Rekrutteringsfirma

Øvrige i Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Inspireres du af MAKEEN Energy’s initiativer indenfor grøn energiomstilling og kan du se dig selv engageret i anlægsløsninger og teknologiudvikling, rettet mod tilvejebringelse af grønne brændstoffer? Så er der her en mulighed for at blive en del af CRYO-teamet.

Trives du med struktureret projekteksekvering af store teknologiske anlægsleverancer? Og har du lyst til at fortsætte og udvikle din karriere i et yderst spændende internationalt miljø?

Til organisationen Group Project Management i MAKEEN Energy søges nu en erfaren Project Manager til hovedkontoret i Randers, der skal involveres i MAKEEN CRYO.

MAKEEN CRYO er et passioneret team, aktuelt i vokseværk med en stærk ordrebog, der arbejder med at udvikle, sælge og projektafvikle energiløsninger med forøget bæredygtighed. Kunderne indbefatter nogle af verdens største aktører inden for LNG- og LBG-branchen (flydende natur- og biogas). Læs mere om afdelingen her: MAKEEN CRYO

Projektledelsesfunktionen er en særdeles væsentlig funktion, der har til opgave at sikre en aftalekonform, struktureret og kvalitetssikret afvikling af leveranceprojekter. Funktionen fordrer stærke ledelsesmæssige og teknologiske kompetencer såvel som et godt overblik og gode kommunikationsevner i samarbejde med en bred vifte af stakeholders – ofte i et internationalt miljø.

Jobprofil

Som Project Manager tildeles du ansvaret og bemyndigelsen til at udøve ”ejerskab” for eksekveringen af kundespecifikke leveranceprojekter indenfor rammerne af vores aftaleomfang med kunderne. Du vil deltage i den afsluttende del af salgsfasen og overtage projektledelsen fra salgsfunktionen i en overdragelsesforretning. Herefter vil du lede eksekveringen af projektet igennem relevante ”stages” og ”gates” indtil overdragelse til kunden og videreførelse af projektet til Customer Service funktionen.

Du vil have support fra både MAKEEN CRYO’s organisation såvel som MAKEEN Energy’s øvrige forretningsområder.

Overordnet er det derfor et ”must”, at du trives med og er velfungerende som stærk teamspiller.

Arbejdsopgaver og indflydelsesområder for Project Manager vil inkludere,

  • Overtagelsesforretning (fra salg)
  • Sikring og styring af ressourcer til projektet samt udøvelse af project team leadership
  • Kontinuerlig sikring af overensstemmelse med kontraktgrundlag
  • Sikring af overensstemmelse med interne tekniske- og forretningsstandarder og ”best practices”
  • Etablere og fastholde kontinuerlig succesfuld kommunikation og koordination med alle stakeholders
  • Kontinuerlig planlægning og sikring af fremdrift og kvalitet
  • Opfølgning, sikring og rapportering på alle projekt-”metrics”, herunder scope, schedule, cost, QHSE, afvigelser og risici
  • Udøve projektledelse under brug af aktuelle IT-værktøjer, herunder MS Project og ERP-system
  • Forberedelse af grundlaget for erection og commissioning og support af site erection manager
  • Overdragelsesforretning til servicefunktionen

Du må som Project Manager forvente et antal rejser af typisk kortere varighed, i alt op til 50 dage pr. år.

Baggrund og kvalifikationer:

Stillingen kræver en forudgående erfaring med relevant projektledelse (eksekvering) såvel som et væsentligt element af (proces-)tekniske kompetencer – dels erhvervet igennem en ingeniøruddannelse og dels igennem jobmæssig erfaring. Det vil klart være en fordel såfremt du besidder erfaring med gastekniske anlæg, der håndterer gasser i forskellige faser, tryk og temperaturer, procesteknik og termodynamik.

Da vi arbejder med salg og eksekvering af større komplekse procesanlægsleverancer i en størrelsesorden op til trecifrede millionbeløb er det også nødvendigt, at du besidder en udpræget sans for struktur, detaljer og kvalitet.

