Praksiskonsulenter ved Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Nykøbing F. Sygehus har oprettet 4 nye stillinger, som praksiskonsulenter til besættelse pr. 1 februar 2020 og er meget forventningsfulde i forhold til at rekrutterer nye kolleger/almen praktiserende læger til ordningen.

Praksiskonsulentordningen ved Nykøbing F. Sygehus

Det overordnede formål med praksiskonsulentfunktionen er at sikre sammenhængende patientforløb gennem øget samarbejde mellem almen praksis og Sygehus, således at borgerne oplever sundhedsvæsnet som en helhed.

Praksiskonsulentordningen skal understøtte samarbejdet og dialogen mellem sygehuset og almen praksis og bidrage til at accelerer den igangværende udviklingsproces af det nære sundhedsvæsen.

De 4 nye praksiskonsulenter bliver sygehusledelsens vigtige sparringspartnere i udviklingen af et udadvendt sygehus, hvor det tværsektorielle samarbejde om sundhedsydelser, specialistrådgivning og understøttelse af almen praksis kan tage mange former og udvikles i dialogen om lokale behov.

Nykøbing F. Sygehus vil i opbygningen af den nye lokale praksiskonsulentordning, og med etableringen af Samarbejdsforum for Almen Praksis ved NFS, indgå i et tættere, styrket og mere forpligtende samarbejde med almen praksis. Praksiskonsulenterne vil være med til at fastholde et vedvarende fokus på dialog og samarbejde og bidrage til, at udfordringer løses på tværs af sektorerne med patienterne i fokus.

Vi håber, at vores kolleger i almen praksis fra Lolland, Guldborgsund og Vordingborg Kommune vil søge ind på de 4 praksiskonsulentstillinger.

Om stillingen

Praksiskonsulenterne ansættes med reference til den lægefaglige vicedirektør og som tæt sparringspartner for hele sygehusledelsen. I den faglige/kliniske del af stillingen tilknyttes praksiskonsulenten til en klinisk klynge og samarbejder tæt med relevante afdelingsledelser.

Den enkelte praksiskonsulent rekrutteres til en af 4 kliniske klynger på sygehuset:

  • Intern Medicin, herunder Geriatri og tilknyttede ambulatorier (12 t)

  • Akutmedicin, Radiologi og de øvrige parakliniske afdelinger (12 t)

  • Kirurgi/Gastroenhed, Ortopædkirurgi, Anæstesi og Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling (8 t)

  • Gynækologi, Obstetrik og Pædiatri (8 t)


I ansøgningen kan du motivere, hvilken klinisk klynge der har din særlige faglige interesse.

Om dig

Du er speciallæge i Almen Medicin og har interesse i at samarbejde med dit lokale sygehus om udviklingen af det sammenhængende patientforløb og det nære sundhedsvæsen.

Der kan, ud over interesse i udviklingen af det lægefaglige samarbejde mellem sygehus og almen praksis, være interesse for kvalitetsudvikling, forskning eller projektindsatser på tværs af sektorerne.

Om opgaven

Praksiskonsulentens opgaver vil eksempelvis være:

  • at indgå som sparringspartner for sygehusledelsen og den lægefaglige vicedirektør

  • at deltage i dedikerede ledelsesfora

  • et tæt og forpligtende (ledelses)-samarbejde om udviklingen af sammenhængende patientforløb og sundhedstilbud på tværs af sygehuset og det nære sundhedsvæsen tæt på borgeren

  • at tage initiativ til at facilitere udviklingen af det faglige samarbejde i den kliniske klynge på vegne af almen praksis

  • at sikre tæt kontakt mellem sygehus og almen praksis med mulighed for sparring og rådgivning på tværs, der højner den kliniske kvalitet i patientforløbet

  • at medvirke til at løse de fælles opgaver/udfordringer der ligger mellem den kliniske klynge (afdelingerne) og almen praksis evt. med generelle tiltag på sygehusniveau


Rammer om funktionen

Der er fokus på nytænkning og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af praksiskonsulenternes fremmøde på sygehuset. For at imødekomme hovedaftalens fokus på at samle praksiskonsulentens arbejdstid og tilstræbe, at der bruges færrest muligt timer på transport, vil praksiskonsulenterne på NFS arbejde med udgangspunkt i mobile arbejdspladser og virtuelle mødefora.

Det tilrettelægges, at praksiskonsulenterne ved tiltrædelsen introduceres til den mobile arbejdsplads og virtuel deltagelse i udvalgte ledelses- og samarbejdsfora.

Ansættelse, løn og øvrige forhold

I henhold til hovedaftale og standardkontrakt af 2019 mellem Region Sjælland og PLO-Sjælland.

Sygehuset har vægtet timeantallet for den enkelte stilling på baggrund af sammensætningen af den kliniske klynge og det forventes at udgøre mellem 8-12 timer/måned, men aftales endeligt ved ansættelsen med den enkelte praksiskonsulent.

Samtaler

Ansættelsessamtale afholdes i uge 5 efter aftale med den enkelte ansøger. Oplys derfor venligst direkte mobilnummer med henblik på planlægning af samtale.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte lægefaglig vicedirektør Thomas Houe [email protected] mobil 93 57 67 18

eller tværsektoriel projektleder Lisette Lind Larsen [email protected] mobil 23 80 70 70.

Du kan læse mere om ordningen her:

  • Tættere samarbejde mellem de praktiserende læger og Sygehuset om de fælles patienter
  • Praksiskonsulentordningen 2019, Hovedaftale

Om Nykøbing F Sygehus

Du kan læse mere om Nykøbing F. Sygehus som arbejdsplads og de mange muligheder for ansættelse og udvikling på www.komsydpaa.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 28. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5