HR-konsulent - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

UDVIKLINGSORIENTERET HR - KONSULENT TIL CIVICA.

Har du mod på og erfaring med en bred pallette af såvel operationelle som strategiske HR – opgaver? Kan og vil du tage ansvaret for de kommende års udvikling af HR – området i Civica? Og vil du gerne være en del af en organisation, hvor mennesker er i centrum, og hvor din opgaveløsning gør en forskel for mange? Så er det måske dig, der er vores nye HR - konsulent.

Om jobbet

Du bliver ansat som HR-konsulent i Civica, hvor du vil indgå i et lille team bestående af vores projekt- og udviklingskonsulent og dig.

Du får ansvaret for at forbedre eksisterende HR-værktøjer samt opbygge nye værktøjer, som kan støtte og servicere vores ledere og afdelinger. Du kan og vil arbejde selvstændigt med HR-relaterede projekter, konceptudvikling og opgaver og har blik for, hvor du kan tilbyde løsninger og rådgivning, som hjælper ledere og medarbejdere med at løse HR-opgaver.

Som vores HR-konsulent vil det eksempelvis være dig der:

  • Initierer og beskriver manualer for eksempelvis ”Den gode ansættelseproces”, ”Den værdige opsigelse”, ”Den svære samtale ved sygdom” osv. samt rådgiver omkring anvendelsen af disse i specifikke situationer.

  • Koordinerer og deltager i rekruttering, stillingsopslag, stillingsbeskrivelser, kontrakter, kommunikation med ansøgere og afslag.

  • Udfærdiger værktøjer samt strukturer som sikrer at vi får onboardet nye medarbejder samt off boardet fratrådte medarbejdere godt og sikkert.

  • Udarbejder værktøjer som kan give os et overblik over kompetence gaps og udviklingsbehov i vore forskellige medarbejderfunktioner og som kan hjælpe til en prioritering af uddannelsesbehov.

  • Koordinerer og drifter HR-projekter og opgaver såsom MUS, MTU samt udvikler andre koncepter, som kan tage temperaturen på engagement blandt medarbejderne samt baserer videre udvikling på resultaterne af disse.

  • Udfærdiger og leverer rapporter og analyserer nøgletal, besvarelser på undersøgelser samt statistikker på HR området til ledelsen.

  • Udvikler indhold og strukturer til vores nye HR - system og sikrer at dette er implementere fuldt i løbet af 2020.

  • Har ansvaret for at rådgive i forbindelse med personalesager, politikker, opsigelser/ansættelser samt at yde support på overenskomster osv.

  • Kender og forstår overenskomsterne på vores område


Om dig

Du er vores HR-kompetence og vidensperson, men får god sparring fra din teamkollega samt fra din chef. Er du i tvivl om noget er der rådgivning og hjælp af juridisk og HR-mæssig karakter at hente hos Dansk Erhverv samt andre boligorganisationer, som vi har strategiske samarbejder og etablerede netværksgrupper med. Vi forventer således ikke, at du kan alt inden for HR, men at du ved, hvor du kan søge hjælp, når der er nogle problemstillinger, du ikke selv kan løse.

Vi forventer til gengæld at du har:

  • En relevant videregående uddannelse.

  • Minimum 3-5 års erfaring fra en HR-funktion.

  • Bred erfaring med og indsigt i emneområder indenfor HR og har lysten til at sætte dig ind i og lære mere om de områder som du evt. ikke ved så meget om.

  • Gode kommunikative egenskaber.

  • Gode samarbejdsevner samt kan opbygge tillidsfulde relationer.


Som person er du:

  • Fleksibel, positiv og serviceminded. Du forstår at HR er en servicefunktion, som understøtter forretningsudvikling.

  • Struktureret. Du kan forbedre eksisterende processer og rutiner.

  • Proaktiv. Du kan spotte lederes og virksomhedens behov og understøtte dette med værktøjer og rådgivning.

  • Ansvarsbevidst. Du følger projekter og sager til dørs

  • Ambitiøs. Du ønsker hele tiden at udvikle og dygtiggøre dig inden for HR-området

  • Afbalanceret. Du evner at håndtere de daglige opgaver og rutiner med ligeså stor glæde som udviklingsopgaver.

  • Selvkørende. Du kan holde mange bolde i luften og bliver ikke slået ud af kurs.

    Hvad siger du ja tak til, hvis du vælger et job hos Civica?


Civica er Fyns stærke boligorganisation med omkring 11.500 boliger, over 25.000 lejere, 220 medarbejdere og en bred vifte af samarbejdspartnere. Vi vil være det oplagte boligvalg, skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice.

Civica befinder sig i en rivende udvikling. For at vi kan honorere vore strategiske mål og store ambitioner, har vi derfor brug for en HR-konsulent, som kan være med til at sikre, at medarbejdernes kompetencer matcher organisationen udvikling samt at medarbejderne trives i organisationen, og vedbliver med at berige os med deres viden og knowhow.

Hos os får du et job, hvor du selv kan præge jobindholdet og HR-funktionen. Og hvor du kan være med til at udvikle og implementere de rette værktøjer og strategier, som kan understøtte Civicas ambitioner og mål. Du vil opleve, at der er frihed under ansvar samt plads og lyst til gode ideer og masser af muligheder for dig.

Du kan læse mere om os på www.civica.dk,

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesforhold

Du bliver fastansat i en fuldtidsstilling i Civicas lille stabsteam med reference til Service- og udviklingschef Rikke Marie Rau.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du må regne med arbejde uden for normal arbejdstid i varierende omfang.

Løn fastsættes efter kvalifikationer og i overensstemmelse med gældende overenskomster indgået mellem de faglige organisationer og BL – Danmarks Almene Boliger.

Arbejdsstedet er Carl Nielsens Kvarter 14, 5000 Odense C.

Praktiske oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Service- og udviklingschef Rikke Marie Rau på

[email protected] eller telefon 63 133 161. Grundet juleferie dog ikke fra og med den 24. december til og med den 1. januar.

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 3. Anden samtalerunde forventes afholdt i uge 4. Når du frem til anden samtalerunde vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test samt en personlighedsprofil, som vil danne afsæt for samtalen. Herudover vil du blive bedt om at forberede et oplæg på basis af en case, som du modtager inden samtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense C
  • Søndag den 12. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 31
18. september 2024 27
17. september 2024 27
16. september 2024 27
15. september 2024 30
14. september 2024 31
13. september 2024 32
12. september 2024 32
11. september 2024 32
10. september 2024 30
9. september 2024 29
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 31
5. september 2024 36
4. september 2024 36
3. september 2024 40
2. september 2024 38
1. september 2024 38
31. august 2024 38
30. august 2024 41
29. august 2024 42
28. august 2024 42
27. august 2024 40
26. august 2024 41
25. august 2024 42
24. august 2024 41
23. august 2024 40
22. august 2024 33
21. august 2024 33
20. august 2024 34