Chef for Ejendomme og IT til en af Danmarks største erhvervsskoler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Chef for Ejendomme og IT til en af Danmarks største erhvervsskoler


ZBC søger pr. 1. september 2020 en chef for Ejendomme og IT til at varetage det overordnede chefansvar for vores bygningsdrift, rengøring og IT.

Vi søger en chef for Ejendomme og IT med overblik og stærke kompetencer inden for ledelse af servicefunktioner. Som chef for Ejendomme og IT skal du medvirke til vedligeholdelse og udvikling af skolens bygningsmasse og IT-faciliteter, så de til enhver tid understøtter ZBC’s mission: Vi uddanner til fremtiden.

Ejendomme og IT er en vigtig servicefunktion, hvis fornemste opgave er at understøtte ZBC’s kerneopgave, som er at sikre alle unge og voksne i vores dækningsområde adgang til en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser, der giver dem de bedste muligheder for at blive kompetente borgere i fremtidens Danmark og på et arbejdsmarked i konstant forandring.

Ejendomme og IT skal sikre, at ZBC's strategi bliver opfyldt på en serviceorienteret og professionel måde. Du evner således at få Ejendomme og IT til at spille sammen med resten af ZBC, og du er med til at sikre, at vi altid yder den samme service til alle uddannelsessteder samt på tværs af fagligheder.

ZBC Ejendomme og IT er en afdeling med en åben og hjælpsom atmosfære samt en uformel omgangstone, hvor vi tager hånd om hinanden i en travl hverdag. Vi er ca. 75 medarbejdere, og der er plads til, at den enkelte kan udvikle både sine faglige og personlige kompetencer.

Jobindhold

Som chef for ejendomme og IT bliver du sparringspartner for skolens ressourcedirektør, og du vil få det overordnede chefansvar for den samlede bygningsdrift, rengøring og IT. Du bliver ligeledes personaleansvarlig chef for vores to dygtige ledere af henholdsvis bygningsdrift og rengøring samt IT og for projekt- og supportgruppen, der varetager renoverings- og byggeprojekter.

Du får ansvaret for:

  • Drift og vedligeholdelse af skolens bygninger.
  • Gennemførelse af større ny- og tilbygninger samt renoveringsopgaver.
  • Sagsbehandling i forbindelse med skolens bygninger – herunder i miljøspørgsmål.
  • Et bæredygtigt fokus eksempelvis optimering af skolens energiforbrug.
  • At medvirke til udarbejdelse af business-cases i samarbejde med økonomiafdelingen.
  • Udarbejdelse af budgetter for bygningsdriften.
  • At være en del af arbejdsmiljøorganisationen.

Faglige og personlige kompetencer

Vi søger dig, som er en kommunikativ stærk leder og har erfaring inden for ledelse af servicefunktioner. Medarbejderne i bygningsdrift, rengøring og IT er fordelt på alle skolens lokationer, så det er vigtigt, at du kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på en hensigtsmæssig måde, og at du evner at gøre det komplekse enkelt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med distanceledelse.

Du har en naturlig gennemslagskraft og en evne til at skabe gode relationer både eksternt til skolens samarbejdspartnere samt internt i din egen afdeling og til uddannelsesområderne på ZBC. Du kan ubesværet agere i en stor organisation med konstant krydspres og i kraft af disse kompetencer evner du at samle, skabe følgeskab og inddrage vores to ledere for henholdsvis bygningsdrift og rengøring samt IT, og derved sammen skabe de bedste rammer for læring for ZBC’s elever og kursister.

Det er vigtigt for dig, at der er fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen, og du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre.

Du er muligvis uddannet ingeniør – gerne med håndværksmæssig baggrund. Du har endvidere kompetencer og erfaring inden for driftsøkonomi, energistyring og IT.

Vi forventer at du:

  • Er samarbejdsorienteret.
  • Understøtter drift bl.a ved at være beslutsom og handlingsorienteret.
  • Er agil i din tankegang - ikke bureaukratisk. Du tænker i helheder og reagerer på forandringer.
  • Har ledelseserfaring samt erfaring med eller mod på at lede ledere - dvs., at du kan lede og supervisere dine mellemledere og dine medarbejdere, og du kan tillidsfuldt uddelegere et tydeligt ledelsesrum til dine mellemledere.
  • Er indstillet på at nytænke og samskabe på tværs af organisationen, eksempelvis med dine ledelseskollegaer, mellemledere og direktionen.

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

Ansættelse
Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2020.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Selandia Park 6 i Ringsted. Der vil være opgaver på alle ZBC’s adresser, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet mellem vores adresser. Det er derfor også nødvendigt, at du har kørekort, og det er en fordel, hvis du har bil.

Ansættelse sker i henhold til ”Aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område” samt inden for skolens lønpolitik og rammer for lederindplacering. Der er betalt pensionsordning.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 31. maj 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 11. juni 2020 og anden ansættelsessamtale forventes afholdt den 23. juni 2020. Kandidater, der går videre efter anden samtale, bliver bedt om at gennemføre en personprofiltest forud for samtalen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Ebbe Udengaard, Ressourcedirektør, på tlf.: 4096 2780 eller på e-mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 9
26. august 2024 8
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 8