Arla søger office Trainee - Employee Relations

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odder

Er du klar til at kickstarte din karriere i en global virksomhed? I Employee Relations, som er en del af Global HR, søger vi lige nu en kontorelev til start 1.marts 2022. Du får hovedparten af dine opgaver i Supply Chain Learning teamet, der arbejder med uddannelse og kompetenceudvikling for ca. 5000 medarbejdere i vores danske forretning. Teamets opgaveportefølje er bred, og derfor kommer du både til at arbejde med administration, kundeservice, IT, økonomi og kommunikation. Din arbejdsplads bliver hovedkontoret i Aarhus, hvor vi er cirka 1300 medarbejdere.

Omkring jobbet

Dit uddannelsesforløb varer 2 år, og du vil få løn fra første dag. Den praktiske erfaring opnår du ved at varetage en bred vifte af administrative og koordinerende opgaver i samarbejde med kolleger i teamet. Som kontorelev får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde og faglig ekspertise. Du får en bred kontaktflade til kolleger overalt i Arla og til vores eksterne samarbejdspartnere indenfor uddannelsesområdet. Den teoretiske del af din uddannelse finder sted på Aarhus Business College i Odder.

Efter din elevtid har du et godt indblik i vores forretning. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at fortsætte karrieren i Arla.

Hvem er du?

  • For at blive elev hos os skal du have afsluttet en EUX, HHX eller andet kompetencegivende uddannelse med et godt resultat.
  • Du taler og skriver flydende dansk, har engelsk på højt niveau og flair for tal og IT.
  • Vi ser det som et plus, hvis du har prøvet kræfter med andre dele af livet end skolebænken som f.eks. et udlandsophold eller et studiejob.
  • Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded.
  • Du arbejder struktureret, har styr på dine deadlines og et godt overblik med sans for de vigtige detaljer.
  • Desuden har du en god situationsfornemmelse, og du kan skabe relationer.

Ansøgning og kontakt

Ansøg via vores hjemmeside og vedhæft dine eksamenspapirer og evt. udtalelser. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til [email protected].

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odder

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odder over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1