Ny GIS-medarbejder i Aalborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du imødekommende og serviceminded? Så er det måske dig vi søger som vores nye GIS kollega.

Er du skarp inden for GIS, har et veludviklet servicegen og er du dygtig til at omsætte brugernes ønsker til anvendelige løsninger? Så er du måske vores nye kollega i GIS-teamet. Vi har rigtig travlt og vi har derfor brug for en ekstra kollega.

Organisatorisk er vi placeret under forvaltningen By og Land, og vi løser GIS relaterede opgaver i hele kommunen. Udover at hjælpe med at sikre en sikker og stabil drift af vores GIS systemer, skal du være med til at realisere kommunens ambitioner om at opnå en bred, effektiv og ikke mindst innovativ udnyttelse af geodata. I GIS-teamet samarbejder vi med alle grene af organisationen for at understøtte og sætte data højt på dagsordenen.

Hvem er vi
Vi er et GIS-team på 5, der bl.a. sørger for at vores kollegaer har adgang til GIS-data og GIS-systemer, som er et af nøgleværktøjerne i deres daglige arbejde. Lige nu er vi i proces med at skifte fra ESRI programmer til en kombination af KortInfo fra Niras og QGIS, og processen skal være færdig inden årets udgang.
I vores daglige arbejde:
  • Holder vi styr på hundredvis af datasæt og adskillige GIS- og IT-systemer, som hele tiden skal tilpasses nye behov og nye muligheder
  • Har vi ansvaret for driften af kommunens GIS-løsninger, med alt hvad det indebærer af administration af KortInfo og SQL-databaser og derudover løser vi GIS-supportsager for flere hundrede interne brugere og potentielt set tusindvis af eksterne
  • Underviser vi i GIS, hjælper vores kolleger med at udvikle nye effektive arbejdsgange og deltager i interne og eksterne GIS-netværk


Hvem er du?

Du er interesseret i at arbejde med?GIS i en kommune, og synes at det er spændende at arbejde i en politisk ledet organisation. ?Noget af den erfaring, der kunne være i din værktøjskasse:?
  • En relevant uddannelse som landinspektør, geograf eller lignende.
  • Erfaring med projektledelse og/eller interesse for dette
  • Erfaring med SQL, datamodellering og GIS analyser.
  • Erfaring med administration af KortInfo og QGIS vil være et stort plus.
  • Gode samarbejdsevner, og du kan arbejde selvstændigt og påtage dig ansvar for opgavernes fremdrift og løsning.
  • Du er teamplayer, og du ønsker som vi, at spille dine kolleger gode


Vi tilbyder dig
Ansættelse i en af kommunens mest attraktive arbejdspladser, med en hverdag i afdelingen Digitalisering og Data. Du kan forvente en spændende arbejdsplads, med mange både faglige og personlige udfordringer.

Stillingen er forankret i Team GIS, og vi er en del af forvaltningen By og Land, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. Vi sidder alle på samme kontor, sammen med IT-kollegerne, og vi har en god kantineordning med frugtordning, flekstid og mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Du kan læse mere om forvaltningen her?https://www.aalborg.dk/om-kommunen/organisation/by-og-land

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 6. marts 2022. Samtaler forventes afholdt uge 11, 2022. En evt. anden runde af samtaler forventes afholdt i uge 12, 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.
Der er tale om en fast stilling (37 timer), der ønskes besat pr. 1. maj 2022.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Torsten Lund Andersen 2520 2197.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning".
Ansøgningen vedhæftes samt bilag i begrænset omfang (CV og eksamensbevis)

By og Land
I By og Land arbejder vi hver dag for at udvikle en harmonisk kommune. Vi er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Sammen med borgerne ønsker vi at gøre Aalborg til den bedste kommune at leve, bo og arbejde i - både lige nu, men også i fremtiden. En kommune, hvor vi benytter, udvikler og værdsætter vores byer og unikke landskaber.


Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer, og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b3af5497)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Are you looking to take the next step in your welding career? Look no further![xxxxx] is seeking welders with valid certifications in 141, 136, or 138. If you do not have a valid certification..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Klargøringsmedarbejder

    Vi søger en klargøringsmedarbejder til vores Aalborg-afdeling, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, XPENG, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på klargøringsvæ..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 6
20. august 2024 7