Rekrutteringsfirma

DESMI Pumping Technology - S&OP Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

DESMI vækster markant i disse år bl.a. grundet markante markedsandele inden for scrubber pumper samt ballastvandsbehandling. Det har skabt et øget tryk på virksomhedens forsyningskæde og dermed også på vores Global Planning funktion. Teamet står derfor midt i en meget spændende og travl tid, hvor vi har brug for at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden såsom planlægning af lagerniveauer, forbedre kvaliteten af logistik-masterdata, sikre en høj leveringsevne og reducere leveringstiden på kundeordrer for at kunne imødekomme skærpede markedskrav. Derudover ønsker vi at udvikle og optimere processerne omkring planlægning globalt set.
Til at hjælpe med at adressere disse udfordringer og muligheder søger vi en ny kollega, der kan indgå i vores Global Planning team på 3 specialister. Hverdagen er udfordrende og stillingen byder på mange udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Vi tilbyder
  • At du bliver en vigtig brik i en global virksomhed i god og sund vækst.
  • Et spændende og udfordrende job indenfor Supply Chain.
  • Arbejde i et professionelt team med flad struktur og godt teamwork.
  • Arbejde i et internationalt miljø, hvor der er højt til loftet og flittig brug af humor.
  • Behov og mulighed for fordybelse i komplicerede analyseopgaver, men også daglige problemløsninger.
  • Mange og gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.
  • Frihed under ansvar.
  • En god og meget aktiv personaleforening.
  • En rigtig god kantineordning.


Om jobbet
Hovedopgaverne vil være at…
  • Analysere input og historiske data fra salgsorganisationen med det formål at optimere de globale lagerniveauer under hensyn til markedets krav til leveringstider, minimere kapitalbinding i lagre og bidrage til en omkostningseffektiv produktion og transport ved at vælge det rette produktionssted ud fra relevante kriterier.
  • Løbende analysere på vores globale lagerbeholdninger på både pumpe units og komponenter med henblik på at undgå ukurante varer samt lave opfølgende aktiviteter i samarbejde med andre afdelinger til at håndtere truende ukurans og døde varer.
  • Monitorere og analysere på logistik masterdata for at sikre kvaliteten af den information, der bruges til at vurdere lead time på kundeordrer og relevante lagerniveauer.
  • Gennemføre udvalgte optimeringsprojekter for løbende at udvikle og optimere planlægningsprocesser globalt og herunder processer for reduktion af leveringstider i tæt samarbejde med vores salgssegmenter.
  • Div. ad hoc dataanalyser/opgaver inden for Supply Chain området.


Om dig

Den ideelle kandidat kunne f.eks. have en baggrund som Cand. Merc. med speciale i Logistics and Supply Chain Management eller Civilingeniør i Virksomhedssystemer (Cand. Polyt. Operations and Supply Chain Management), eller anden relevant uddannelse.
Din erfaring vægter højt og gerne fra en producerende virksomhed med global afsætning.
I det daglige er Excel det vigtigste værktøj til opgaveløsning i afdelingen i samspil med DESMI’s ERP system, Infor XA. Erfaring med udtræk gennem og behandling af større datamængder fra ERP-systemer gennem queries er en fordel, men ikke et krav.
Dine personlige egenskaber omfatter at kunne arbejde selvstændigt med en given problemstilling og en naturlig evne til at strukturere og fastholde struktur på opgaver i et dynamisk miljø.
Du er løsningsorienteret og hurtig til at tilegne dig ny viden.
Gode kommunikative evner er en forudsætning.
Samarbejdet vil jævnligt involvere kollegaer i DESMI’s afdelinger i Europa, Asien og USA, hvorfor flydende engelsk i skrift og tale er en nødvendighed. Af hensyn til den interne kommunikation, er forståelig dansk i skrift og tale også en nødvendighed.

Har vi fanget din interesse?
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Secher, Manager - Global Planning på mail [email protected]
Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette kandidat.

JYSK REKRUTTERING forestår rekrutteringsarbejdet.

DESMI has specialised in the development, manufacture, sale and service of pumps and pumping solutions incl. environmental equipment for oil spill, seaweed and clean waterways for marine, industry, defence & fuel, and utility, operating globally, but acting locally.
Our product range - completed by products from other leading, world-class manufacturers – is complemented by related services such as the design and installation of pump systems and after sales service through our network of service centres.
The DESMI pumps and systems are sold to more than 100 countries via a network of subsidiaries and distributors on six continents.
In order to meet future customer demands for more complete systems, including DESMI pumps, we are providing solutions and systems as well as single standard pumps or components. With focus on the individual needs from our customers we are providing solutions based on proven technology.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for... selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
Vi har erfaring fra flere brancher, forskellige typer special- og lederjobs og har arbejdet både som den, der modtager ydelser, og som den der sælger ydelser.

Jysk Rekruttering taler virksomhedernes sprog og tilbyder grundig JYSK rekruttering og headhunting.

Vi headhunter og rekrutterer direktører, ledere, konsulenter og specialister via vores store netværk og kandidatbank... til anstændige jyske priser.
Desuden tilbyder vi at indgå som rådgivere i advisory boards samt bestyrelsesarbejde, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

JYSK REKRUTTERING benytter en smart og sikker Kandidatbank og sharepoint for vore kunder.

Kandidatbanken er leveret af Emply, med hvem vi har udtænkt og implementeret et super effektivt rekrutteringssystem.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Are you looking to take the next step in your welding career? Look no further![xxxxx] is seeking welders with valid certifications in 141, 136, or 138. If you do not have a valid certification..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Klargøringsmedarbejder

    Vi søger en klargøringsmedarbejder til vores Aalborg-afdeling, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, XPENG, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på klargøringsvæ..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 6
20. august 2024 7