Vejleder til HK Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Vejleder til HK Østjylland


Vejleder til Job & Vejledning HK Østjylland

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Vil du være en del af et stærkt team med fokus på professionel vejledning, så er en vejlederstilling hos os måske noget for dig. Vi søger vejledere med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. marts 2020.

Opgaver i teamet

Job & Vejledningsteamet afholder de lovpligtige samtaler med ledige medlemmer i Østjylland. Der holdes møder og samtaler på alle lokationer ud fra konceptet ”Den motiverende samtale” (MI). Derudover deltager vi i fællessamtaler på jobcentrene i de 9 kommuner, afdelingen dækker. Vi giver også generel a-kasserådgivning ved personligt fremmøde, vi afholder kurser, webinarer og efterlønsmøder, informationsmøder for opsagte medlemmer samt formidler job via HK Jobbørs. Derudover rådgiver vi om uddannelse & kompetenceudvikling, jobsøgning og karriereudvikling.

Fra 1. januar 2020 indgår HKA i a-kasseforsøget, hvor Job & Vejledning overtager ansvaret for kontaktforløbet i de første 3 måneder af medlemmets ledighedsperiode. Nogle ledige vil få tilknyttet en personlig vejleder, og vi indfører individuelle karriere- og kompetenceprofilsamtaler. Samtidig tilbydes medlemmerne online-kurser, webinarer og workshops.

Jobbet og dine kompetencer

Du kommer til at arbejde med følgende opgaver:

  • Samtaler for ny-ledige medlemmer med fokus på CV og jobmål
  • Jobrettede samtaler med ledige medlemmer med fokus på strategisk jobsøgning
  • Karriere- og kompetenceprofilsamtaler efter behov
  • Administrative rådighedsvurderinger
  • Fællessamtaler for ledige, i samarbejde med jobcentre
  • Afholdelse af webinarer og workshops
  • Samarbejde med jobcentre og andre aktører inden for beskæftigelsespolitikken
  • Organisering og fastholdelse af medlemmer

    Det er en forudsætning, at du har indgående erfaring med at afholde jobrettede samtaler, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes ønsker, behov og ressourcer. Du forstår at motivere og understøtte den lediges jobsøgning og kan skabe progression i samtalerne. Du er enten uddannet i eller har stiftet bekendtskab med ”Den Motiverende Samtale” (MI) som samtaleredskab. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med karriererådgivning og/eller kompetenceprofilsamtaler.

    Du bruger sproget bevidst til at styrke og motivere og anvender samtaleteknikker, der inddrager og tager afsæt i det enkelte medlem. Du kan føre samtaler og holde workshops på både dansk og engelsk og din kommunikation er enkel, overbevisende og imødekommende.

    Du er bevidst om din rolle som både myndighed, vidensperson og facilitator.

    Du har relevant viden om jobmuligheder på det østjyske arbejdsmarked og du kan rådgive om forskellige jobsøgningsteknikker og det gode CV. Du har et grundigt kendskab til Lov om aktiv beskæftigelsesindsats samt a-kasselovgivningen, og du kender grund-, efter- og videreuddannelsessystemet inden for HK’s faglige område.

Vi lægger desuden vægt på at du

  • Har en relevant uddannelse inden for voksenvejledning
  • Er fleksibel og har et godt overblik
  • Fungerer ligevægtigt i krævende samtaler eller konfliktfyldte situationer
  • Er selvstændig, men fungerer alligevel godt i et team
  • Kan fungere med forskellige arbejdssteder
  • Kan kommunikere ubesværet på engelsk
  • Er optimistisk af væsen og har et godt humør
  • Håndterer forskellige IT-værktøjer på erfarent brugerniveau og desuden har en høj grad af datadisciplin
  • Udviser stolthed over at være en del af HK og ved, at en rigtig fagforening gør en positiv forskel

    Vi tilbyder
    Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med supermotiverede og kompetente kolleger, og med et tæt samspil med vores a-kasse. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen. Vi prioriterer din faglige og personlige kompetenceudvikling højt, og sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

    Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand. Derudover skal du indgå i fællessamtaler på jobcentrene samt i bemandingen af afdelingens lokalkontorer efter behov. Du skal være indstillet på at have forskellige arbejdssteder i løbet af ugen og det er derfor en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed.

    Løn- og ansættelsesvilkår
    Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. pauser, og placeres mellem kl. 8.00 og 17.00 på alle hverdage efter en nærmere fastlagt plan.

    Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i afdelingens lønpolitik.

    Det er nødvendigt, at du har egen bil til rådighed, når du skal til samtaler på jobcentrene.

    Tiltrædelse
    Snarest muligt og senest 1. marts 2020

    Ansøgning m.m.
    Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning samt overskueligt CV til HK Østjylland ved at trykke på 'ANSØG' nedenfor.

    Ansøgningsfristen er den 20. december kl. 8.00. Første jobsamtaler afholdes den 9. januar 2020

    Der gennemføres jobsamtale i to trin. Kandidater til stillingen skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, såfremt de inviteres til 2. jobsamtale.

    Anden jobsamtale afholdes den 22. – 23. januar 2020

    Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

    Yderligere oplysninger
    Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos kontorchef Berit Dehli på mobil 28 45 54 04 eller hos vejleder Vivi Lund på mobil 24 40 53 95


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Østjylland
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

  • Weekend Teamleder

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Vikarstilling: VIA søger en udadvendt og alsidig l...

    Trives du med at understøtte et forskningsområde i rivende udvikling med administrative opgaver, og har du lyst til at være ledelsespartner for forskningschefen i Forskningsområde Teknologi og Erhv..
    • Øvrige
    • Horsens
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    For Stena Recycling beliggende i Tilst søger [xxxxx] en medarbejder, der skal være en del af deres team, som håndterer sortering. Vi leder efter en medarbejder til aftenhold. Der er tale om et..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Trives du i et dynamisk miljø, hvor du spiller en hovedrolle i at få tingene til at gå op i en højere enhed? Så er du måske netop den PA, vi leder efter. Træd ind i en hverdag, hvor dine evner og d..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 602
18. september 2024 612
17. september 2024 599
16. september 2024 597
15. september 2024 608
14. september 2024 608
13. september 2024 612
12. september 2024 602
11. september 2024 603
10. september 2024 603
9. september 2024 594
8. september 2024 594
7. september 2024 599
6. september 2024 595
5. september 2024 607
4. september 2024 596
3. september 2024 601
2. september 2024 600
1. september 2024 612
31. august 2024 628
30. august 2024 642
29. august 2024 630
28. august 2024 624
27. august 2024 628
26. august 2024 631
25. august 2024 632
24. august 2024 639
23. august 2024 657
22. august 2024 653
21. august 2024 662
20. august 2024 635