Leder søges til det skønneste private børnehus, Børnehuset Østergade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Vi søger en leder, der er uddannet pædagog, som gerne vil lede vores skønne Børnehus med en hel fantastisk placering nær park, skov, strand og midtby.

Hvad siger du til at lede et børnehus med et top engageret personale, der helt ind under huden arbejder med anerkendelse, er ressource spejder og ved, at vi alle bliver den bedste udgave af os selv, når vi mødes med et smil samt finder de bedste løsninger sammen?

Du vil også få den bedste forældregruppe, der tager sin tørn i bestyrelsesarbejdet og til vores arbejdsdage.

Du vil nyde stor hjælp af vores samarbejde med Accountor.dk, der udfører meget af det administrative arbejde. Du vil have 14 timers kontortid fordelt på to dage, men skal kunne hoppe ind og ud af kontorarbejdet, hvis personalet eller forældre har brug for din opmærksomhed. Resten af tiden skal du nyde nærværet sammen med børnene og personalet.

Børnehuset Østergade er en privat-integreret daginstitution. Børnehuset er normeret til 50 børn. 20 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn. Børnene er fordelt i 4 grupper. Vuggemus: 0 - 2 år. Mus: et mix af de ældste vuggestuen børn og yngste børnehavebørn 2 - 3 år. Elefanter: børnehavebørn 3 - 4 år. Solsikker: vores kommende skolebørn på 5 - 6 år. Vi er 7 pædagoger, 4 medhjælper, 1 studerende, 1 kok og 2 rengøringspersonal til at skabe det bedste børnehus, hvor alle trives og udvikler sig.

Vores forventninger til dig:

Vores ønsker til dig er, at du skal kunne lide at lede og have erfaring med at lede. Du skal kunne se det som en styrke, at være en del at det daglige pædagogiske arbejde på stuerne. Vi ønsker en visionær og engageret leder, som kan motivere os alle i Børnehuset til en kontinuerlig udvikling af fællesskabet. Du vil være garant for høj kvalitet og trygge rammer for både børn og voksne, med mulighed for fordybelse, leg og læring. Det er meget vigtigt, at du formår at skabe gode relationer, samt en følelse af samhøringhed, motivation og gejst hos såvel børn som personale.

Skal du passe på os og Børnehuset, så skal du have:

  • Erfaring med ledelse
  • Visioner for at udvikle Børnehuset, men samtidig have respekt for de eksisterende kulturer og traditioner, der er i huset.
  • Erfaring med administrative processer, samt økonomistyring, og formå at udnytte vores ressourcer optimalt. Børnehuset har en sund økonomi.
  • Mod på at være en synlig leder med en anerkendende, lyttende og nærværende tilgang til personalet, børn og forældre
  • Lyst til at være en konstruktiv sparringspartner for medarbejderne ved at støtte, inspirere og motivere deres personlige og faglige udvikling
  • Evnen til at bevare overblikket og skabe struktur i en alsidig hverdag

Hvis du vil vide mere omstillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsesformanden: Mette Holst på tlf. 26792008

Der er også mulighed for en rundvisning i børnehuset. Her kan du kontakte Hanne Kirkegaard på tlf. 29392326

Ansøgningen sendes til [email protected]. Du bedes vedhæfte dit CV og relevante udtalelser.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23 og 24. Løn efter overenkomst med BUPL og kvalifikationer. Tiltrædelse den 1. august 2022.

Arbejdsssted: Børnehuset Østergade, Østergade 63, 7900 Nykøbing Mors. Stillingen er fuldtid 37 timer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nykøbing Mors
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Borgerbetjening med et smil - DDH og folkeregister...

    Vi søger en engageret og serviceminded medarbejder til vores team folkeregister, 37 timer/uge i Center for Kultur og Borgerservice (CKB) Du bliver en del af CKB og et team på 7 medarbejdere, s..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Gas Spot Trader

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1