GIS-koordinator til Geodata- og digitaliseringsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ørestad

Vil du være med til at digitalisere Metroselskabets ledningsoplysninger i henhold til den nye LER bekendtgørelse og brænder du for brugen af GIS og udvikling af smartere arbejdsgange til at styrke grundlaget for tværfaglig brug af geodata.

I Metroselskabet har vi igangsat en ambitiøs digital forandringsrejse. Vi skal gøre de digitale løsninger så brugervenlige og effektive som muligt, og vores arbejde er helt afgørende for vores egne interne arbejdsprocesser og vores samarbejde indenfor anlægsbyggeri og drift af metro nu og fremover.

Der er gennemført ny lovgivning indenfor Ledningsregister-området (LER), der stiller krav om kortere svartider. Som ledningsejer står Metroselskabet foran at skulle digitalisere egne ledningsoplysninger og automatisere processen for aflevering af oplysninger om ledninger ved graveforespørgsler. Når digitaliseringsprojektet afsluttes, vil du blive ansvarlig for at videreudvikle, drifte og vedligeholde GIS og LER data i Metroselskabet. - Derfor er vi på udkig efter en ambitiøs og erfaren GIS-Koordinator.

Som GIS Koordinator bliver du en del af digitaliseringsteamet og du vil primært samarbejde med projektlederen, rådgiver, LER administratoren samt IT teknisk personale, hvor I sammen skal udvikle samt implementere den fremtidige digitale LER løsning i Metroselskabet. Du vil blive den forretningsmæssige nøgleperson for den fremtidige digitale LER løsning, hvor dine opgaver bl.a. vil være;

  • Analysere og afdække forretningens behov for GIS.
  • Medvirke til at udvikle den fremtidige digitale LER løsning, så det er muligt at arbejde med GIS-analyser, udviklingsprocesser, IT-arkitektur, datamanagement og databaser.
  • Støtte projektlederen i at sikre en fuld og operationel implementering af den fremtidige digitale LER løsning
  • Understøtte brugernes effektive anvendelse af værktøjerne i GIS, herunder løbende forbedring af GIS-værktøjer og den automatiserede svar-løsning om ledningsoplysninger.
  • Drift og vedligehold af GIS og LER data.

Erfaring med forretningsudvikling og organisationsimplementering af GIS

Som person drives du af en positiv tankegang og betragtes som ekspert inden for GIS området.

  • Det er vigtigt, at du har stor erfaring med det forretningsmæssige perspektiv indenfor GIS samt en viden om den tekniske del.
  • Vi forestiller os, at du har en uddannelse eller erfaring, der giver dig en solid teoretisk og praktisk baggrund inden for geografisk information og geodatabaser.
  • Du er systematisk, har flair for data, er teknisk velfunderet og besidder et godt kendskab til GIS-databaser og -systemplatforme.
  • Du er analytisk stærk og interesserer dig for hvordan GIS kan sættes i anvendelse i organisationen og hos den enkelte bruger. Du er proaktiv, evner at tilegne dig ny viden og ser muligheder, så du kan bidrage innovativt til at udvikle og implementere den fremtidige digitale LER løsning i organisationen.
  • Du har kendskab til Building information Modellering (BIM) og kan se samspillet mellem BIM og GIS/LER

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik.

Digitaliseringen sker i et samarbejde på tværs af selskabet, hvor IT-afdelingen og Digitalisering og Forretningssupportenheden (DBS) er centrale spillere. Holdet udvikler og implementerer, på tværs af selskabet og i samarbejde med andre enheder, brugervenlige og effektive digitale løsninger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt chef for Digitalisering og Forretningssupport Maj Trige Andersen på tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist 20. maj 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ørestad.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ørestad
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ørestad

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ørestad over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ørestad over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2