Teamleder til konstruktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ørsted

Ørsted Telte - Danmarks største teltudlejningsfirma - søger en teamleder til konstruktion af tegningsmateriale til produktionen og montage.

Ørsted Telte producerer telte og presenninger og henvender sig udelukkende til virksomheder. De leverer festtelte, lagertelte samt overdækning til stilladsbranchen. Derudover laver de rigtig mange specialløsninger til industrien. De yder en top professionel service og sparring, der sikrer, at den helt rette løsning findes til det enkelte arrangement.

Virksomheden har mellem 40 og 80 ansatte afhængig af årstiden. Konstruktionsafdelingen består af 6 medarbejdere, der sikrer, at dokumentation og tegningsmateriale altid er opdateret. Der udarbejdes tegninger til kunderne i forhold til layout - både på det enkelte telt, men også overblikstegninger til større arrangementer med flere telte. Dertil kommer tegning og konstruktion af nye typer af telte, der konstant udvikles for at kunne imødekomme fremtidens efterspørgsler.

Du vil få ansvaret for planlægning og koordinering i afdelingen samt at sikre, at kvaliteten er som foreskrevet.

Kommunikation i virksomheden, og ikke mindst i afdelingen, er uformel med god humor - og med en proaktiv tilgang til opgaverne.

Faglig profil


  • Uddannet bygningskonstruktør, produktionsteknolog eller lignende
  • Erfaring med 2- og 3D programmer (der tegnes i AutoCAD, men der tænkes i andre programmer også)
  • Gerne erfaring med konstruktion enten i træ eller metal
  • Erfaring med koordinering og planlægning af opgaver

Personprofil


  • Struktureret og proaktiv
  • Godt overblik med respekt for deadlines
  • Positiv og humoristisk
  • Løsnings- og handlingsorienteret

Du tilbydes


En stilling i en virksomhed i vækst og i en branche i stor udvikling. Behovet for fleksibilitet hos virksomheder er stadig stigende, og Ørsted telte har en central rolle i at sikre optimale fysiske rammer - uanset hvilken udfordring den enkelte virksomhed står overfor.

Kan du se dig selv i ovenstående hører vi meget gerne fra dig. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes snarest.

Du er velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30 21 45 11 eller på mail: [email protected]

Teltudlejning i højklasse - i hele Danmark


Ørsted Telte A/S tilbyder teltudlejning over alt i Danmark - både i Jylland, på Sjælland og Fyn. De har flere gange udlejet telte til forskellige festivaler, herunder Skagen Festival, Nibe Festival, Jelling Musikfestival, Tinderbox i Odense og også til folkemødet på Bornholm. De er til stede over hele landet og kører gerne langt for at hjælpe.

Det er blandt andet også deres telt, som kan ses på DR1 i Den Store Bagedyst. Her har de sat et af deres mest populære telte op ved Clausholm Slot mellem Aarhus og Randers, så deltagerne har kunnet slippe bagelysten løs - uanset vejret.

Samarbejdet med Ørsted telte kører professionelt gennem hele forløbet, hvor fokus er på deadlines, aftaler og sparring, der sikrer, at de enkelte arrangementer forløber gnidningsfrit.

Se mere på www.orsted-teltudlejning.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ørsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ørsted
  • Torsdag den 07. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ørsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ørsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ørsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1