Juridisk studentermedarbejder til Aalborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nørresundby

Har du lyst til at prøve kræfter med kontrakter, udbud og entreprise? Så er du måske netop den kandidat vi søger. Aalborg Forsyning har de seneste 3 år arbejdet med insourcing af området indenfor udbud, entreprise og kontrakter, og vi er i gang med en større implementering af contract management i organisationen. Opgaverne og udfordringerne er mange og vi har brug for endnu en studentermedarbejder.

Jobbet
Vores ene studentermedarbejder er blevet færdig med studiet. Derfor har vi brug for en studentermedarbejder, der kan overtage hendes nuværende arbejdsopgaver såsom udarbejdelse af juridisk nyhedsbrev, tilretning af paradigmer, vurdering af mindre kontrakter m.v. Derudover består jobbet i at understøtte de øvrige medarbejdere i teamet i forbindelse med større projekter, udbudsopgaver og contract management.
Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen fordelt på 1-2 dage inden for almindelig arbejdstid, men arbejdsopgaver og dermed timer pr. uge kan variere og aftales løbende.
Det er vigtigt for os, at vores studentermedarbejdere fungerer som en del af teamet både fagligt og socialt. Vi sikrer at du får en god introduktion til opgaverne og fagområderne og du vil løbende deltage i intern undervisning mv. I takt med at du får erfaring med det juridiske arbejde inden for udbuds- og kontraktretten, vil det være muligt at øge tyngden i dine opgaver.

Dit arbejdssted vil ved ansættelsen være Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, men Aalborg Forsynings medarbejdere på Stigsborg Brygge samles inden for 2-5 år med de øvrige administrative enheder i Aalborg Forsyning på Nefovej 50, 9310 Vodskov, som en del af en større udviklingsplan om fremtidens bæredygtige forsyning og grønne omstilling – bl.a. i regi af Green Hub Denmark.

Om digVi forventer, at du er i gang med at læse jura eller erhvervsjura på 4.-6. semester. Du har lyst til at blive en del af et fagligt stærkt team i en dynamisk organisation, hvor du får en bred berøringsflade. Du er selvstændig og har mod på og lyst til at kaste dig ud i nye opgaver, hvor du både får brug for skriftlige færdigheder og stærk mundtlig kommunikation.


Sådan er vi
Du bliver en del af Udbudsjura & Strategisk Indkøb, der aktuelt består af 8 jurister, 2 udbudskonsulenter, 2 strategiske indkøbere, 1 contract manager samt 1 jurastuderende. Vi er et fagligt stærkt team med en fornuftig spredning ift. både erfaring, kompetencer, alder og køn. Vi vægter intern faglig sparring højt, og prioriterer at hjælpe hinanden.


Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, fitnessfaciliteter og kantineordning.Ansøgningsfrist er den 5.9.2021. Samtaler forventes afholdt i uge 36 eller 37. Stillingen er til besættelse fra oktober 2021.


Interesseret?
Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte konstitueret teamleder Henrik Guldbæk Laursen på +45 25 19 01 20

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Er du god til at skabe struktur, brænder du for sygeplejefaglighed og falder det dig helt naturligt at koordinere og samarbejde med dine kollegaer – så skal du bruge 2 min. mere på at læse videre..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 9
15. juni 2024 11
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 7