Rekrutteringsfirma

pta-ingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Har du ambitioner om at bidrage til innovative udviklingsprocesser, og brænder du for produktionsoptimeringer med kvalitet i højsædet? Har du et særligt drive for det tekniske håndværk, og nyder du at have fingeren på pulsen ude i produktionen? Ønsker du at få muligheden for at præge din egen stilling og karrierevej? Så kunne denne mulighed muligvis være den rette for dig.

Som PTA-ingeniør hos vores kunde HOUNÖ i Randers vil du agere bindeled mellem R&D-afdelingen og produktionen med ansvar for blandt andet produktoptimering, indkøring af nye maskiner samt den overordnede drift. Du vil have direkte reference til virksomhedens produktionschef og være frontfigur i udviklingsprocesser, der bærer præg af bæredygtighed og innovative løsninger.

HOUNÖ er en førende leverandør af kombiovne af uovertruffen kvalitet til professionelle køkkener placeret rundt om i hele verden. Virksomheden er i dette øjeblik på en spændende udviklingsrejse med en forestående lancering af en innovativ produktlinje baseret på kundernes behov. Formålet er at optimere det komplette produktionsgrundlag og modernisere samt standardisere den fremadrettede produktion.

bliv ansvarlig for produkt- og produktionsoptimeringer


Du vil indgå i et passioneret og kompetent team, der arbejder dedikeret for at understøtte løbende forbedringer i produktionen. Ved deltagelse i daglige scrum-møder arbejder du og dit team på tværs i organisationen med et bredt samarbejde til teams inden for lager, plade, svejs, montage og test. Du vil dermed have en bred kontaktflade på tværs i virksomheden og opleve en alsidig vifte af arbejdsopgaver.

Primære arbejdsopgaver:
- Klargøring af produkter til produktionen, herunder optimeringer og omsætning af tegninger udarbejdet af konstruktører i SOLIDWORKS til endelige produkter
- Indkøring af maskiner samt nye teknologier og værktøjer
- Driftsansvar og sikring af et bæredygtigt flow i produktionen i forhold til eksempelvis nedbrudte maskiner og generelt vedligehold

Du tilbydes en central og indflydelsesrig rolle i en førende handlekraftig virksomhed med mulighed for at præge egen samt organisationens fremtidige udvikling. Du vil opleve en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.

du kan genkende dig selv i følgende


Du har en maskinteknisk baggrund og med fordel erfaring fra en lignende stilling fra industrien gerne maskinerfaring inden for pladebearbejdning, men det er ikke et krav. Du har med fordel forståelse for SOLIDWORKS og CAD-tegninger, når det kommer til samarbejdet med konstruktører i virksomhedens R&D-afdeling.

Du evner at arbejde løsningsorienteret med en energisk og proaktiv tilgang til det daglige arbejde, hvor der kan forekomme uforudsete problemstillinger, der skal løses i samspil med dine kollegaer. Det ses gerne, at du er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger, når det kommer til nye løsninger og produkter, fra A til Z fra konstruktørens arbejde til udførelsesfasen i produktionen. Du tager selv initiativ og udviser fleksibilitet i forhold til at nå i mål med opgaverne i samarbejde med teamet.

vil du med på rejsen?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af HOUNÖ. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. +45 92 92 08 53. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Ansøgningsfrist: 15. august 2022. Vi ser frem til at høre fra dig.

om HOUNÖ


HOUNÖ er førende inden for fremstilling af kvalitetssikre kombiovne og har mere end 40 års erfaring. Deres portefølje består af højkvalitetsprodukter, der giver de allerbedste madlavningsresultater til professionelle køkkener i hele verdenen. HOUNÖ er bygget på en lang tradition for stolt håndværk og førsteklasses materialer, hvor deres skandinaviske rødder er fremtrædende i deres design og ovn-funktionalitet.
HOUNÖ beskæftiger 110 medarbejdere, der med et stærkt fællesskab og en positiv ånd arbejder for at nå samme fælles mål hen mod en moderniseret og innovativ produktion.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Randers C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Randers C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3