Rekrutteringsfirma

Afsnitsleder til renseanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du en visionær leder og brænder du for at gøre en grøn forskel i dit arbejde og ønsker du bl.a. at arbejde med at udbygge og optimere renseanlæg, implementere cirkulær økonomi, optimere ressourceudnyttelsen og sikre energineutraliteten på vores 2 topmoderne renseanlæg – og formår at drive det endnu videre ift. de forventninger der ligger i den grønne omstilling? Hvis du derudover også kan se dig selv lede en dedikeret afdeling bestående af fantastiske kollager og ledere, er det lige dig vi mangler!

På vegne af Aalborg Forsyning søger Hartmanns i øjeblikket til en ny afsnitsleder til udvikling, optimering og udbygning af Aalborg Forsynings 2 renseanlæg.

Om jobbet

Renseanlægsområdet er i en rivende udvikling, og som en af de helt store spillere på miljø- og energiområdet, udfører vi løbende procesoptimering, udvikling og fornyelse af renseteknologier og arbejder med en grøn afsætning af restprodukter fra spildevandsbehandling, samt deltager aktivt i udviklingsprojekter og faglige grupperinger både nationalt og internationalt.

Som ny Afsnitsleder vil du bl.a.:

  • Få en central rolle i at sikre en kontinuerlig teknologisk og anlægsmæssig udvikling af spildevandsområdet
  • Deltage i tværfaglige strategiske tiltag og være Vand- og Spildevandschefens tætte sparringspartner inden for dit område
  • Indgå i den samlede ledelse af Vand- og spildevandsområdet i Aalborg Forsyning, som i dag er samlet under samme Vand- og Spildevandschef og du vil få 3 andre Afsnitsledere som kollegaer
  • Være ansvarlig for den daglig ledelse af din afdeling samt at sikre et godt arbejdsmiljø

Medarbejderne i afdelingen består i dag af faglig dygtige personer med forskellige baggrunde, som alle gør en forskel i deres arbejde.
Det forventes, at du kan indgå i en overordnet faglig sparring og udvikling med dine medarbejdere og at du er vant til at lede både tekniske og administrative medarbejdere.

Skåret ind til benet vil nogle af dine kerneansvarsområder være;

  • Igangsætning af ny udviklingsplan for de kommende års renseanlægsprojekter – Wastewater to X
  • Ansvarlig for den daglig ledelse og medarbejderudvikling, inkl. opbygning af en robust organisation, som kan håndtere de krav og forventninger der er til bl.a. reduktion af CO2-udledningen og andre klimagasser som f.eks. metan og lattergas fra renseanlæggene.
  • Løbende budgettering og budgetopfølgning på igangværende og kommende projekter
  • Fastlæggelse af og opfølgning på ambitiøse miljø-, energi- og ressourcemål
  • Deltage i udviklingsprojekter med universiteter og andre partnere samt indgå i industriel symbiose med relevante virksomheder
  • Overordnet bygherre på vores anlægsaktiviteter på de 2 renseanlæg
  • Indgå i et tæt strategisk samarbejde med Vand- og Spildevandschefen og i særdeleshed driftschefen for vores renseanlæg

Om dig

Vi ser den rigtige kandidat, som en person, der er fagligt stærk og som er vant til at arbejde med en bred kontaktflade og kan sparre med forskellige medarbejdergrupper. Ligeledes skal du kunne optimere og prioritere forskellige arbejdsopgaver og i god tid se hvor der er behov for at styrke afdelingens ressourcer.

Du er som leder ikke bange for at gå forrest og brænder for at skabe resultater – også via utraditionelle veje - men du skal samtidigt også kunne prioritere og uddelegere - vi søger en leder der kan brænde igennem uden at brænde ud!

Da du også vil være en strategisk sparringspartner med funktionschefen, skal du være naturligt nysgerrig på nye teknologier og kunne se muligheder indenfor spildevandsområdet.

Kort fortalt ser vi den rigtige kandidat, som en der har:

  • En uddannelse som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende uddannelse
  • Erfaring inden for spildevandsområdet og vandsektorlovgivningen vil være et stort plus
  • Erfaring med personaleledelse og udvikling af medarbejdere, leder og teams
  • Evnerne til at prioritere, planlægge og sikre fremdrift i de mange forskellige projekter Flair for budgettering og budgetopfølgning med henblik på at sikre en robust økonomi
  • Et glimt i øjet og et godt humør

Det er en selvfølge, at du kan kommunikere tydeligt, da der vil være meget intern og ekstern kommunikation.

Løn og ansættelsesforhold

Vi tilbyder stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 21/11 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i december 2021.

Det administrative personale i Aalborg Forsyning er samlet på Nefovej ved Vodskov, lige nord for Aalborg og ud til Limfjorden.

Se også en af vores film om vores renseanlæg:

Spildevand og ressourceudnyttelse - Renseanlæg Øst - YouTube

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Business Manager Jørn Emil Sørensen på 41 21 14 18 eller på mail [email protected].

Om Aalborg Forsyning

Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Aalborg Forsyning, bidrager vi til et godt liv for nuværende og kommende generationer gennem bæredygtig og sikker forsyning af drikkevand og håndtering af spildevand - og dermed bidrager vi til, at vandmiljøet har en god tilstand, og Limfjorden kan anvendes rekreativt.

Vi spiller en stor rolle indenfor miljø, sundhed, cirkulær økonomi, industriel symbiose, grøn omstilling, bæredygtig tilpasning og klima. Restprodukter og ressourcer i spildevandet udnyttes og har medført, at Aalborg Forsynings vanddivision er energi- og CO2-neutral, og at restprodukter indgår i symbioser som byggematerialer, erstatning af fossilt brændstof hos industrien mv.

Læs mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordjylland
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Borgerbetjening med et smil - DDH og folkeregister...

    Vi søger en engageret og serviceminded medarbejder til vores team folkeregister, 37 timer/uge i Center for Kultur og Borgerservice (CKB) Du bliver en del af CKB og et team på 7 medarbejdere, s..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Gas Spot Trader

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 332
3. oktober 2024 325
2. oktober 2024 329
1. oktober 2024 322
30. september 2024 329
29. september 2024 327
28. september 2024 333
27. september 2024 337
26. september 2024 336
25. september 2024 338
24. september 2024 328
23. september 2024 325
22. september 2024 325
21. september 2024 325
20. september 2024 321
19. september 2024 328
18. september 2024 333
17. september 2024 330
16. september 2024 330
15. september 2024 341
14. september 2024 339
13. september 2024 339
12. september 2024 341
11. september 2024 337
10. september 2024 344
9. september 2024 336
8. september 2024 335
7. september 2024 336
6. september 2024 342
5. september 2024 337
4. september 2024 337