Seniorkonsulent til udvikling af ledelsessystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordhavnen

Brænder du for at skabe kvalitet og udvikling, og har du interesse for bæredygtighed?

Dansk Standard skaber sikkerhed og bæredygtighed for samfundet og for danske virksomheder gennem internationalt standardiseringsarbejde. Vi hjemtager viden til Danmark og præger den internationale udvikling af standarder gennem samarbejde med alle danske interessenter, herunder myndigheder og danske virksomheder.

Vi søger en ny kollega, som vil stå i spidsen for at drive udviklingen inden for de internationale ledelsessystemer i samarbejde med det øvrige team, og som har viden om og praktisk erfaring med ledelsessystemer – gerne krydret med en interesse for bæredygtighed og faglig viden inden for miljøområdet.

Om jobbet

Som seniorkonsulent får du ansvaret for at udvikle og drive vores primære udvalg inden for området, som omhandler kvalitetsledelse, risikoledelse, overensstemmelsesvurdering, asset management og miljøledelse. Du skal sammen med det øvrige team udvikle kommercielle produkter (fx vejledninger), skabe dialog med virksomheder og myndigheder samt sørge for at vedligeholde gode netværk på området. Du skal være med til at opdyrke nye standardiseringsemner, fx i relation til FN’s verdensmål, og formidle viden til interessenter.

Som udvalgsansvarlig er din opgave at sikre fremdrift i udvalgsarbejdet og vejlede udvalgsmedlemmerne i , hvordan de opnår størst mulig værdi af deres deltagelse i standardisering. Du er med til at sikre dansk indflydelse på europæiske og internationale standarder, bl.a. gennem deltagelse i internationale møder.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Drive udviklingen af standardisering inden for ledelsessystemer
  • Udvikling og facilitering af standardiseringsudvalg
  • Opdyrkning af nye emner – herunder afdækning af kundernes interesser og behov
  • Standardiseringsfaglig vejledning af kunder og interessenter
  • Løbende formidling af resultater og succeshistorier.

Forventninger til dig

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse og har arbejdet med ledelsessystemer i praksis – fx som miljøchef, kvalitetschef el.lign. Du brænder for ledelsessystemer og gerne også bæredygtighed, og du ønsker at gøre en forskel via standardisering.

Som person er du god til at skabe relationer og skal kunne drive netværk og facilitere gode processer, hvor du skal navigere mellem flere interesser.

Du har en forretningsorienteret indstilling og fokus på at tilgodese kundernes behov og forventninger med professionel vejledning og service. Vi forventer, at du har en proaktiv tilgang, kan være styrende og sikre fremdrift for kunderne.

Vi ser dig som en selvstændig, engageret, professionel og initiativrig person, der også aktivt bidrager til et godt socialt miljø på arbejdspladsen.

Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, internationalt, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er 160 medarbejdere med mange forskellige kompetencer, og vi bor centralt i Portland Towers i Nordhavn, men arbejder i øjeblikket meget virtuelt. Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit CV via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 18. december 2020. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingschef Maibritt Agger på mail [email protected] eller tlf. 23807038.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordhavnen
  • Fredag den 18. december 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 8