Spillemyndigheden søger en datateknikelev, der brænder for spændende opgaver indenfor programmering i en statslig sty...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense C

Vi søger en elev, der brænder for en spændende uddannelse inden for data og kommunikation med speciale i programmering. I Spillemyndigheden arbejder vi med at sikre rammerne for fair spil og fører tilsyn med spilmarkedet i Danmark. Som datateknikelev vil du have fokus på arbejdet med vedligeholdelse og udvikling af de understøttende IT-systemer for tilsynsopgaverne.

Projektorienteret datateknikelevuddannelse
Du vil i løbet af uddannelsen lære mere om og beherske forskellige jobfunktioner, som giver dig praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for programmeringsfaget samt får erfaring med de forskellige spilområder og tværgående funktioner i Spillemyndigheden.

Dine arbejdsopgaver indebærer at understøtte et datadrevet tilsyn med spilområderne, og understøttelse af vores medarbejdere som fører tilsyn med de spiludbydere, som har en tilladelse til at udbyde spil i Danmark.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kolleger, men du får også selvstændige opgaver i takt med din faglige udvikling, ligesom der vil være rig mulighed for selvstændigt at udvikle og håndtere mindre IT-projekter.

En datateknikelevsstilling i Spillemyndigheden kan omfatte opgaver og læringsmål indenfor bl.a.:

Primære arbejdsopgaver:

  • Vedligeholdelse og opbygning af supporterende og forretningsunderstøttende IT-systemer for blandt andet StopSpillet og forskellige tilsynsopgaver
  • Programudvikle IT-systemer med mulighed for selvstændig opbygning af nye elementer af fremtidig systemunderstøttelse på tilsynsområder
  • Indgå i det videre arbejde med udvikling og understøttelse af et datadrevet tilsyn
  • Programudvikle med standardiserede projektstyringsredskaber herunder opgavefordelingsværktøjer
  • Versionsstyring
  • Kvalitetssikring via TEST-miljø, med løbende tests og iterativ feedback.
  • Implementering af udviklingsopgaver i embedded systemer

Sekundære arbejdsopgaver:

  • Have kendskab til Spillemyndighedens implementering af ITIL
  • I din elevperiode vil du komme til at arbejde med JIRA, Confluence, Python, PHP, SQL, GitHub, tilsynsportalen og tilsynsappen og ITIL i praksis i den daglige drift.

Du vil i løbet af uddannelsen og gennem de forskellige arbejdsopgaver også lære om god forvaltningsskik og korrekt håndtering af persondata, samt få et indblik i hvad det vil sige at være en del af en statslig politisk styret organisation.

Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikophold. Praktikforløbenes indhold danner udgangspunkt for læringsplanen for uddannelsen. Skoleforløbet foregår på en erhvervsskole, hvor du får viden og faglig ballast, som du efterfølgende omsætter fra teori på skolen til praksis i praktikforløbene hos Spillemyndigheden.

Uddannelsens længde og indhold afhænger ligeledes af din uddannelsesmæssige baggrund (se gerne mere på ug.dk).

Samarbejdsorienteret og engageret kollega med flair for sikker IT-drift
Vi lægger vægt på, at du har naturligt flair for IT, er nysgerrig og brænder for at lære mere om data og programmering. Det er ligeledes vigtigt, at du trives med rutineopgaver, der kræver fokus på kvalitet, detaljer, og hvor der indgår en blanding af sidemandsoplæring og selvstændig opgavehåndtering.

Hverdagen i Spillemyndigheden er præget af en tilgang med frihed under ansvar, som kræver, at du er ansvarsbevidst og besidder selvdisciplin.

Vi lægger særlig vægt på, at du er imødekommende og god til at samarbejde samt besidder gode formuleringsevner, da en del af arbejdet også består i at kunne videreformidle det tekniske sprog til kolleger uden en IT/teknisk baggrund.

Du besidder herudover et godt kendskab til Office-pakken. Det er en desuden en fordel, hvis du har en grundlæggende forståelse for spil og allerede har erfaring med kodning i Python, dette er dog ikke et krav.

For at søge stillingen skal du som minimum opfylde adgangskravene til data – og kommunikationsuddannelsen med speciale i programmering. Dette indebærer et færdiggjort grundforløb og bestået dansk på E-niveau, matematik D-niveau og engelsk D-niveau, læs mere herom på ug.dk.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring og/eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder på en erhvervsskole. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes du vedlægge den ved din ansøgning.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverden stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriets koncern.

Hvordan ansøger du?
Stillingen er med tiltrædelse fra 1. januar 2022.

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, og senest den 29. oktober 2021 kl. 12:00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Richard Nørgaard på 72 37 15 57 eller [email protected].

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen. Kandidater der går videre fra samtalerne, vil skulle gennemføre en test som led i ansættelsesprocessen inden indkaldelse til en eventuel test og anden samtale.

Løn og ansættelsesvilkår
Den praktiske del af uddannelsen vil foregå i Finlandgade 1, 5000 Odense C.

Din ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst for datateknikelever i staten.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på spillemyndigheden.dk, stopspillet.dk og på rofus.nu, og følg os på LinkedIn.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense C
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    AnsøgSøger du at sætte dit præg på kvalitetsløsninger inden for leg og fitness? Vi søger en dedikeret legepladsmontør til at være med til at montere de absolut bedste lege- og fitnessmuligheder..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SV

    - reference til Head of Operations, Supply Chain Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksik..
    • Øvrige
    • Odense SV
    Få mere info
  • Øvrige i Odense S

    Er du passioneret omkring data og GIS? Trives du med at finde løsninger og dele din viden med andre? Ønsker du at være en del af et innovativt team, der arbejder med markedsledende IT-løsninger?.
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 45
9. juli 2024 45
8. juli 2024 41
7. juli 2024 39
6. juli 2024 39
5. juli 2024 41
4. juli 2024 40
3. juli 2024 34
2. juli 2024 34
1. juli 2024 34
30. juni 2024 33
29. juni 2024 33
28. juni 2024 35
27. juni 2024 33
26. juni 2024 34
25. juni 2024 34
24. juni 2024 32
23. juni 2024 32
22. juni 2024 32
21. juni 2024 33
20. juni 2024 33
19. juni 2024 33
18. juni 2024 33
17. juni 2024 35
16. juni 2024 37
15. juni 2024 38
14. juni 2024 39
13. juni 2024 41
12. juni 2024 40
11. juni 2024 40
10. juni 2024 38