Vores arbejdsmiljø og ledelsesstil er præget af frihed under ansvar, og det er derfor vigtigt, at du tager effektivt proaktivt ejerskab for dine projekter. Da vi er en global virksomhed, skal du kunne kommunikere med kunder fra hele verden med meget forskellige baggrunde og kulturer.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en betydelig og sikkert 10+ års dokumenteret erfaring med teknisk og kommerciel projektledelse i et internationalt miljø
  • Har erfaring med kundespecifikke multi-teknologiske anlæg (mekanisk, procesteknisk, elektrisk, styringsteknisk ….). Meget gerne med kendskab til termodynamik og procesteknologi
  • Relevant uddannelse forventeligt som BSc i engineering eller maskinmester, men anden baggrund kombineret med relevant erfaring er også mulig
  • Erfaring med struktureret eksekvering af kundespecifikke multiteknologiske anlægsprojekter er et must og du har nok allerede en certificering i projektledelse som f.eks. PMI, IPMA, PRINCE2 eller lign. PMBOK-guide er grundlag for MAKEEN Energy’s eksekvering af projekter
  • Erfaren IT-bruger – MS Office, MS Project og ERP
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale

Personlige kendetegn:

MAKEEN Energy er grundlagt på et meget stærkt værdisæt og er meget passionerede omkring dette. Begreber som ordentlighed og professionalisme er ingredienser i enhver form for samarbejde, internt såvel som eksternt.

Du:

  • Arbejder fokuseret, målrettet og passioneret
  • Har erhvervet interkulturelle kompetencer og værdsætter at samarbejde i et udpræget internationalt miljø der indbefatter både eksterne parter og interne kolleger på alle organisatoriske niveauer og i forskellige kulturer
  • Er en stærk teamplayer der formår at etablere og fastholde solide professionelle relationer
  • Kommunikerer professionelt, åbent og transparent. Vi tilstræber at arbejde efter devisen, at “putte fisken på disken”!
  • Påtager dig ansvar og projektejerskab
  • Er proaktiv og vedholdende
  • Er struktureret, pragmatisk, målrettet og resultatorienteret i din arbejdstilgang

MAKEEN Energy tilbyder:

Et varieret job i et uformelt arbejdsmiljø, karakteriseret ved inspirerende åben dialog, god energi og godt humør. Et højt niveau af professionel integration og samarbejde, dog forventes det at medarbejdere involverer sig proaktivt og kan arbejde selvstændigt.

MAKEEN Energy tilbyder både professionel og personlig udvikling og støtter videreuddannelse af medarbejdere.

Om MAKEEN Energy:

MAKEEN Energy er en international markedsledende leverandør af teknologiske energi- og recyclingsanlæg. Der beskæftiges i øjeblikket ca. 4.000 kolleger på 6 kontinenter og selskabet opererer i mere end 140 lande. Med vores globale tilstedeværelse og årtiers erfaring kan vi levere ansvarlige løsninger, der gør en forskel for mennesker og miljø. Du kan besøge MAKEEN Energys hjemmeside her.

Kontakt / ansøgning:

Skelmose ApS assisterer MAKEEN Energy i rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte Anders Hasager på tlf. 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Østjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 612
17. september 2024 599
16. september 2024 597
15. september 2024 608
14. september 2024 608
13. september 2024 612
12. september 2024 602
11. september 2024 603
10. september 2024 603
9. september 2024 594
8. september 2024 594
7. september 2024 599
6. september 2024 595
5. september 2024 607
4. september 2024 596
3. september 2024 601
2. september 2024 600
1. september 2024 612
31. august 2024 628
30. august 2024 642
29. august 2024 630
28. august 2024 624
27. august 2024 628
26. august 2024 631
25. august 2024 632
24. august 2024 639
23. august 2024 657
22. august 2024 653
21. august 2024 662
20. august 2024 635
19. august 2024 630