligesom du identificerer, initierer og deltager i bæredygtighedsinitiativer.

For at få succes i jobbet har du en relevant uddannelse. Der kan være forskellige indgangsvinkler til denne stilling, og du kan f. eks være uddannet kemiingeniør, laborant, laboratorietekniker eller lignende. Du har en grundlæggende forståelse for begreber indenfor kvalitet, kemiske produkter og materialer indeholdende kemi. Du har relevant erfaring, gerne fra en serieproducerende virksomhed. Du har desuden erfaring med Lean-værktøjer, og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau. Du besidder flair for IT, og det er et krav, at du har erfaring med IT-systemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med IPW, QDA og NAV, ligesom du har viden eller erfaring med begreber som kapabilitet, SPC, 8D og MSA.

I denne stilling er det vigtigt, at du er systemstærk og detaljeorienteret. Du er proaktiv, selvstændig og du har en stor interesse for at drive processer. Du formår at gå i dybden med opgaver, men du evner også at bevare overblikket og fokusere på fremdriften i dine projekter. Du besidder gode kommunikationsevner, der afspejler sig i din evne til at formidle et komplekst materiale. Du besidder desuden et stort gåpåmod, ligesom du er opsøgende både internt og eksternt i organisationen.

Er du den nye QHSE-koordinator til DALI i Nørager, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Jørn Skarregaard, Sensu A/S på telefon 28 92 86 74. For yderligere information om DALI se her.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørager.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørager

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Er du god til at skabe struktur, brænder du for sygeplejefaglighed og falder det dig helt naturligt at koordinere og samarbejde med dine kollegaer – så skal du bruge 2 min. mere på at læse videre..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørager

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørager over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0